Kallesten
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund

Kom med forslag til Nørrønaprisen!

Norrønaprisen har siden 1990 utviklet seg til å bli en av regionens mest prestisjetunge næringslivsutmerkelser. Prisen tildeles enkeltpersoner eller firma som i særlig grad har bidratt til stimulans, vekst og utvikling av industri og næringsvirksomhet i Jær-regionen.

Tidligere vinnere inkluderer dyktige og driftige personer og selskaper som Cato og Njål Østerhus, Tore Christiansen, Ståle Kyllingstad, Lyse Energi. I fjor stakk møbelprodusenten Skeie AS av med den ettertraktede prisen. Årets pris utdeles under Norrønakonferansen, tirsdag 15. mai i Vitenfabrikken.
Vi vil svært gjerne ha forslag til vinnerkandidater for Norrønaprisen 2012. Det er en fordel om disse blir ledsaget av en kort begrunnelse.
Forslag til kandidat til årets pris kan du sende til Næringsforeningen i Stavanger regionen v/ Frode Berge (epost:berge@stavanger-chamber.no), innen 27.04.12.
Skriv ut

Flere nyheter

 • Én for alle, alle for én

  07. feb 2016
  De er på vei til å bli den tredje største kommunen i Rogaland, et samlet Jæren – til beste for alle i Hå, Time og Klepp, dersom innbyggerne selv vil. – Nå har vi en unik mulighet, sier ordførerne Jonas Skrettingland, Reinert Kverneland og Ane Mari Braut Nese.
 • Tre ministre ønsker bred kunnskap om kosthold

  05. feb 2016
  Nå går tre ministre sammen for å skaffe seg oppdatert kunnskap om våre matvaner. Helse- og omsorgsminister Bent Høie, fiskeriminister Per Sandberg og landbruks- og matminister Jon Georg Dale har tatt initiativet til en sterkt faglig konferanse på Sola 15. mars.
 • De skal sette teknologi på agendaen

  05. feb 2016
  Ressursgruppen for IT er blitt til Ressursgruppen for teknologi. Nå skal en ny møteplass og en ny nettverkssatsing sørge for at ulike teknologimiljøer finner hverandre.
 • Økt press på lønnsomheten

  05. feb 2016
  EYs omfattende, årlige oljeserviceanalyse bekrefter bildet av en oljeserviceindustri under høytrykk. Omsetningen faller og lønnsomheten er under press. Men et stykke borte i horisonten skimter Espen Norheim lyset.
 • Tror på sentral godkjenning

  05. feb 2016
  Fra 1. januar ble det innført nye seriøsitetskrav i bygge- og anleggsbransjen gjennom en sentral godkjenningsordning. Målet er å bekjempe kriminell virksomhet.
 • 28 personer utvist siste år

  05. feb 2016
  Totalt 28 personer er bortvist eller utvist fra landet som følge av arbeidskriminalitet i regionen bare siden mars i fjor.
 • - Oppsiktsvekkende

  05. feb 2016
  - Som bobestyrer har det vært oppsiktsvekkende å registre hvor lite det er tatt tak i arbeidskriminalitet, både politisk og organisasjonsmessig. Denne saken et godt eksempel.