maijazz 2018

Tidligere møter

16 mar
pdf

Introduksjonskurs i styrearbeid

Kl 8:30- 13:30
Solid styrearbeid er avgjørende i alle virksomheter. Vi gir deg nå et introduksjonskurs i styrearbeid, en god startpakke enten du sitter i styret på vegne av eierne, som ansattrepresentant eller leder med ansvar for styreoppfølging.
15 mar
pdf

Salg for selgere: Ny i salgsrollen

Kl 8:00- 12:00
I møteserien «Salg for selgere» tar vi denne gangen for oss det å være helt ny i salgsrollen. Uavhengig av hvilket produkt eller tjeneste du skal selge, er det noen fellesnevnere knyttet til salgsrollen og personlige egenskaper som kan trenes fra første dag!
14 mar
pdf

Treffpunkt Jæren: Hvorfor skulle noen hacke meg?

Kl 18:00- 21:00
Passer du godt nok på mobilen, din PC, nettbrettet og informasjonen din? På Treffpunkt Jæren setter vi denne gang datasikkerhet på agendaen. Vi har fått med oss blant annet Chris Dahle og Jørgen Dyrhaug som gir oss innføring i hvorfor noen har interesse av hacke deg eller din bedrift. Du får også gode tips og råd om hvordan du kan unngå å bli neste offer for skurkene.  Som vanlig legger vi opp til god tid til mingling og gjentar forrige samling med pizza, pølse og øl! Møtet og temaet er tilpasset deg, meg og alle næringsdrivende.
09 mar

Working in the Stavanger-region

Kl 8:30- 11:30
Cross-cultural training in the Norwegian context to achieve the best possible working environment to grow your business. Target group are all employees working across cultures.
08 mar
pdf

En varehandel i endring

Kl 8:00- 12:00
Varehandelen er en av de største næringene våre. Den er i sterk og rask endring.
07 mar

Entreprenørskapsdagen 2018

Kl 11:30- 14:00
Hire for attitude, train for skills! Ungt Entreprenørskap Rogaland og Næringsforeningen inviterer til Entreprenørskapsdagen 2018! Ungdomsbedrifter fra hele fylket møtes til utstilling og konkurranser og du inviteres til å møte morgendagens innovatører, arbeidstakere og ledere.
02 mar
pdf

AGENDA: Nytt regulativ for varsling

Kl 8:00- 10:00
AGENDA er korte informasjonsmøter med nyheter innen regelverk og jus. Hensikten er å sikre at den/de i bedriften som har ansvar for de ulike fagområdene skal få informasjon i tidlig fase.
02 mar

Treffpunkt Sandnes: Regionale rammer for utvikling

Kl 8:00- 10:00
Hvilke rammer ligger til grunn for utvikling av regionen og Sandnes? Planporgrammet for Regionalplan for Jæren er snart ute til høring, Byvekstavtaler er inngått og infrastrukturprosjekter i bypakken jobbes framover. På dette treffpunktet får vi en status på både planprogrammet og bypakken.
28 feb

Entrepreneur 2018: Digital marketing!

Kl 18:30- 21:00
Stavanger Chamber of Commerce in cooperation with regional start-up organizations and officials invites to free sessions to share inspirational information about what a Start-up means in real life and meeting people with a positive business mindset. 
27 feb

U37 Ledernettverk

Kl 19:00- 21:00
U37 Ledernettverk er en nettverksarena for unge ledere med den hensikt å gi unge ledere et treffpunkt for diskusjon av aktuelle problemstillinger, faglig input og relasjonsbygging.
23 feb

Festkveld med Næringsprisen i Gjesdal

Kl 19:00- 22:30
Velkommen til en festkveld for å hedre næringslivet i Gjesdal kommune. Her skal Næringsprisen 2017 og Årets Vær deles ut. Vi legger som vanlig rammene for en trivlig og litt høytidlig kveld. Vi får servert god mat, hedret prisvinnere og har lagt til rette for god underholdning med Dag Schreiner som gir oss et skårblikk på Gjesdal.
21 feb
pdf

Digital21: Digitalisering av norsk næringsliv

Kl 12:00- 16:30

Regjeringen har etablert Digital21 for å sette fart på digitalisering av norsk næringsliv. Vi vil høre dine synspunkter på hvor skoen trykker slik at vi kan gi myndighetene klare anbefalinger. Vi inviterer derfor til innspillsmøte i Rosenkildehuset.

