colliers
Leder av prosjektseksjonen i Stavanger Eiendom, Solveig Yndesdal, presenterte Stavanger kommunes kommende prosjekter.
Leder av prosjektseksjonen i Stavanger Eiendom, Solveig Yndesdal, presenterte Stavanger kommunes kommende prosjekter.

Dette skal bygges i 2019 og framover

Dette skal bygges i 2019 og framover

På Byggebørsen torsdag kveld fikk byggebransjen presentert de byggeprosjektene som kommer fra kommunene i 2019 og framover. – Det er flott at det ser ut til å gå bedre i bransjen, men vi merker at markedet er i endring, fortalte leder av prosjektseksjonen i Stavanger Eiendom, Solveig Yndesdal.

På Byggebørsen får bransjen presentert hvilke typer entrepriser de kan vente seg, størrelser og når oppdragene kommer ut. I tillegg får deltakerne en gjennomgang av markedet og markedssituasjonen, samt den generelle økonomiske situasjonen i regionen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Byggebørsen 2019
Nesten 200 fra bransjen deltok på Byggebørsen 2019.

– Markedet er i endring og det er vanskeligere å få med entreprenørene enn det har vært de siste årene. God dialog med næringen vil derfor bli enda viktigere for oss i 2019 enn det har vært, påpekte Yndesdal.

Nesten 200 personer fra bygg- og anleggsbransjen deltok på Byggebørsen torsdag kveld. Det offentlige er en betydelig oppdragsgiver for en bransje som sysselsetter rundt 15.000 personer i Stavanger-regionen. Hvilke prosjekter som det offentlige kommer med i 2019 og videre, har derfor stor interesse.

 

Her er presentasjonene til kommunene fra Byggebørsen 2019:

Stavanger kommune

Sola kommune

Sandnes kommune


Resten av presentasjonene fra konferansen legges ut her!

Skriv ut

Flere nyheter

 • Rogaland på lærlingetoppen

  15. feb 2019
  Rogaland befester posisjonen som det beste lærlingefylket i landet. Det lover godt for et næringsliv i vekst og omstilling.
 • Rogaland på klyngekartet

  14. feb 2019
  I løpet av få år har fem næringsklynger fra Rogaland fått status som Arena-prosjekt i klyngeprogrammet Norwegian Innovation Cluster.
 • Sju års kamp for bedre rammevilkår

  13. feb 2019
  I sju år har Næringsforeningen jobbet for bedre rammevilkår når private utbyggere tar regningen for kommunal infrastruktur. – Endelig har flertallet av kommunene i vår region havnet på en fornuftig ordning som gjør at nye boliger ikke blir dyrere enn nødvendig, sier Anne Woie i Næringsforeningen.
 • Det lysner i oljeservice

  11. feb 2019
  Vår hjemlige leverandørindustri er på vei fra knestående til oppreist stilling. Dette er hovedkonklusjonen i  EYs omfattende, årlige oljeserviceanalyse.
 • En tenketank fra Fogn

  08. feb 2019
  Per Ivar Selvaag og det som en gang het det norske statsoljeselskap har noen fellestrekk. Det handler delvis om tid og rom, men også om muligheter, løsninger og nye tankeprosesser.
 • Sykehuset vant lærlingpris

  08. feb 2019
  Stavanger universitetssjukehus er kåret til Årets lærebedrift 2018 av Rogaland fylkeskommune.
 • Går sammen om Uropatrulje

  05. feb 2019
  Næringsforeningen i Stavangerregionen og LO går sammen om å opprette en Uropatrulje i kampen mot arbeidskriminalitet.