Kallesten

Helgeprofilen: Lett å begeistre

Helgeprofilen: Lett å begeistre

Marius Sandvik beveges av gode hverdagshistorier - spesielt når mennesker viser omsorg for hverandre. Da er det kanskje ikke så rart at det han hater aller mest er å stå i kø.

Navn: Marius Sandvik

 

Alder: 45

 

Stilling: Daglig leder

 

Selskap: Sandviks AS

 

Sivil status: Gift, 4 barn

 

Bor: Stavangers beste bydel, Storhaug.

 

Utdanning: Økonomi og ledelse.

 

Hobby: I wish. Ref siste del av sivil status.

 

Transportmiddel: Bil

 

Beskriv deg med to ord: Nysgjerrig, omgjengelig.

 

Ser opp til: Mennesker som er både djerve og omsorgsfulle.

 

Ferierer: Har vært mye i USA, siden min kone er derfra. Vi bor hos svigers. Teller det som ferie?

 

Leser: Mest skjønnlitteratur. Akkurat lest ferdig «Remember me like this» av Bret Anthony Johnston. Den var OK. En svak firer.

 

Hører på:  Det blir ofte moderne folk-music, som f.eks. Bon Iver, Jamie Woon, Coldplay.

 

Spiser: Nesten alt. Elsker mat som er laget av noen som virkelig bryr seg om å få det til, enten det er Jenny sin pasta-med-kjøttboller-rett, eller det kommer fra kjøkkenet til en av mange fantastiske restaurantene i byen.

 

Drikker: Gode viner i godt selskap.

 

Mest redd for: Jeg bærer ikke på særlig mye frykt i det daglige.

 

Beveges av: Gode hverdagshistorier der mennesker viser omsorg for andre. Enkelte filmer. Ungene mine.

 

Begeistres av: Det skal lite til for å begeistre meg. Det viktigste er at jeg opplever at det jeg mottar eller er en del av, er laget med ambisjon og vilje til å levere noe spesielt, enten det er et måltid, en filmopplevelse, et sosialt arrangement, eller lignende.

 

Irriteres av:  Kø. Hater å stå i kø, og blir rett og slett i dårlig humør av det.

 

Inspireres av: Heftige ambisjoner som ikke er basert på frykt eller grådighet.

 

Avhengig av: Nyheter på radio. Og sikkert mer enn jeg liker å innrømme; telefonen min.

 

Opptatt av: I disse valgtider dreier det seg i stor grad om vår evne til å ta vare på hverandre i dag, samtidig som vi tar vare på framtiden.

 

Arbeidsantrekk: Casual.

 

Ambisjoner i jobb: Å lykkes med en omstilling til et stadig mer digitalt samfunn, uten å miste det beste fra vår historie.

 

Viktigste arbeidsredskap: Internett-tilkoblet PC

 

Mål for bedriften: Enriching young minds. Vi ønsker å bidra til et positivt oppvekstmiljø for barn.

 

 

TradeCert
Skriv ut

Flere nyheter

 • Kjøpesenterstoppen er opphevet

  05. jul 2018
  Regjeringen har opphevet den nasjonale kjøpesenterstoppen med virkning fra 1. juli i år. Vedtaket kan få stor betydning for varehandelen i Stavanger-regionen.
 • To økonomistudenter fikk 50.000 i stipend

  19. jun 2018
  Stiftelsen Stavanger Børs gir 50.000 kroner hver i stipend til økonomistudentene Benjamin Vidnes og Silje Nilsskog. – Det er en stor glede å kunne bidra til at studenter med røtter i Stavanger-regionen kan videreutdanne seg i utlandet og øke sin kompetanse for bruk i lokalt næringsliv senere, sier styreleder Ole Henry Slette.
 • Fornybarmøte under Arendalsuka

  18. jun 2018
  Næringsforeningen deltar i år for første gang med eget arrangement på Arendalsuka. Tema er Fornybar, og arrangementet er lagt til gamle Arendal rådhus.
 • Senket parkeringsavgiften i strid med bystyrevedtak

  14. jun 2018
  Politikerne i styret i Stavanger Parkeringsselskap senket månedsprisen på parkering i P-Kyrre til langt under den minsteprisen bystyret vedtok. Styreleder Atle Simonsen sier det ble gjort ved en  ”inkurie”.
 • - Parkeringsforslag på Forus vil fungere som byggeforbud

  11. jun 2018
  Forslaget til nye parkeringsrestriksjoner på Forus, vil gi langt dårligere parkeringsdekning enn det fylkespolitikere og offentlig ansatte har i Stavanger sentrum .
 • Nå kan din bedrift få ekstern styrekompetanse

  08. jun 2018
  – Styrekandidatene er en glimrende mulighet for bedrifter til å få tilført ekstern styrekompetanse. Vår styrekandidat, Ellen Marie Haarr, har nettopp blitt ordinært styremedlem hos oss, forteller Henrik Jelsa, daglig leder og medgründer i Efab. Nå starter snart runde to av prosjektet som har som mål å gi unge styrekandidater muligheten til å prøve seg – og bedrifter muligheten til å få testet ut uvurderlig ekstern kompetanse.
 • Debatt: Ka då – ittepå?

  07. jun 2018
  Innen olje- og gass industrien har vi bedre tider nå enn vi har hatt på flere år. Oljeprisen ligger over 70 dollar per fat og har ikke vært høyere siden høsten 2014. Så selv om mange deler av industrien fortsatt sliter, er det mer optimisme enn pessimisme å spore. Bedriftene har lært nøysomhet, men de ansetter og investerer