Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund

Kom med forslag til Nørrønaprisen!

Norrønaprisen har siden 1990 utviklet seg til å bli en av regionens mest prestisjetunge næringslivsutmerkelser. Prisen tildeles enkeltpersoner eller firma som i særlig grad har bidratt til stimulans, vekst og utvikling av industri og næringsvirksomhet i Jær-regionen.

Tidligere vinnere inkluderer dyktige og driftige personer og selskaper som Cato og Njål Østerhus, Tore Christiansen, Ståle Kyllingstad, Lyse Energi. I fjor stakk møbelprodusenten Skeie AS av med den ettertraktede prisen. Årets pris utdeles under Norrønakonferansen, tirsdag 15. mai i Vitenfabrikken.
Vi vil svært gjerne ha forslag til vinnerkandidater for Norrønaprisen 2012. Det er en fordel om disse blir ledsaget av en kort begrunnelse.
Forslag til kandidat til årets pris kan du sende til Næringsforeningen i Stavanger regionen v/ Frode Berge (epost:berge@stavanger-chamber.no), innen 27.04.12.
Skriv ut

Flere nyheter

 • Kvinneplassen

  22. mai 2015
 • Ordførermøte om oljeindustrien

  22. mai 2015
  Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø vil samle en rekke ordfører­kolleger til møte om situasjonen i olje- og gassindustrien.
 • Vil løfte Vestlandet

  19. mai 2015
  Vestlandets fortrinn er underrepresentert i media. Vestlandet er en magnet for næringsutvikling, og det må jobbes sterkere for å fremme vestlandsregionen og dens fortrinn.
 • Trapper opp kampen mot arbeidskriminelle

  07. mai 2015
  Kampen mot arbeidslivskriminaliteten på Nord-Jæren intensiveres kraftig. Både politiet og Arbeidstilsynet har nå ansatt flere medarbeidere i jakten på ulovlig arbeid og kriminelle bakmenn.
 • Forus trenger en plan

  06. mai 2015
  Statoils nybygg lar foreløpig vente på seg og få, om noen, er på jakt etter nye lokaler på Forus. – Pause, sier partner Kjetil Andersen i Base Property, når han blir bedt om å beskrive situasjonen akkurat nå.
 • Bildespesial fra OTC 2015

  05. mai 2015
  Næringsforeningen er også i år til stede på OTC. Her kan du se bildene fra noen av stendene og av noen av de fra Stavanger-regionen og Norge som befinner seg i Houston denne uken.
 • - Oppgangstiden ble en sovepute

  05. mai 2015
  Han har levd av å levere resultater siden han selv var tenåring. Privat får han mestringsangst bare kona finner frem drillen.