Kallesten
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund
Tore Christiansen og Roald Bergsaker delte ut Norrøna-prisen til brødrene Cato og Njål Østerhus, som vant den i 2010. Foto: Egil Hollund

Kom med forslag til Nørrønaprisen!

Norrønaprisen har siden 1990 utviklet seg til å bli en av regionens mest prestisjetunge næringslivsutmerkelser. Prisen tildeles enkeltpersoner eller firma som i særlig grad har bidratt til stimulans, vekst og utvikling av industri og næringsvirksomhet i Jær-regionen.

Tidligere vinnere inkluderer dyktige og driftige personer og selskaper som Cato og Njål Østerhus, Tore Christiansen, Ståle Kyllingstad, Lyse Energi. I fjor stakk møbelprodusenten Skeie AS av med den ettertraktede prisen. Årets pris utdeles under Norrønakonferansen, tirsdag 15. mai i Vitenfabrikken.
Vi vil svært gjerne ha forslag til vinnerkandidater for Norrønaprisen 2012. Det er en fordel om disse blir ledsaget av en kort begrunnelse.
Forslag til kandidat til årets pris kan du sende til Næringsforeningen i Stavanger regionen v/ Frode Berge (epost:berge@stavanger-chamber.no), innen 27.04.12.
Skriv ut

Flere nyheter

 • Stavanger-bedriftene viser igjen i Houston

  02. mai 2016
  - Vi skal presentere teknologien vår for et internasjonalt marked, sier Odd Skjærseth i West Group. I dag gikk startskuddet for OTC i Houston, og en rekke av Næringsforeningens medlemsbedrifter er representert.
 • Ny flyrute til Newcastle

  02. mai 2016
  I slutten av mai starter BMI Regional en direkterute fra Stavanger til Newcastle, seks ganger i uken.
 • Vakte begeistring

  29. apr 2016
  Fylkesmann Magnhild Meltveit Kleppa vakte begeistring da hun på Treffpunkt Ryfylke annonserte et rungende ja til næringsutvikling i Ryfylke.
 • Kommunereformen: Ueland vil ha næringslivet på banen

  28. apr 2016
  Sola-ordfører Ole Ueland (H) vakte oppmerksomhet da han nylig gjorde det kjent at han er tilhenger av en kommunesammenslåing på Nord-Jæren. Nå etterlyser han et sterkere engasjement fra næringslivet.
 • Nye muligheter innen bioøkonomi

  27. apr 2016
  Ved bruk av tre, avfall fra landbruk og fisk, tang og tare og enzymer og bakterier er det store muligheter for nye, bærekraftige og lønnsomme forretningsområder i Stavanger-regionen. Det var noe av det som ble diskutert på Nye muligheters workshop innen bioøkonomi denne uken.
 • Bedre balanse i markedet

  26. apr 2016
  - Det er positivt å høre at analytikere fortsatt tror oljeprisen skal opp, sier Kristin Terjesen i Marsh - en av 150 tilhørerere under Oljetrykket på Rosenkildehuset i dag. Balansen i markedet ser bedre ut enn på lenge, mener senioranalytiker Torbjørn Kjus i DNB Markets.
 • NSB inviterer oljeservicebransjen

  25. apr 2016
  NSB skal overhale 875 boggier de neste årene, og mener at bedrifter i oljeserviceindustrien vil kunne gjøre jobben. Derfor inviterer de nå oljebransjen og andre aktuelle til leverandørkonferanse ‪den 4. mai, i samarbeid med Næringsforeningen.