Kallesten

Norske muligheter i Hannover

Norske muligheter i Hannover

Rogaland Fylkeskommune, Haugaland Vekst og Greater Stavanger inviterer til felles delegasjonreise  I forbindelse med Hannovermesse 2019. 1.-5. april. Men vær rask, påmeldingsfristen går ut 1. februar.

- Tyskland er et spennende marked for eksport og læring, hvor Rogalendingen nå I mange år har vært lite synlige. Hannovermesse er verdens største industrimesse med fokus på tema som automatisering, robotisering og energi, sier mulighetsutvikler Birger Haraldseid I Greater Stavanger.

Den norske standen skal være i det området som er knyttet mot energi.

 

Felles

Norge har for første gang på mange år en felles stand på Hannovermesse 2019. Dette skjer gjennom et samarbeid mellom Norsk Tysk Handelskammer og Innovasjon Norge.

 Det er bestilt et eget lite område for Rogalandsintiativet. Hensikten er å kunne ha en base der deltakerne kan ta del I fellesaktivtetene på den norske standen.

- Intensjonen til Rogaland Fylkeskommune, Haugaland vekst og Greater Stavanger er å legge til rette for at bedrifter og institusjoner som ønsker å posisjonere seg mot det tyske markedet kan være med på et felles opplegg fram mot og under Hannovermesse 2019, sier Haraldseid.

 

Elementer 

Pakken inneholder følgende elementer:

Forberedelsesmøter om det tyske markedet – IN/Norsk Tysk Handelskammer blir med her. To møter I løpet av første kvartal.

Mulighet for individuell hjelp og råd i forhold til hvem dere bør møte under Hannovermesse 2019 . Norsk Tysk Handelskammmer bistår.

Tilgang til hotellrom via utstillerkvoten.

Tilgang til fellesaktivteter på den norske standen.

Nettverkssamling/middag i Hannover med  rogalandsdelegasjonen.

Oppfølging i form av minst en samling etter Hannovermesse 2019.

 

Pris og info

Reise og opphold + en andel av felleskostnader oppad begrenset til kr 3000 per firma.

De tre initiativtakerne dekker stand hvor dere vil ha logo og kan benytte den som base.

For påmelding og mer info:

Birger Haraldseid, Greater Stavanger

Tlf. 908 93 186

bh@greaterstavanger.com

 

Frist er 1. februar 2019. Vær raske, det er ikke mange plasser igjen!

Se også: https://www.hannovermesse.de/en/exhibition/facts-figures/

 

Skriv ut

Flere nyheter

 • Ny London-rute fra Sola

  14. mar 2019
  Flyselskapet Wizz Air vil fra høsten starte flyvninger til London fra Stavanger. Billetter er allerede i salg.
 • Viking e´ tebage!

  13. mar 2019
  – Viking Fotball skal bli enda mer folkelig. Vi skal snu hjertet utover, sier daglig leder Eirik W. Henningsen i Viking Fotball entusiastisk.
 • Medvind i nye markeder

  14. mar 2019
  Norsea Gruppen satser i nye markeder. I løpet av de neste fem årene vil vindenergi utgjøre nærmere tretti prosent av konsernets aktiviteter, ifølge administrerende direktør John E. Stangeland. – Vi må hele tiden omstille oss og gripe nye muligheter, fastslår han.
 • Frykter strømmangel for industrien

  19. mar 2019
  Mangel på nok strøm kan bety kroken på døren for ønsket om at flere bedrifter skal etablere seg i regionen. Regionutvikler i Ryfylke IKS, Ketil Barkved, mener politikerne må våkne.
 • En mann for sin historie

  15. mar 2019
  Få har vært i bedre stand til å ta vare på sin egen samtidshistorie enn Daniel Øvstebø (75). Har man levd et relativt langt liv og drevet med mye rart, blir det også noen etasjer å fylle.
 • Nå kommer passasjerdronene

  12. mar 2019
  Så langt er denne dronen den eneste i sitt slag i Vesten. Steinar Bjugn tror det kan bli langt flere i løpet av få år.
 • På vei inn i droneland

  12. mar 2019
  I løpet av de siste tre årene har antall operatører som bruker droner i kommersiell drift økt fra rundt 200 til over 6300. Nær 1000 hører hjemme i Rogaland, viser tall fra Luftfartstilsynet.