Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund

Kom med forslag til Nørrønaprisen!

Norrønaprisen har siden 1990 utviklet seg til å bli en av regionens mest prestisjetunge næringslivsutmerkelser. Prisen tildeles enkeltpersoner eller firma som i særlig grad har bidratt til stimulans, vekst og utvikling av industri og næringsvirksomhet i Jær-regionen.

Tidligere vinnere inkluderer dyktige og driftige personer og selskaper som Cato og Njål Østerhus, Tore Christiansen, Ståle Kyllingstad, Lyse Energi. I fjor stakk møbelprodusenten Skeie AS av med den ettertraktede prisen. Årets pris utdeles under Norrønakonferansen, tirsdag 15. mai i Vitenfabrikken.
Vi vil svært gjerne ha forslag til vinnerkandidater for Norrønaprisen 2012. Det er en fordel om disse blir ledsaget av en kort begrunnelse.
Forslag til kandidat til årets pris kan du sende til Næringsforeningen i Stavanger regionen v/ Frode Berge (epost:berge@stavanger-chamber.no), innen 27.04.12.
Skriv ut

Flere nyheter

 • Kvinnelige ledere best i alt

  24. apr 2015
  Kvinnelige ledere i Rogaland oppleves som best på det meste sammenliknet med mannlige kolleger.

 • Slik ser Kjus oljeprisutviklingen

  23. apr 2015
  Oljeprisen vil stige både på kort og lang sikt, men ikke nok til å hindre flere oppsigelser i leverandørindustrien, mener oljeanalytiker Torbjørn Kjus fra DNB Markets.
 • Nytt styre i Næringsforeningen

  16. apr 2015
  Dette er det nye styret i Næringsforeningen.
 • Kultur og næring møtes i Kristiansand

  11. apr 2015
  To ministre og en rekke spennende innledere fra Norge og Danmark deltar når kultur og næring møtes til Kildenkonferansen i Kristiansand 27.-28. april. Målet for konferansen er å bidra til økt kompetanse for næringslivet og det offentlige i hvordan samarbeide for å utvikle kulturen Tema er næring og sponsing, hvordan bygge en landsdel og hvordan investere i barn og unge.
 • Nørrønaprisen 2015!

  08. apr 2015
  Har du forslag til vinnerkandidater for Norrønaprisen 2015?
 • - Ingen omkamp om E39

  26. mar 2015
  - Jeg vil ikke ha noen omkamp om trasene for en ferjefri E39 , fastslo samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på Vestlandskonferansen.
 • Undersøkelse: Tre av fire går like bra

  24. mar 2015
  Tre av fire bedrifter på Vestlandet forventer et økonomisk resultat i 2015 som er like bra eller bedre enn fjoråret. Samtidig forbereder næringslivet seg på omstilling.