Kallesten

Kontorlokaler til leie

Kontorlokaler til leie

Næringsforeningen har for tiden to kontorlokaler for leie i Rosenkildehuset. Det ene er et enkeltkontor for én person, det andre er et større felleskontor for inntil tre personer.

Felleskontoret er på 35 kvadratmeter og ligger i 2. etasje i Rosenkildehuset, sentralt plassert i Stavanger Sentrum med vinuder mot Rosenkildetorget og Vågen. Lokalet har helt nye møbler og er innredet som kontorlandsskap for tre personer med et lite møtebord i tillegg. Leien vil inkludere tilgang til møterom i 1. etasje, trådløst nett, printer/kopimaskin, kaffemaskin - samt et hyggelig miljø, lunsjfellesskap og kontorfelleskap med Næringsforeningens ansatte.

Enkeltkontoret er på 12 kvadratmeter og på bakkeplan i i Rosenkildehuset, sentralt plassert i Stavanger Sentrum med vinuder mot Rosenkildetorget og Vågen. Kontoret er møblert og leien inkluderer tilgang til møterom, trådløst nett, printer/kopimaskin og kaffemaskin - samt et hyggelig miljø, lunsjfellesskap og kontorfelleskap med Næringsforeningens ansatte.
 

For mer informasjon, kontakt Elisabet Stana i Næringsforeningen (stana@naeringsforeningen.no, telefon: 971 78 089).
Skriv ut

Flere nyheter

 • UKEMAIL: Legg inn arrangement

  14. nov 2011
 • Følg oss på Facebook

  02. jun 2016
  Klikk "Lik Side" under for å følge Næringsforeningen på Facebook. Dersom det står "Likt" i boksen under, følger du oss allerede og trenger ikke gjøre noe, eventuelt du kan velge Del og på den måten anbefale siden vår for andre.
 • Innmeldingsskjema for bedrift

  14. nov 2011
 • Innmeldingsskjema for personer

  14. nov 2011
 • Tips oss om svart arbeid!

  03. jan 2017
  Næringsforeningen bidrar i kampen mot svart arbeid og kriminalitet i næringslivet. Dersom du har nyttige tips og ønsker at Næringsforeningen skal videreformidle det til politiet og myndighetene, kan du gjøre det her. Du kan velge å være anonym, men det er selvsagt en stor fordel for en eventuell etterforskning om du oppgir kontaktinformasjon. Men uansett hva du oppgir av informasjon, er du som tipser sikret 100 prosent diskresjon.