Kallesten

Ny London-rute fra Sola

Ny London-rute fra Sola

Flyselskapet Wizz Air vil fra høsten starte flyvninger til London fra Stavanger. Billetter er allerede i salg.

Flyruten vil ha oppstart i midten av september 2019 og går fra Stavanger lufthavn Sola til flyplassen London Luton (LTN). Flyruten har 4 ukentlige avganger - mandag, onsdag, fredag og søndag. 
- London er den største utlandsdestinasjonen fra Stavanger lufthavn, med en kombinasjon av fritidsturisme, forretningstrafikk og venner/familie-trafikk. Noe over halvparten av trafikken er norske statsborgere, mens britiske statsborgere utgjør de fleste av utlendingene som reiser mellom Stavanger og London. De fleste reiser til London varer ca 3-5 døgn, sier seniorrådgiver i Avinor Stavanger, Filip Aven.
 
Lufthavnen London Luton er lokalisert like nord for London, og det finnes både tog og buss inn til London sentrum. Tog fra London Luton Parkway ankommer St Pancras International station, Farringdon og Blackfriars i London sentrum. Det går også buss opptil fire ganger i timen til London sentrum fra London Luton. 
- London Luton er base for flere lavprisflyselskaper i London-området, herunder Wizz Air, sier Aven.
Skriv ut

Flere nyheter

 • Medvind i nye markeder

  20. mar 2019
  Norsea Gruppen satser i nye markeder. I løpet av de neste fem årene vil vindenergi utgjøre nærmere tretti prosent av konsernets aktiviteter, ifølge administrerende direktør John E. Stangeland. – Vi må hele tiden omstille oss og gripe nye muligheter, fastslår han.
 • Vil ha flere urbane arbeidsplasser

  20. mar 2019

  Alle kan ikke jobbe på Forus, og skal vi være attraktive for nye næringer må vi utnytte de urbane områdene enda bedre, påpekte Alfred Ydstebø under Treffpunkt Stavanger.
 • Frykter strømmangel for industrien

  19. mar 2019
  Mangel på nok strøm kan bety kroken på døren for ønsket om at flere bedrifter skal etablere seg i regionen. Regionutvikler i Ryfylke IKS, Ketil Barkved, mener politikerne må våkne.
 • Kronikk: Hva fikk du igjen for å studere?

  18. mar 2019

  Du har sikkert ditt eget svar. Dette er min lille historie.
 • En mann for sin historie

  15. mar 2019
  Få har vært i bedre stand til å ta vare på sin egen samtidshistorie enn Daniel Øvstebø (75). Har man levd et relativt langt liv og drevet med mye rart, blir det også noen etasjer å fylle.
 • Kronikk: Vinnerresept for langsiktig verdiskapning

  14. mar 2019

  Virksomhetens samfunnsansvar og ansvarlighet anses som den viktigste faktor for suksess og trumfer det ensidige fokuset på bunnlinjen.
 • På vei inn i droneland

  12. mar 2019
  I løpet av de siste tre årene har antall operatører som bruker droner i kommersiell drift økt fra rundt 200 til over 6300. Nær 1000 hører hjemme i Rogaland, viser tall fra Luftfartstilsynet.