rsm
Fra fjorårets konferanse. (Foto: Felix Andre Skulstad)

Trippelkonferansen 2018

Trippelkonferansen 2018

Rogaland Teater vil i år være arena når Trippelkonferansen arrangeres førstkommende torsdag. Både på og utenfor scenen møter du en rekke aktører som er opptatt av sosialt entreprenørskap.

I følge arrangøren er Trippelkonferansen 2018 årets mest spennende konferanse om sosialt entreprenørskap i regionen. Her er målet å forsøke å samle ledere og beslutningstagere i offentlig og privat sektor som vil gjøre en forskjell.

Årets tema er ”Bedrifter som lykkes har et samfunnsengasjement” og  blant foredragsholderne  er Tore Christiansen, Alfred Ydstebø og Truls Nordahl.

Trippelkonferansen er en årlig konferanse om sosialt entreprenørskap, i og for Rogaland. Konferansen skal være en møteplass for dem som er opptatt av å bruke forretningsmessige prinsipper til å skape virksomheter som vil gjøre en forskjell. Man snakker gjerne om trippel bunnlinje: lønnsomhet for bedriften, menneskene og miljøet.

Bak Trippel står foreningen Sosialt Entreprenørskap Rogaland, som består av sosiale entreprenører og folk fra næringslivet.

SMEDVIG
Skriv ut

Flere nyheter

 • Kompetanseprisen 2018 til Psykiatrisk Opplysning

  14. des 2018

  Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning (PsykOpp) mottok i dag årets Kompetansepris 2018 under Næringsforeningens tradisjonelle julemøte på Rogaland Teater.

 • Nytt sykehus gir nye muligheter

  13. des 2018
  Det nye sykehuset på Ullandhaug gir store muligheter for tettere samarbeid mellom forskning, undervisning og næringsliv. Tore Lærdal – eier og leder av Laerdal Medical – advarer mot at det automatisk innebærer næringsutvikling.
 • Ut mot Forus-høring

  12. des 2018
  Næringsforeningen krever at styringsgruppen for ny kommunedelplan for Forus stanser en planlagt tilleggshøring.
 • – Uten samtykke fra kommunene, ingen vei

  06. des 2018
  Uten samtykke fra kommunene, blir det ingen ny E39, sier FrPs stortingsrepresentant fra Rogaland, Roy Steffensen.
 • E39 kan bli et politisk bompengeopprør

  05. des 2018
  Det er ingen selvfølge at lokalpolitikere langs nye E39 vil godta avgiftsnivået og finansieringsordningen for byggingen av ny firefelts vei mellom Gjesdal og Lyngdal. Bompengebølgen er i ferd med å snu, og kan bli en «bommerang» for regjeringspartiet Frp i valgåret 2019.
 • Sandvik vant pris i Entrepreneur-finale

  03. des 2018

  Marius Sandvik fra Sandviks i Stavanger vant kategorien ”Handel” under den nasjonale finalen EY Entrepreneur Of The Year. Utdelingen fant sted i Oslo mandag kveld.

   

   

 • Ber styringsgruppen ta grep

  30. nov 2018
  Næringsforeningen og NHO ber styringsgruppen for Bymiljøpakken prioritere gryteklare prosjekter for å avhjelpe situasjonen i anleggsbransjen.