Kallesten
Leder av prosjektseksjonen i Stavanger Eiendom, Solveig Yndesdal, presenterte Stavanger kommunes kommende prosjekter.
Leder av prosjektseksjonen i Stavanger Eiendom, Solveig Yndesdal, presenterte Stavanger kommunes kommende prosjekter.

Dette skal bygges i 2019 og framover

Dette skal bygges i 2019 og framover

På Byggebørsen torsdag kveld fikk byggebransjen presentert de byggeprosjektene som kommer fra kommunene i 2019 og framover. – Det er flott at det ser ut til å gå bedre i bransjen, men vi merker at markedet er i endring, fortalte leder av prosjektseksjonen i Stavanger Eiendom, Solveig Yndesdal.

På Byggebørsen får bransjen presentert hvilke typer entrepriser de kan vente seg, størrelser og når oppdragene kommer ut. I tillegg får deltakerne en gjennomgang av markedet og markedssituasjonen, samt den generelle økonomiske situasjonen i regionen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Byggebørsen 2019
Nesten 200 fra bransjen deltok på Byggebørsen 2019.

– Markedet er i endring og det er vanskeligere å få med entreprenørene enn det har vært de siste årene. God dialog med næringen vil derfor bli enda viktigere for oss i 2019 enn det har vært, påpekte Yndesdal.

Nesten 200 personer fra bygg- og anleggsbransjen deltok på Byggebørsen torsdag kveld. Det offentlige er en betydelig oppdragsgiver for en bransje som sysselsetter rundt 15.000 personer i Stavanger-regionen. Hvilke prosjekter som det offentlige kommer med i 2019 og videre, har derfor stor interesse.

 

Her er presentasjonene til kommunene fra Byggebørsen 2019:

Stavanger kommune

Sola kommune

Sandnes kommune


Resten av presentasjonene fra konferansen legges ut her!

Skriv ut

Flere nyheter

 • Vil ha renere energiløsninger

  25. apr 2019

  Energiklyngen Norwegian Energy Solutions (NES) vil både utvikle fornybare og bærekraftige energiløsninger, og forbedre eksisterende. For å få til det vil de ha flere med på laget.

 • Fire nye i Næringsforeningens styre

  24. apr 2019
  Ådne Kverneland ble gjenvalgt som styreleder på generalforsamlingen i Næringsforeningen onsdag kveld. Grethe Skundberg ble samtidig valgt som ny nestleder og får følge av tre andre nye styremedlemmer; Ingvild Meland, Camilla Gjetvik og Ragnar Tveteraas. Dag Øyvind Meling ble også gjenvalgt som styremedlem for to nye år.
 • Slår et slag for referansesjekken

  16. apr 2019
  Til daglig titulerer Tom Georg Olsen seg som konserntjener i konsulentselskapet Miles. Med flat struktur, tillitsbasert ledelse og en grundig prosess for å skaffe de riktige medarbeiderne, har selskapet nå rundt 180 ansatte og fantastiske tall å vise til.
 • I tre av fire saker er blokkene enige

  16. apr 2019
  I 83 prosent av sakene som politikerne voterer over i Stavanger bystyre, er Arbeiderpartiet og Høyre enige. Selv SV og Rødt er med å sikre flertall i tre av fire saker. Så hvorfor er man så opptatt av at kommunevalget i Stavanger er et valg mellom to ulike blokker?
 • Dette mener de om næringspolitikk

  25. apr 2019
  Hva er egentlig forskjellen på næringspolitikken i Arbeiderpartiet og Høyre, og hvordan mener ordførerkandidatene John Peter Hernes fra Høyre og Kari Nessa Nordtun fra Arbeiderpartiet i Stavanger at kommunen bør drive næringspolitikk?
 • Valget 2019: – Friskere i Stavanger

  16. apr 2019
  Det blåser en ny frisk vind over Stavanger-politikken, mener tidligere sjefredaktør og kommentator i Stavanger Aftenblad, Tom Hetland.
 • Har bygget stein på stein

  23. apr 2019
  Fremtidsrettet og digitalisert utvikling av bergverksindustrien. Nordic Bulk i Sandnes har befestet sin posisjon som Norges ledende innen totalløsninger for pukkverk i Norge. I 2018 økte de omsetningen med hele 40 millioner kroner.