Smedvig

Markedsføring og profilering gjennom Næringsforeningen

Gjennom Næringsforeningen treffer du de aller fleste som driver næringsvirksomhet i Stavanger-regionen. Markedsføring og profilering hos oss når beslutningstakerne i en av landets tyngste næringsregioner med 365.000 innbyggere, både gjennom næringslivsmagasinet Rosenkilden, våre digitale flater og som sponsor og partner for én eller flere av de over 100 konferansene vi arrangerer hvert år.

Rosenkilden har et opplag på over 14.000 eksemplarer og leses av oppmot 50.000 personer. Dette betyr at du treffer din målgruppe med beslutningstakere når du kjøper annonseplass hos oss. Rosenkilden distribueres til bedrifter og offentlige virksomheter i Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Jæren, Ryfylke og Dalane.

På Næringsforeningen.no møter du våre medlemmer og næringslivet i regionen. Vi har rundt 1.000 unike brukere per dag og flere ulike muligheter for digital profilering, både på nettsidene og gjennom nyhetsbrev.

Næringsforeningen har rundt 11.000 deltakere på våre over 100 årlige konferanser rundt i hele regionen fra Ryfylke i nord til Dalane i sør. Vi tilbyr en rekke sponsor- og profileringsmuligheter gjennom vår unike møtearena.

KLIKK HER for mer informasjon!

Ta kontakt med oss på telefon 464 12 959 eller e-post: annonse@naeringsforeningen.no for en gjennomgang av dine muligheter.
Annonsemateriell: Sendes til oss på e-post: annonse@naeringsforeningen.no
Skriv ut