FREDRIK HERMANSEN MINNEFOND

Helgeprofilen: Lett å begeistre

Helgeprofilen: Lett å begeistre

Marius Sandvik beveges av gode hverdagshistorier - spesielt når mennesker viser omsorg for hverandre. Da er det kanskje ikke så rart at det han hater aller mest er å stå i kø.

Navn: Marius Sandvik

 

Alder: 45

 

Stilling: Daglig leder

 

Selskap: Sandviks AS

 

Sivil status: Gift, 4 barn

 

Bor: Stavangers beste bydel, Storhaug.

 

Utdanning: Økonomi og ledelse.

 

Hobby: I wish. Ref siste del av sivil status.

 

Transportmiddel: Bil

 

Beskriv deg med to ord: Nysgjerrig, omgjengelig.

 

Ser opp til: Mennesker som er både djerve og omsorgsfulle.

 

Ferierer: Har vært mye i USA, siden min kone er derfra. Vi bor hos svigers. Teller det som ferie?

 

Leser: Mest skjønnlitteratur. Akkurat lest ferdig «Remember me like this» av Bret Anthony Johnston. Den var OK. En svak firer.

 

Hører på:  Det blir ofte moderne folk-music, som f.eks. Bon Iver, Jamie Woon, Coldplay.

 

Spiser: Nesten alt. Elsker mat som er laget av noen som virkelig bryr seg om å få det til, enten det er Jenny sin pasta-med-kjøttboller-rett, eller det kommer fra kjøkkenet til en av mange fantastiske restaurantene i byen.

 

Drikker: Gode viner i godt selskap.

 

Mest redd for: Jeg bærer ikke på særlig mye frykt i det daglige.

 

Beveges av: Gode hverdagshistorier der mennesker viser omsorg for andre. Enkelte filmer. Ungene mine.

 

Begeistres av: Det skal lite til for å begeistre meg. Det viktigste er at jeg opplever at det jeg mottar eller er en del av, er laget med ambisjon og vilje til å levere noe spesielt, enten det er et måltid, en filmopplevelse, et sosialt arrangement, eller lignende.

 

Irriteres av:  Kø. Hater å stå i kø, og blir rett og slett i dårlig humør av det.

 

Inspireres av: Heftige ambisjoner som ikke er basert på frykt eller grådighet.

 

Avhengig av: Nyheter på radio. Og sikkert mer enn jeg liker å innrømme; telefonen min.

 

Opptatt av: I disse valgtider dreier det seg i stor grad om vår evne til å ta vare på hverandre i dag, samtidig som vi tar vare på framtiden.

 

Arbeidsantrekk: Casual.

 

Ambisjoner i jobb: Å lykkes med en omstilling til et stadig mer digitalt samfunn, uten å miste det beste fra vår historie.

 

Viktigste arbeidsredskap: Internett-tilkoblet PC

 

Mål for bedriften: Enriching young minds. Vi ønsker å bidra til et positivt oppvekstmiljø for barn.

 

 

annonse formuesforvaltning
Skriv ut

Flere nyheter

 • NorDan ble Årets bedrift 2017

  16. nov 2017
  Dør- og vindusprodusenten NorDan ble torsdag kveld kåret til Årets bedrift i Stavanger-regionen. Fra sitt hovedkontor på Moi har prisvinneren tredoblet den årlige omsetningen fra begynnelsen på 2000-tallet til i dag.
 • Her er de fem nominerte til Årets bedrift

  15. nov 2017
  Her er de fem nominerte til Årets bedrift. Torsdag kveld kåres vinneren.
 • Må vente på trasévalget

  14. nov 2017
  Regionen må fortsatt belage seg på å vente på avgjørelsen om hvor den nye traséen for E39 mellom Sandnes og Kristiansand blir lagt.
 • - Vi trenger E39-avklaring

  13. nov 2017
  - Siden regjeringen og statsråd Ketil Solvik-Olsen bestemte seg for å utrede flere alternative traseer for E39, har flere viktige vegprosjekter i regionen blitt satt på vent. I tillegg har det ført til uforutsigbarhet for utvikling av viktige næringsområder. Nå er det på høy tid med en avklaring, sier administrerende direktør Harald Minge i Næringsforeningen.
 • - Vi kan vokse enda mer

  10. nov 2017
  Pizzabakeren er den siste av fem nominerte til Årets bedrift. Pizzakjeden så dagens lys i 2003 og omsatte for 13,6 millioner det første året. Nå har de blitt Nordens største take away-pizzakjede med 163 utsalgssteder – og de vokser stadig. - Vi mener det fortsatt er rom for 30-40 utsalgssteder til i landet – og vi planlegger flere etableringer i utlandet, sier administrerende direktør Jan Henrik Jelsa.
 • Vokste seg gjennom oljenedturen

  09. nov 2017
  Roxel er den fjerde av fem nominerte til Årets bedrift. Selskapet har vokst kraftig siden starten i 2010 og har samtidig tatt store steg fra olje- og gassindustrien og inn i bygg- og anleggsbransjen på land. – Vi hadde en visjon om å lage et systemhus for tekniske tjenester og produkter, som med utgangspunkt i dyktige fagfolk kunne levere til en rekke områder både offshore og onshore, forteller administrerende direktør, Dag Øyvind Meling.
 • - Få kapitalen hjem

  08. nov 2017
  Regionen må trykke på de rette knappene for å skape nye arbeidsplasser, mener BI-professor Torger Reve. Stikkord er kunnskapsbaserte klynger, innovative økosystemer og å hente kapitalen hjem.