Kallesten
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund

Kom med forslag til Nørrønaprisen!

Norrønaprisen har siden 1990 utviklet seg til å bli en av regionens mest prestisjetunge næringslivsutmerkelser. Prisen tildeles enkeltpersoner eller firma som i særlig grad har bidratt til stimulans, vekst og utvikling av industri og næringsvirksomhet i Jær-regionen.

Tidligere vinnere inkluderer dyktige og driftige personer og selskaper som Cato og Njål Østerhus, Tore Christiansen, Ståle Kyllingstad, Lyse Energi. I fjor stakk møbelprodusenten Skeie AS av med den ettertraktede prisen. Årets pris utdeles under Norrønakonferansen, tirsdag 15. mai i Vitenfabrikken.
Vi vil svært gjerne ha forslag til vinnerkandidater for Norrønaprisen 2012. Det er en fordel om disse blir ledsaget av en kort begrunnelse.
Forslag til kandidat til årets pris kan du sende til Næringsforeningen i Stavanger regionen v/ Frode Berge (epost:berge@stavanger-chamber.no), innen 27.04.12.
Skriv ut

Flere nyheter

 • - Nå kommer Industri 4.0

  26. mai 2016
  Internasjonalt sier bedriftene PwC har spurt at de bruker fem prosent av omsetningen sin til digitale satsinger. - Hvor mye bruker din bedrift for å sørge for du er konkurransedyktig i framtiden, spurte Audun Finnestad fra PwC forsamlingen på Teknologidagen 2016.
 • Nye krav til anskaffelser

  24. mai 2016
  Nytt anskaffelsesregelverk inneholder strengere krav både til miljø og menneskerettigheter. Men hva betyr det i praksis?
 • Slik prioriterer Næringsforeningen i sitt NTP-innspilll

  23. mai 2016
  - Det er viktig at at samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen nå står løpet sammen med regionen fram mot Nasjonal transportplan. Det er nemlig grunn til en viss bekymring, sier Harald Minge, administrerende direktør i Næringsforeningen. Her er prioriteringslisten til Næringsforeningen.
 • Etterlyste politisk lederskap

  20. mai 2016
  Politisk lederskap er en av de viktigste forutsetningene for å lykkes med den omstillingen regionen nå står foran. Det mener Smedvig-direktør Jostein Kalsheim. På Norrøna-konferansen i dag etterlyste han bedre prosesser og et tydeligere regionalt lederskap.
 • Norrønaprisen til Sig. Halvorsen

  20. mai 2016
  Sig. Halvorsen fikk i dag Norrønaprisen for 2016. Rørleggerbedriften får prisen for sitt bidrag til vekst og for sin evne til å ta ansvar for lærlinger i regionen.
 • - Brenner for ny teknologi

  19. mai 2016
  - Vi brenner for å bygge opp en ny industri i Norge som vil generere flere tusen arbeidsplasser i årene fremover, sier Jonas Helmikstøl i Zaptec.
 • Slik lykkes du med presentasjonen din

  13. mai 2016
  Det aller viktigste våpenet for å lykkes med en god presentasjon er at man selv har evnen til å glede seg, mener Kristoffer Omdal.