Kallesten
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund

Kom med forslag til Nørrønaprisen!

Norrønaprisen har siden 1990 utviklet seg til å bli en av regionens mest prestisjetunge næringslivsutmerkelser. Prisen tildeles enkeltpersoner eller firma som i særlig grad har bidratt til stimulans, vekst og utvikling av industri og næringsvirksomhet i Jær-regionen.

Tidligere vinnere inkluderer dyktige og driftige personer og selskaper som Cato og Njål Østerhus, Tore Christiansen, Ståle Kyllingstad, Lyse Energi. I fjor stakk møbelprodusenten Skeie AS av med den ettertraktede prisen. Årets pris utdeles under Norrønakonferansen, tirsdag 15. mai i Vitenfabrikken.
Vi vil svært gjerne ha forslag til vinnerkandidater for Norrønaprisen 2012. Det er en fordel om disse blir ledsaget av en kort begrunnelse.
Forslag til kandidat til årets pris kan du sende til Næringsforeningen i Stavanger regionen v/ Frode Berge (epost:berge@stavanger-chamber.no), innen 27.04.12.
Skriv ut

Flere nyheter

 • - Viktig å ikke svekke attraktiviteten til Forus

  18. okt 2016
  - I en framtid da Stavanger-regionen må konkurrere med andre regioner om nye næringer er det viktig å ikke svekke attraktiviteten til Forus gjennom reguleringer som medfører for strenge eller unødvendige restriksjoner, skriver professorene og forskerne Ragnar Tveterås, John-Erik Rørheim, Martin Gjelsvik, Rune Dahl Fitjar og Bjørn Terje Asheim i et høringsnotat.
 • DEBATT: Vi må kunne bygge høyt

  11. okt 2016
  Hvorfor bli ofte høyhus framstilt som en vederstyggelighet som er negativt for bymiljøet? I en by trenger vi at det bygges i høyden for å utvikle alle de urbane kvaliteter som svært mange etterspør, skriver styreleder Steinar Aasland i Næringsforeningen.
 • Ti tips for gode kontrakter

  19. okt 2016
  Gode kontrakter kan være alfa og omega i næringslivet, både for kjøper og selger. – Det er for mange som ikke er flinke nok, og som havner i problemer, mener advokat Per V. Mauritzen, hos advokatfirmaet Projure. Her er hans tipunkts huskeliste for gode kontrakter.
 • 3D-printing gjør det umulige mulig

  10. okt 2016
  Et pilotprosjekt tar sikte på å samle akademia og industrien slik at de sammen kan få fart på 3D-printing i Norge. Blant deltakerne er UiS og industrinettverket CIAM i Stavanger.
 • Sjefen for nye veivalg

  10. okt 2016
  Svein Skeie (57) har tatt bolig i et gammelt hus med sjel og ånd. Selv er han mer opptatt av hvilken vei legemet tar i årene fremover.
 • - Må ikke legge begrensninger på Forus

  10. okt 2016
  - Vi må ikke tro at vi får sentrum til å vokse ved å holde Forus igjen, sier Høyres gruppeleder i Stavanger, John Peter Hernes.
 • - Forus gir sentrumsområdene energi

  10. okt 2016
  Arild Tvedt vil satse både på Forus og Stavanger sentrum. For ham representerer det ingen motsetning.