20 feb
pdf

Salg for selgere: Prestasjonskultur!

Kl 8:00- 12:00
I møteserien «Salg for selgere» tar vi denne gangen for oss prestasjonskultur. Hva kjennetegner dem som lykkes over tid? Hvorfor er motivasjon, vilje og disiplin avgjørende for personer som ønsker å lykkes med salgs- og markedsarbeid?
09 feb
pdf

Lederskolen I: Hvordan sikre stabilitet når alt flyter?

Kl 11:00- 13:00
Jan Ketil Arnulf er tilbake på Lederskolen. Denne gangen for å snakke om ledelse i en hverdag hvor det eneste som er konstant er endring.
09 feb

Working in the Stavanger-region

Kl 8:30- 11:30
Cross-cultural training in the Norwegian context to achieve the best possible working environment to grow your business. Target group are all employees working across cultures.
07 feb
pdf

Introduksjonskurs i styrearbeid

Kl 8:30- 15:30
Solid styrearbeid er avgjørende i alle virksomheter. Vi gir deg nå et introduksjonskurs i styrearbeid, en god startpakke enten du sitter i styret på vegne av eierne, som ansatterepresentant eller leder med ansvar for styreoppfølging.
06 feb

U37 Ledernettverk

Kl 18:00- 21:00
U37 Ledernettverk er en nettverksarena for unge ledere med den hensikt å gi unge ledere et treffpunkt for diskusjon av aktuelle problemstillinger, faglig input og relasjonsbygging.
06 feb
pdf

Hvordan sikrer du deg mot digitale angrep?

Kl 8:00- 11:00
Er du og din bedrift bevisst på å unngå data-angrep og svindel? Digitale angrep blir mer omfattende, og rammer på tvers av bransjer og sektorer. Risikoen for samfunnet er på mange områder store. Dersom denne tiltakende utviklingen skal stoppes må man stå sammen slik at samfunnet blir mindre sårbart.
02 feb
pdf

AGENDA: Hvordan beskytte dine bedriftshemmeligheter?

Kl 8:00- 10:00
Hva er dine bedriftshemmeligheter og hvordan skal du beskytte dem?
01 feb
pdf

Energiåret 2018

Kl 8:00- 12:00
Energiåret 2018 samler de fleste sentrale aktører i olje- og gassnæringen. Her tar vi pulsen på bransjen. Her identifiserer vi mulighetene. Her ser vi framover. Blant årets foredragsholdere finner du oljedirektør Bente Nyland, EYs oljetungvekter Espen Norheim og administrerende direktør Geir Austigard i Øglænd System.


31 jan

Treffpunkt Jæren: Boligsalg og varehandel i 2018

Kl 18:00- 21:00
På årets første Treffpunkt Jæren tar vi temperaturen og spår litt om året som kommer når det gjelder boligsalg og varehandel. Vi får blant annet besøk av Bjørn-Erik Øye fra Prognosesenteret og Kristin Gustavsen fra Stavanger sentrum som driver CID-prosjektet for sentrumsutvikling og handel. Selvsagt får vi også en liten statusrapport fra lokale aktører. Vel møtt!
31 jan
pdf

Anleggsbidrag og ny avtalemal fra Lyse Elnett

Kl 8:00- 10:00
Anleggsbidrag med  tilknytning til nett er innført. Lyse Elnett kommer og forklarer den nye avtalemalen knyttet til dette. Det er endringer både med tanke på fakturering, overlevering av anlegg, prosjektering og lignende. Her er det viktig informasjon for de som er utbyggere, og pass på at riktig person i din bedrift får dette møtet med seg. 

30 jan
pdf

Kan vi gripe mulighetene i bioenergi?

