Kallesten

Internasjonale møter og delegasjoner

Dette er en oversikt som viser møter og aktiviteter rettet mot internasjonale marked og handel, i regi av Innovasjon Norge, ambassader, bilaterale handelskamre og andre.

22.05.19 Indonesia Norway Business Council,  gratis informasjonsmøte i  Stavanger
Tid:
09.00 - 11.00 + mulighet for individuelle møter i etterkant
Sted:
Innovasjon Norge, Løkkeveien 111, 4007 Stavanger

Arrangementet er et samarbeid mellom Innovasjon Norge og Indonesia Norway Business Council for å dele mer informasjon om business muligheter i Indonesia som er raskt voksende marked.

Verdens fjerde mest folkerike land med mer enn 260 millioner innbyggere. Norge og EØS landene signerte nylig en frihandelsavtale med Indonesia 16 desember ifjor. 
  • Oppdatering på frihandelsavtalen mellom EØS landene og Indonesia
  • Markedsmuligheter for norske selskaper i Indonesia og hvor vi har konkurransefortrinn
  • Hvordan redusere risiko og lykkes i det indonesiske markedet
  • Hva kan Innovasjon Norge hjelpe med

Alle selskaper med interesse er velkommen, når det er sagt er det særlig fokus på følgende sektorer i dette arrangementet:

  • Aquaculture
  • Oil & Gas
  • Clean Energy
  • Waste Management
  • Fintech

For mer informasjon og påmelding:  Peggy.Gaspersz@innovationnorway.no


28.05.19 Norway Asia Business Summit - gratis informasjonsmøte i Stavanger
Tid: 11.00 - 13.00
Sted: Rosenkildehuset, Strandkaien 6, 4005 Stavanger

Gratis informasjonsmøte ad delegasjonsreise til Shanghai 31. oktober til 2. november i forbindelse med Norway Asia Business Summit 2019. Teknologi og bærekraft er temaet når norske og asiatiske toppledere møtes i Shanghai.

Norway Asia Business Summit er den viktigste møtearenaen mellom ledere fra Norge og Asia. Summiten rigges i år på en helt ny måte, og har de ledende hav- og energiklyngene i Norge og Asia som hovedmålgruppe.

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen har bekreftet sin deltagelse.

Summiten arrangeres i tett samarbeid med «Team Norway», Norges ambassade i Beijing, Norges generalkonsulat i Shanghai, Norges generalkonsulat i Guangzhou, Innovasjon Norge og næringsorganisasjonene/foreningene i Norge og Asia. https://norway-asia.com/

 og påmelding til informasjonsmøte til berge@naeringsforeningen.no***


Hvis dere har arrangement dere ønsker å publisere her:Vennligst ta kontakt med Inger Tone Ødegård hvis spørsmål, eller ønske om å legge til arrangement knyttet til internasjonal virksomhet.

 

Skriv ut