Kallesten
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund

Kom med forslag til Nørrønaprisen!

Norrønaprisen har siden 1990 utviklet seg til å bli en av regionens mest prestisjetunge næringslivsutmerkelser. Prisen tildeles enkeltpersoner eller firma som i særlig grad har bidratt til stimulans, vekst og utvikling av industri og næringsvirksomhet i Jær-regionen.

Tidligere vinnere inkluderer dyktige og driftige personer og selskaper som Cato og Njål Østerhus, Tore Christiansen, Ståle Kyllingstad, Lyse Energi. I fjor stakk møbelprodusenten Skeie AS av med den ettertraktede prisen. Årets pris utdeles under Norrønakonferansen, tirsdag 15. mai i Vitenfabrikken.
Vi vil svært gjerne ha forslag til vinnerkandidater for Norrønaprisen 2012. Det er en fordel om disse blir ledsaget av en kort begrunnelse.
Forslag til kandidat til årets pris kan du sende til Næringsforeningen i Stavanger regionen v/ Frode Berge (epost:berge@stavanger-chamber.no), innen 27.04.12.
Skriv ut

Flere nyheter

 • Nye fremtidstoner på Pulpit

  28. sep 2016
  Aldri har en konferanse i regionen brukt mer tid på å peke på flere muligheter. Årets Pulpit ble det arrangørene håpet på.
 • PULPIT: - Vi er allerede en suksess, selv om vi ikke når til Mars

  28. sep 2016
  Bas Lansdorp og hans Mars One-selskap vil kolonisere Mars om ti år. – Men vi er allerede en suksess, mener Lansdorp.
 • PULPIT: - Bygg infrastruktur, det kan ingen ta fra dere

  28. sep 2016
  - Bygg infrastruktur. Infrastruktur er notorisk underfinansiert i verden, men er viktig for verdiskapingen. Så kan ingen ta den fra deg, ikke en gang kineserne, påpekte Stephane Garelli overfor Pulpit.
 • - 15 bedrifter skapt på Gründerhuset

  27. sep 2016
  Hvordan kan regionens kompetanse løse fremtidens behov? Det stod på agendaen da Pulpit inviterte til førkveld og gjorde opp status for Nye Muligheter tirsdag kveld. – 25 oppstartsbedrifter har vært innom Gründerhuset og 15 nye er skapt, fortalte Arild L. Johannessen i SpareBank 1 SR-Bank.
 • - Magert og skuffende fra fylkesmannen

  27. sep 2016
  Fylkesmann Magnhild Meltveit Kleppa tilrår tre nye kommuner i Rogaland fra 1. januar 2020. Magert og skuffende, mener Harald Minge i Næringsforeningen.
 • Samlet aktørene innenfor bioøkonomi

  26. sep 2016
  - Bioøkonomien er i sterk utvikling og vil kunne bidra til å finne løsninger på menneskehetens store utfordringer knyttet til mat, helse og miljø, forteller Fiona Provan, Seniorforsker hos IRIS Biomiljø.
 • 300 hørte Jåtten på Lederskolen

  23. sep 2016
  Nærmere 300 deltok da Stein M. Jåtten dro i gang Lederskolens første samling etter sommeren. - Det er veldig bra tilbud og derfor kommer vi igjen år etter år, sier Jofrid Hebnes i Statoil.