Frogner House

Sykehuset vant lærlingpris

Sykehuset vant lærlingpris

Stavanger universitetssjukehus er kåret til Årets lærebedrift 2018 av Rogaland fylkeskommune.

Sykehuset har 82 lærlinger innen fem fag, og administrerende direktør ved SUS, Inger Cathrine Bryne, mottok prisen under årets fag- og svennebrevutdeling i Stavanger torsdag kveld.

— Det er med stolthet jeg mottar prisen på vegne av hele organisasjonen og alle de dyktige medarbeiderne ved SUS. Dette er et bevis på at vi gjør mye riktig i opplæringen av lærlingene våre, og at systematisk arbeid over tid gir gode resultater, sier Inger Cathrine Bryne i følge en pressemelding fra sykehuset.

SUS er en foregangsbedrift når det gjelder fagopplæring og er med sine 82 lærlinger den største lærebedriften i Rogaland. De legger store ressurser i opplæringsordningen sin, blant annet med solid instruktøropplæring og inspirasjonsdager som gir lærlingene engasjerte, dyktige og ikke minst motiverte instruktører. 

Lærlingekontoret ved SUS sørger for god oppfølging gjennom hele læretiden. Mer enn 100 instruktører og veiledere følger opp lærlingene, både dag og natt, heter det i pressemeldingen.

— Ressurspersoner får frigitt tid til å delta i nasjonalt utviklingsarbeid, blant annet ved å lage læreplaner i nye lærefag. Toppledelsen er tett på og opptatt av kvalitet - og at vi kan bli stadig bedre, sier faglig leder ved lærlingekontoret ved SUS, Margrete Eintveit.

Skriv ut

Flere nyheter

 • Vil du gi alt for næringslivet i Stavanger-regionen?

  15. feb 2019
  LEDIG STILLING: Har du pågangsmot og liker deg i et hektisk miljø med varierte oppgaver i et stort nettverk? Da kan du være vår nye prosjektleder.
 • Rogaland på lærlingetoppen

  15. feb 2019
  Rogaland befester posisjonen som det beste lærlingefylket i landet. Det lover godt for et næringsliv i vekst og omstilling.
 • Rogaland på klyngekartet

  14. feb 2019
  I løpet av få år har fem næringsklynger fra Rogaland fått status som Arena-prosjekt i klyngeprogrammet Norwegian Innovation Cluster.
 • Sju års kamp for bedre rammevilkår

  13. feb 2019
  I sju år har Næringsforeningen jobbet for bedre rammevilkår når private utbyggere tar regningen for kommunal infrastruktur. – Endelig har flertallet av kommunene i vår region havnet på en fornuftig ordning som gjør at nye boliger ikke blir dyrere enn nødvendig, sier Anne Woie i Næringsforeningen.
 • Det lysner i oljeservice

  11. feb 2019
  Vår hjemlige leverandørindustri er på vei fra knestående til oppreist stilling. Dette er hovedkonklusjonen i  EYs omfattende, årlige oljeserviceanalyse.
 • En tenketank fra Fogn

  08. feb 2019
  Per Ivar Selvaag og det som en gang het det norske statsoljeselskap har noen fellestrekk. Det handler delvis om tid og rom, men også om muligheter, løsninger og nye tankeprosesser.
 • Går sammen om Uropatrulje

  05. feb 2019
  Næringsforeningen i Stavangerregionen og LO går sammen om å opprette en Uropatrulje i kampen mot arbeidskriminalitet.