Kl 11:00- 15:00
Hvordan kan vi gripe mulighetene innenfor bioenergi og CO2-fangst? Dette er temaet når vi inviterer til seminar ved Risavika Gas Centre. Blant foredragsholderne er Siri Kalvig, Anders Karlsson-Drangsholt, Egil Vigdel og Arild Johannesen.
26 jan

Vi besøker årets bedrift i Randaberg

Kl 8:00- 10:00
Coop Mega er kåret til Årets bedrift i Randaberg. Vi inviterer tradisjopnen tro til bedriftsbesøk hos vinnerbedriften. Du får også høre ordfører Kristine Enger snakke om muligheter og utfordringer for Randaberg kommune i 2018. Base Property orienterer dessuten om prosjektet «Sentrumsparken».
25 jan
pdf

Byggebørsen 2018

Kl 18:00- 21:00
På Byggebørsen får du vite litt mer om hva det offentlige har tenkt å bygge det neste året, hvilke typer enterpriser, størrelser og når oppdragene kommer ut. Det blir også en oppdatering fra arbeidet til A-krimgruppen og du får vite litt mer om alle de sakene som ressursgruppen for Bygg og Anlegg jobber med. Det blir god tid til mingling og vi gleder oss til å se deg!

25 jan

Treffpunkt Dalane: Sosiale medier

Kl 11:00- 13:15
Velkommen til vår nye møteserie i Dalane med aktuelle temaer. Først ut er sosiale medier for bedrifter. Du vil treffe Silje Herget fra Melvær & Co, i tillegg til Ole Østring og Roar Hasle fra Megabite. De vil sammen gi deg en innføring i hvordan du og din bedrift kan bli mer synlig på sosiale medier, hvordan du enkelt kan bruke videomarkedsføring og du vil få en innføring i hvordan dette fungerer på nettet.
24 jan
pdf

Rogaland på Børs: Utsikter 2018

Kl 8:00- 13:00
Hvordan er utsiktene for norsk økonomi? Og hva skjer i Rogaland? For 13. gang inviterer DNB og Næringsforeningen til Rogaland på Børs: Utsikter 2018. På plass er, som tidligere år, senioranalytiker Eirik Larsen. I tillegg kommer blant annet Steinar Bjartveit fra BI og Irene Rummelhoff fra Statoil.
18 jan
pdf

Moderne rekruttering!

Kl 11:30- 15:00
Nå er optimismen tilbake i Stavanger-regionen og flere virksomheter ansetter folk igjen. Hva har vi lært siden rekrutteringstoppen i 2014? Hvordan sikrer vi oss de beste kandidatene i framtiden, hva er mulig og hva er best practice i forhold til dagens regelverk?
17 jan

Treffpunkt Ryfylke hos Vestkorn

Kl 17:30- 20:30
Har du lurt på hva som skjer på Tau mølle? Har du kjent lukten av puffet ris og hvete og kanskje hørt om splitting av erter? Årets første møte i Ryfylke blir på Vestkorn hvor vi lærer bedriften bedre å kjenne. Vi får også besøk av ordfører og så får litt informasjon om hva som skjer på Tau framover. Bli med!
16 jan
pdf

Teknologibørsen med Smartby Stavanger og SUS2023

Kl 8:00- 10:30
Ressursgruppen for Teknologi iniviterer til leverandørmøte med SUS2023 som forteller om behov for teknologiske løsninger og tjenester for det nye sykehuset. Smartbyen Stavanger forteller kommunens store satsning på digitalisering, og presenterer veikartet for Smartbyen Stavanger.
12 jan

Living and working in the Stavanger-region

Kl 8:30- 11:30
Cross-cultural training in the Norwegian context to achieve the best possible working environment to grow your business. Target group are all employees working across cultures.
11 jan

U37 Ledernettverk

Kl 19:00- 21:00
U37 Ledernettverk er et nettverk for unge ledere. Her kan unge ledere møtes, utveksle erfaringer og diskutere tema innenfor ledelse.
05 jan
pdf

Aksjeåret 2018

Kl 11:00- 13:30
Hvilke investeringer blir mest lønnsomme i 2018?  Gå ikke glipp av trender, tips og aksjeduell mellom Øivind Fjell i SKAGEN fondene og Peter Hermanrud i Sparebank 1 Markets, i dialog med investor Harald Espedal.
04 jan
pdf

Treffpunkt Sandnes: Hva skal byen Sandnes bli?

Kl 18:00- 21:00
Velkommen årets første kveldsmøte på Sandnes. Vi spør hvordan Sandnes sentrum vil bli og hvordan denne utviklingen vil skje. Hvordan kan vi best mulig samhandle for å få det beste resultat? Vi får blant annet besøk av rådmannnen og Floire Daub som er arkitekten bak Ruten og midtre del av Havneparken. Her blir det lave skuldre, god mulighet for diskusjon og mingling. Velkommen!
Skriv ut