Kallesten
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund

Kom med forslag til Nørrønaprisen!

Norrønaprisen har siden 1990 utviklet seg til å bli en av regionens mest prestisjetunge næringslivsutmerkelser. Prisen tildeles enkeltpersoner eller firma som i særlig grad har bidratt til stimulans, vekst og utvikling av industri og næringsvirksomhet i Jær-regionen.

Tidligere vinnere inkluderer dyktige og driftige personer og selskaper som Cato og Njål Østerhus, Tore Christiansen, Ståle Kyllingstad, Lyse Energi. I fjor stakk møbelprodusenten Skeie AS av med den ettertraktede prisen. Årets pris utdeles under Norrønakonferansen, tirsdag 15. mai i Vitenfabrikken.
Vi vil svært gjerne ha forslag til vinnerkandidater for Norrønaprisen 2012. Det er en fordel om disse blir ledsaget av en kort begrunnelse.
Forslag til kandidat til årets pris kan du sende til Næringsforeningen i Stavanger regionen v/ Frode Berge (epost:berge@stavanger-chamber.no), innen 27.04.12.
Skriv ut

Flere nyheter

 • - Vi har allerede 2,2 kilometer med gågater

  12. nov 2015
  Morten Bjørnsen i Rolfsen Eiendomsselskap reagerer på Miljøpartiet De Grønnes (MDG) forslag om bilfritt sentrum. – Stavanger har allerede 2,2 kilometer med gågater, noe som nok er på topp i landet og noe jeg mener er mer enn nok, påpeker den erfarne kjøpmannen.
 • Derfor hører helse, universitet og forskning sammen

  05. nov 2015
  - Dersom sykehuset hadde ligget et par kilometer unna, kunne det like godt vært i en annen by,  sier Eivind Andersen, Head of Tech Trans – Health, NTNU Technology Transfer.
 • Kom med forslag til Kompetansedelingsprisen 2015

  04. nov 2015
  Næringsforeningen i Stavanger-regionen ønsker å finne og premiere den virksomheten som er best på å kompetansedeling for å styrke verdiskapningen i regionen. Hensikten er å stimulere til deling av kompetanse og læring både eksternt og internt, synliggjøre Næringsforeningens fokus på Stavanger-regionen som en kompetanseregion og å belønne personer og virksomheter som i særlig grad har bidradd til deling. Nå vil vi ha ditt forslag til prisvinner.
 • Legger opp til økt biltrafikk

  05. nov 2015
  Antall bilreiser gjennom boligområdene vil øke med flere tusen om sykehuset blir liggende på Våland i framtiden.
 • Okka fylkesordfører

  02. nov 2015
  Hun har et kristent grunnsyn, en svunnen fortid som saksofonist, elsker havet og lar seg lett begeistre.
 • Stabile konkurstall

  28. okt 2015
  Oljeprisfallet og økt arbeidsledighet har ikke gitt utslag på konkursstatistikken i Rogaland.
 • Fylkets beste vekstskaper

  28. okt 2015
  Tor Inge Vasshus fra Corporater blir Rogalands kandidat i årets nasjonale «Entrepreneur Of The Year»-finale.