Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund

Kom med forslag til Nørrønaprisen!

Norrønaprisen har siden 1990 utviklet seg til å bli en av regionens mest prestisjetunge næringslivsutmerkelser. Prisen tildeles enkeltpersoner eller firma som i særlig grad har bidratt til stimulans, vekst og utvikling av industri og næringsvirksomhet i Jær-regionen.

Tidligere vinnere inkluderer dyktige og driftige personer og selskaper som Cato og Njål Østerhus, Tore Christiansen, Ståle Kyllingstad, Lyse Energi. I fjor stakk møbelprodusenten Skeie AS av med den ettertraktede prisen. Årets pris utdeles under Norrønakonferansen, tirsdag 15. mai i Vitenfabrikken.
Vi vil svært gjerne ha forslag til vinnerkandidater for Norrønaprisen 2012. Det er en fordel om disse blir ledsaget av en kort begrunnelse.
Forslag til kandidat til årets pris kan du sende til Næringsforeningen i Stavanger regionen v/ Frode Berge (epost:berge@stavanger-chamber.no), innen 27.04.12.
Skriv ut

Flere nyheter

 • Nye muligheter: Bli med på workshop

  03. sep 2015
  Nå starter det virkelige arbeidet med Nye muligheter. Registrer din interesse i dag for å bli med på én eller flere av fire workshops der konkrete ideer skal klekkes fram.
 • - Klima til å se på nye muligheter

  03. sep 2015
  - Det er nå et klima og et moment til å se på nye muligheter, særlig i denne delen av landet. Og vi er i pole position til å lede an i den neste innovasjonsbølgen, sa administrerende direktør Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge, da hun var med på å dra i gang prosjektet Nye muligheter.
 • Utvidet Solakonferanse

  31. aug 2015
  Arrangørene utvider Solakonferansen med en dag og har hovedfokus på helikopteroperasjoner når årets konferanse går av stabelen.
 • Deler ut penger til idretten

  28. aug 2015
  Scandic Hotels inviterer alle venner, kjente og ukjente til Torget mandag ettermiddag i forbindelse med at hotellkjeden skal dele ut tre idrettspriser.
 • SR-Bank blir partner i Nye Muligheter

  28. aug 2015
  Fredag ble SpareBank 1 SR-Bank presentert som partner for Nye muligheter. Banken stiller gründerkontorer tilgjengelig midt i Stavanger sentrum, de vil bidra med rådgiving, finansiering og et proffesjonelt nettverk.
 • SE VIDEO: Presenterer Forus i ny film

  21. aug 2015
  Forus-samarbeidet lanserer presentasjonsvideoen «Forus – Norges viktigste næringsområde».
 • Slår seg sammen til ett selskap

  10. aug 2015
  Hove Lysdesign, West Audio og selskapenes felles datterselskap AV System, fusjonerer og samler virksomheten i ett selskap.