Kallesten

Helgeprofilen: Lett å begeistre

Helgeprofilen: Lett å begeistre

Marius Sandvik beveges av gode hverdagshistorier - spesielt når mennesker viser omsorg for hverandre. Da er det kanskje ikke så rart at det han hater aller mest er å stå i kø.

Navn: Marius Sandvik

 

Alder: 45

 

Stilling: Daglig leder

 

Selskap: Sandviks AS

 

Sivil status: Gift, 4 barn

 

Bor: Stavangers beste bydel, Storhaug.

 

Utdanning: Økonomi og ledelse.

 

Hobby: I wish. Ref siste del av sivil status.

 

Transportmiddel: Bil

 

Beskriv deg med to ord: Nysgjerrig, omgjengelig.

 

Ser opp til: Mennesker som er både djerve og omsorgsfulle.

 

Ferierer: Har vært mye i USA, siden min kone er derfra. Vi bor hos svigers. Teller det som ferie?

 

Leser: Mest skjønnlitteratur. Akkurat lest ferdig «Remember me like this» av Bret Anthony Johnston. Den var OK. En svak firer.

 

Hører på:  Det blir ofte moderne folk-music, som f.eks. Bon Iver, Jamie Woon, Coldplay.

 

Spiser: Nesten alt. Elsker mat som er laget av noen som virkelig bryr seg om å få det til, enten det er Jenny sin pasta-med-kjøttboller-rett, eller det kommer fra kjøkkenet til en av mange fantastiske restaurantene i byen.

 

Drikker: Gode viner i godt selskap.

 

Mest redd for: Jeg bærer ikke på særlig mye frykt i det daglige.

 

Beveges av: Gode hverdagshistorier der mennesker viser omsorg for andre. Enkelte filmer. Ungene mine.

 

Begeistres av: Det skal lite til for å begeistre meg. Det viktigste er at jeg opplever at det jeg mottar eller er en del av, er laget med ambisjon og vilje til å levere noe spesielt, enten det er et måltid, en filmopplevelse, et sosialt arrangement, eller lignende.

 

Irriteres av:  Kø. Hater å stå i kø, og blir rett og slett i dårlig humør av det.

 

Inspireres av: Heftige ambisjoner som ikke er basert på frykt eller grådighet.

 

Avhengig av: Nyheter på radio. Og sikkert mer enn jeg liker å innrømme; telefonen min.

 

Opptatt av: I disse valgtider dreier det seg i stor grad om vår evne til å ta vare på hverandre i dag, samtidig som vi tar vare på framtiden.

 

Arbeidsantrekk: Casual.

 

Ambisjoner i jobb: Å lykkes med en omstilling til et stadig mer digitalt samfunn, uten å miste det beste fra vår historie.

 

Viktigste arbeidsredskap: Internett-tilkoblet PC

 

Mål for bedriften: Enriching young minds. Vi ønsker å bidra til et positivt oppvekstmiljø for barn.

 

 

annonse formuesforvaltning
Skriv ut

Flere nyheter

 • James gir boost på Forus

  20. sep 2017
  Teknologieventyret Boost AI startet for et år siden, og har allerede oppnådd stor suksess med sin virtuelle agent ”James”.
 • - Siste innspurt før Pulpit

  19. sep 2017
  - Nå er vi inne i innspurten med alt det praktiske som skal på plass til Pulpit torsdag, og gleder oss skikkelig, sier Elianne Strøm Topstad, prosjektleder i Næringsforeningen.
 • Slår alarm om forslaget til sentrumsplan

  14. sep 2017
  Forslaget som nå foreligger for ny sentrumsplan i Stavanger, møter kraftig kritikk fra uavhengige eksperter.
 • Industrieventyret som forvitret

  12. sep 2017
  Etter 25 års arbeid er drømmen om å produsere bioprotein fra naturgass i Norge i ferd med å forvitre. Nå satser i stedet et amerikansk selskap på å skape milliardindustri gjennom å utvikle proteiner til fiskefôr for oppdrettsnæringen.
 • VALG 2017: Dette mener politikerne om bompenger og formueskatt

  08. sep 2017
  VALG 2017: Geir Pollestad (Sp) lover mindre bompenger enn med Høyre og Frp i regjering, Solveig Horne (Frp) lover også at en stemme på Frp er en stemme til mindre bompenger - mens Anna Kvam (MDG) ikke vil gjøre noe med dette, selv om bompengetrykket på Nord-Jæren blir skrudd opp mange hakk fra neste høst. Formueskatten, som må betales av norske bedriftseiere uavhengig av om bedriften går med overskudd eller ikke, vil Bent Høie (H) redusere og fase ut. Les hva politikerne våre mener om bompenger og formueskatt - i vår næringspolitiske valgserie.
 • VALG 2017: Dette mener politikerne om oljebransjen

  07. sep 2017
  VALG 2017: Lofoten og Vesterålen kan bety mye for framtidig norsk olje- og gassvirksomhet. Både Bent Høie (H), Solveig Horne (Frp) og Hadia Tajik (Ap) vil konsekvensutrede hele, eller deler, av dette området. Solfrid Lerbrekk (SV), Iselin Nybø (V) og Anna Kvam (MDG) sier blankt nei, og de er også usikre på om de vil videreføre refusjonsordningene og rammevilkårene på norsk sokkel. Les hva politikerne våre svarer om olje og gass - i vår næringspolitiske valgserie.
 • VALG 2017: Dette mener politikerne om oppdrett, turisme og statlige arbeidsplasser

  06. sep 2017
  VALG 2017: Rogaland er ikke tildelt nye oppdrettskonsesjoner siden 2007. Dette vil Iselin Nybø (V), Solveig Horne (Frp) og Bent Høie (H), mens de andre toppkandidatene våre er litt mer uklare. Les hva Rogalands-politikerne mener om potensialet innen oppdrett, turisme og om de vil gjøre noe med skjevfordelingen innen statlige arbeidsplasser her i landet - i vår næringspolitiske valgserie.