Kallesten
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund

Kom med forslag til Nørrønaprisen!

Norrønaprisen har siden 1990 utviklet seg til å bli en av regionens mest prestisjetunge næringslivsutmerkelser. Prisen tildeles enkeltpersoner eller firma som i særlig grad har bidratt til stimulans, vekst og utvikling av industri og næringsvirksomhet i Jær-regionen.

Tidligere vinnere inkluderer dyktige og driftige personer og selskaper som Cato og Njål Østerhus, Tore Christiansen, Ståle Kyllingstad, Lyse Energi. I fjor stakk møbelprodusenten Skeie AS av med den ettertraktede prisen. Årets pris utdeles under Norrønakonferansen, tirsdag 15. mai i Vitenfabrikken.
Vi vil svært gjerne ha forslag til vinnerkandidater for Norrønaprisen 2012. Det er en fordel om disse blir ledsaget av en kort begrunnelse.
Forslag til kandidat til årets pris kan du sende til Næringsforeningen i Stavanger regionen v/ Frode Berge (epost:berge@stavanger-chamber.no), innen 27.04.12.
Annonse for European Gas Conference
Skriv ut

Flere nyheter

 • Lever av tillit

  26. mai 2017
  Nøkkelen til effektivisering ligger i IT, mener daglig leder Thomas Bærheim i Miles Stavanger. Han tror det kommer til å skje enorme endringer i årene som kommer.
 • Krever fortgang for Hove-Ålgård

  24. mai 2017
  Næringsforeningen krever fortgang i byggingen av strekningen Hove-Ålgård E39. Regjeringens forslag i Nasjonal Transportplan innebærer en utsettelse som regionen ikke kan akseptere.
 • Glede på begge sider av Boknafjorden

  23. mai 2017
  Rogfast er nå vedtatt i Stortinget og byggingen av verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel kan starte. - En gledens dag og et veldig løft for regionen, fastslår Harald Minge og Egil Severeide i næringsforeningene på hver sin side av Boknafjorden.
 • Avinor tar selvkritikk

  20. mai 2017
  Avinor har brukt 2,5 millioner kroner på en reklamekampanje som har provosert både politikere, næringslivsledere og andre reisende fra Stavanger-regionen. Nå tar Avinor selvkritikk.
 • Helgeprofilen: En jærbu i konstant bevegelse

  19. mai 2017
  Elin Salte er blant dem som sjelden sitter stille. I så fall må det være for å la pulsen hvile, gjerne i vannkanten langs Jæren Rev med blikket vendt mot skyene.
 • Helgeprofilen: I fri flyt på Sola

  12. mai 2017
  Anne Grethe Vasbø skal bokstavlig talt sørge for Flyt i Sola. Det gjør hun med entusiasme og begeistring, så lenge det ikke vanker kjeft…
 • Slik ser det ut nede i Ryfast

  11. mai 2017
  Næringsforeningen var på tunnelsafari sju kilometer ned i Ryfast-tunnelen torsdag. - Det er flott det som er bygget, men ikke minst er det imponerende å høre om styringen av prosessen når så mange aktører og så mange underleverandører er involvert samtidig, fastslo Tom Barka fra NorTronic.