colliers

Rydd kalenderen for møtehøsten!

Rydd kalenderen for møtehøsten!

Sjekk kalenderen og gjør deg klar for tidenes møtehøst i Næringsforeningen! Mer eller mindre daglig kan du finne et arrangement som du eller din bedrift kan dra nytte av.

Noen av dem drar du kanskje kjensel på: Også denne høsten finner du suksessrike gjengangere som Lederskolen, Styreskolen, Agenda, Game Changer og ulike lokale og regionale Treffpunkt. Men møtekalenderen inneholder det meste, enten du er på jakt etter informasjon, inspirasjon, kunnskap, debatter, tips, oppdateringer eller å knytte nye kontakter.

Blant flere nyvinninger starter vi denne høsten også opp med Treffpunkt Stavanger i samarbeid med Stavanger kommune. Første møte i denne serien er i begynnelsen av oktober. Næringsforeningen er også til stede med arrangementer og møter både under Arendalsuka, ONS og Nordic Edge. 

Klikk deg inn på vår Møtekalender, og sett av tid allerede nå. Kalenderen blir oppdatert kontinuerlig ut over høsten.

Skriv ut

Flere nyheter

 • Filmer mot arbeidskriminalitet

  19. feb 2019
  Sammen med flere bedrifter og organisasjoner tar Næringsforeningen nå i bruk filmer på sosiale medier i kampen for å bekjempe arbeidskriminalitet.
 • Inngår klyngesamarbeid

  18. feb 2019
  Næringsforeningen inngår nå et tett samarbeid med flere av klyngene i regionen.
 • Vil du gi alt for næringslivet i Stavanger-regionen?

  15. feb 2019
  LEDIG STILLING: Har du pågangsmot og liker deg i et hektisk miljø med varierte oppgaver i et stort nettverk? Da kan du være vår nye prosjektleder.
 • Rogaland på lærlingetoppen

  15. feb 2019
  Rogaland befester posisjonen som det beste lærlingefylket i landet. Det lover godt for et næringsliv i vekst og omstilling.
 • Rogaland på klyngekartet

  14. feb 2019
  I løpet av få år har fem næringsklynger fra Rogaland fått status som Arena-prosjekt i klyngeprogrammet Norwegian Innovation Cluster.
 • Sju års kamp for bedre rammevilkår

  13. feb 2019
  I sju år har Næringsforeningen jobbet for bedre rammevilkår når private utbyggere tar regningen for kommunal infrastruktur. – Endelig har flertallet av kommunene i vår region havnet på en fornuftig ordning som gjør at nye boliger ikke blir dyrere enn nødvendig, sier Anne Woie i Næringsforeningen.
 • Det lysner i oljeservice

  11. feb 2019
  Vår hjemlige leverandørindustri er på vei fra knestående til oppreist stilling. Dette er hovedkonklusjonen i  EYs omfattende, årlige oljeserviceanalyse.