Kallesten

Norske muligheter i Hannover

Norske muligheter i Hannover

Rogaland Fylkeskommune, Haugaland Vekst og Greater Stavanger inviterer til felles delegasjonreise  I forbindelse med Hannovermesse 2019. 1.-5. april. Men vær rask, påmeldingsfristen går ut 1. februar.

- Tyskland er et spennende marked for eksport og læring, hvor Rogalendingen nå I mange år har vært lite synlige. Hannovermesse er verdens største industrimesse med fokus på tema som automatisering, robotisering og energi, sier mulighetsutvikler Birger Haraldseid I Greater Stavanger.

Den norske standen skal være i det området som er knyttet mot energi.

 

Felles

Norge har for første gang på mange år en felles stand på Hannovermesse 2019. Dette skjer gjennom et samarbeid mellom Norsk Tysk Handelskammer og Innovasjon Norge.

 Det er bestilt et eget lite område for Rogalandsintiativet. Hensikten er å kunne ha en base der deltakerne kan ta del I fellesaktivtetene på den norske standen.

- Intensjonen til Rogaland Fylkeskommune, Haugaland vekst og Greater Stavanger er å legge til rette for at bedrifter og institusjoner som ønsker å posisjonere seg mot det tyske markedet kan være med på et felles opplegg fram mot og under Hannovermesse 2019, sier Haraldseid.

 

Elementer 

Pakken inneholder følgende elementer:

Forberedelsesmøter om det tyske markedet – IN/Norsk Tysk Handelskammer blir med her. To møter I løpet av første kvartal.

Mulighet for individuell hjelp og råd i forhold til hvem dere bør møte under Hannovermesse 2019 . Norsk Tysk Handelskammmer bistår.

Tilgang til hotellrom via utstillerkvoten.

Tilgang til fellesaktivteter på den norske standen.

Nettverkssamling/middag i Hannover med  rogalandsdelegasjonen.

Oppfølging i form av minst en samling etter Hannovermesse 2019.

 

Pris og info

Reise og opphold + en andel av felleskostnader oppad begrenset til kr 3000 per firma.

De tre initiativtakerne dekker stand hvor dere vil ha logo og kan benytte den som base.

For påmelding og mer info:

Birger Haraldseid, Greater Stavanger

Tlf. 908 93 186

bh@greaterstavanger.com

 

Frist er 1. februar 2019. Vær raske, det er ikke mange plasser igjen!

Se også: https://www.hannovermesse.de/en/exhibition/facts-figures/

 

SMEDVIG
Skriv ut

Flere nyheter

 • Solamøtet 2019: - Rogaland har de beste forutsetningene

  14. jan 2019
  Rogaland har de beste forutsetningene for å skape de nye mulighetene som klimautfordringene gir.  Det mener Bård Vegar Solhjell, generalsekretær i WWF (Verdens naturfond).
 • En akademiker med hug for kjeledress

  10. jan 2019
  Klaus Mohn (54) er en gladere laks enn hva budskapet fra en økonom tilsier til tider. I tillegg representerer han en utdøende rase homo sapiens, av typen menn som på død og liv foretrekker å gjøre kroppsarbeidet selv etter kontortid.
 • Møtevår og jubileum for Lederskolen

  10. jan 2019
  Gjennom ti år har Lederskolen gitt ledere faglig påfyll og inspirasjon. Over 15.000 har deltatt på Lederskolen siden starten i 2009.
 • Ti fra Rogaland i finalen

  09. jan 2019
  Når Det Norske Måltid nok en gang skal kåre årets mat- og drikkevinnere, er hele ti av finalistene fra Rogaland – deriblant samtlige finalister i klassen Årets øl!
 • - Klimamålet er realistisk

  08. jan 2019

  Leder av kommunalstyret for miljø og utbygging, Per A. Thorbjørnsen (V), mener målet om et kutt i klimautslippene på 80 prosent innen 2030 er innenfor rekkevidde. Men det fordrer oppfølging både lokalt, fra staten og næringslivet, mener han. 

 • Klimaplan med store utfordringer

  07. jan 2019
  Nye Stavanger kommune kan få store problemer med å redusere utslippene med 80 prosent. Det skyldes blant annet at utslipp i forbindelse med jordbruk, dyrehold og matproduksjon i Rennesøy og Finnøy ikke omfattes av det vedtatte klimamålet.
 • Konjunkturbarometeret: - En vanvittig reise

  07. jan 2019
  Regionen har vært gjennom en vanvittig reise de siste par årene, mener sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank, Kyrre M. Knudsen.