FOLK
Fra fjorårets konferanse. (Foto: Felix Andre Skulstad)

Trippelkonferansen 2018

Trippelkonferansen 2018

Rogaland Teater vil i år være arena når Trippelkonferansen arrangeres førstkommende torsdag. Både på og utenfor scenen møter du en rekke aktører som er opptatt av sosialt entreprenørskap.

I følge arrangøren er Trippelkonferansen 2018 årets mest spennende konferanse om sosialt entreprenørskap i regionen. Her er målet å forsøke å samle ledere og beslutningstagere i offentlig og privat sektor som vil gjøre en forskjell.

Årets tema er ”Bedrifter som lykkes har et samfunnsengasjement” og  blant foredragsholderne  er Tore Christiansen, Alfred Ydstebø og Truls Nordahl.

Trippelkonferansen er en årlig konferanse om sosialt entreprenørskap, i og for Rogaland. Konferansen skal være en møteplass for dem som er opptatt av å bruke forretningsmessige prinsipper til å skape virksomheter som vil gjøre en forskjell. Man snakker gjerne om trippel bunnlinje: lønnsomhet for bedriften, menneskene og miljøet.

Bak Trippel står foreningen Sosialt Entreprenørskap Rogaland, som består av sosiale entreprenører og folk fra næringslivet.

DNB
Skriv ut

Flere nyheter

 • Jobber for varig kvalitet

  16. mar 2018
  – Vi vil skape verdier for kundene gjennom høy kvalitet, god arkitektur og arealeffektivitet, sier daglig leder og partner Gabriel Schanche Gilje i Plank Arkitekter.
 • Pløyer ny mark for Lean

  15. mar 2018
  Universitetet i Stavanger og Lean-nettverket i Næringsforeningen drar nå i gang et nyskapende samarbeid. Målet er å bidra til enda høyere Lean-kompetanse i bedrifter og hos det offentlige.
 • Må tenke nytt om bo- og arbeidsplasser

  13. mar 2018
  Et næringsbygg er ikke lenger bare et næringsbygg, og et boligprosjekt handler ikke bare om kvadratmeterpris og beliggenhet. Kundens egne preferanser blir et stadig viktigere konkurransefortrinn i et tøft bolig- og leiemarked.
 • Kraftig vekst i arbeidsmarkedet

  12. mar 2018
  Arbeidsmarkedet i regionen er i dramatisk endring. Etterspørselen er skyhøy innen enkelte yrkesgrupper. Der ledigheten er høyest, er nå antall nye jobber flest og bedrifter melder om et stort antall søknader fra arbeidstakere som ønsker å flytte tilbake til Stavanger-regionen
 • Kommentar: Tårnet

  07. mar 2018
  Helen & Hards nye skisser av Ullandhaugtårnet som et signalbygg og landemerke av internasjonalt storformat tar pusten fra de fleste. Hvis vi vil, får vi det til!
 • Anne Lindmo leder vårens store konferansenyhet

  07. mar 2018
  Norges talkshow-dronning, Anne Lindmo, leder Folk – vårens store konferansenyhet. – Folk er en lederkonferanse som setter medarbeideren i sentrum. Det blir en annerledes konferanse som skal få oss til å tenke nytt, sier Anne Woie i Næringsforeningen.
 • Offentlig pingpong

  07. mar 2018
  I det store bildet handler det om å bruke fornuftig skjønn. Likevel er resultatet endeløse politiske behandlinger, et hav av saksdokumenter, millioner i utgifter og forvaltningsnivå som spiller bordtennis med regionale planer.