Smedvig
Administrerende direktør i Nysnø, Siri Kalvig, og daglig leder i Rosenkildehuset, Inger Tone Ødegård.
Administrerende direktør i Nysnø, Siri Kalvig, og daglig leder i Rosenkildehuset, Inger Tone Ødegård.

Nysnø flytter inn i Rosenkildehuset

Nysnø flytter inn i Rosenkildehuset

Nysnø Klimainvesteringer har flyttet inn i 1. etasje i Rosenkildehuset. Her belager Siri Kalvig og hennes medarbeidere på å være frem til lokalene forhåpentligvis blir for små.

Flere ansatte er allerede på plass i det selskapet som før var kjent under navnet Fornybarfondet - statens investeringsselskap som har som formål å bidra til reduserte klimagassutslipp gjennom å bidra til lønnsomme investeringer i ny, klimavennlig teknologi. 

Næringsforeningens ressursgrupper for Fornybar, Energi og Finans- og Kapitalforvaltning var sammen med Greater Stavanger og flere andre aktører, aktive pådrivere i kartleggingen for at Stavanger-regionen var riktig lokasjon for det nye statlige fondet.
Nysnø flyttet inn i Rosenkildehuset i slutten av september, men etableringen er midlertidig. Hvis veksten skjer så raskt som fondet håper og tror, vil Nysnø allerede neste år ha vokst ut av kontorlokalene i Rosenkildehuset.  

Strategidirektør i Næringsforeningen, Inger Tone Ødegård, er også daglig leder i Rosenkildehuset AS, sier at det derfor også jobbes med mer langsiktige planer for 1. etasje for å sikre videre utvikling til næringslivets beste.   

 

Sentralt

 ­– Næringslivets foreningshus er lokalisert så sentralt som det lar seg gjøre, og det skal vise igjen på lys i vinduene fra morgen til kveld - til glede for et pulserende liv i sentrum.Vi er veldig glade for at Nysnø Klimainvesteringer AS valgte Rosenkildehuset som lokasjon i etableringsfasen, slik at regionen kan jobbe veldig systematisk videre i fondets vekst periode, sier Ødegård.

Rosenkildehuset AS er et aktivt foreningshus, hvor foreningen selv bruker tilnærmet 75% av arealene til å være næringslivets møteplass nummer en i Stavanger-regionen.   Huset har vært gjennom en aktiv vedlikeholdsfase de siste to årene.  Det er lagt nytt tak, nytt ventilasjonssystem og administrasjonen er nå samlet i 2 etasje.   En samlet administrasjon i en etasje frigjorde plass i 1. og 3. etasje. 

 

Succedo 

I tillegg til Nysnø har også Succedo etablert seg med kontor i Rosenkildehuset. Det Oslo-baserte bemanningsselskapet har utvidet sin virksomhet til Stavanger-regionen, og har flyttet inn i det som var en kontordel i 3. etasje.
– Det setter vi stor pris på, og foreningen ønsker Succedo velkommen til regionen og Rosenkildehuset, sier Ødegård.

Skriv ut

Flere nyheter

 • – Veksten i biltrafikken er gledelig

  18. okt 2018
  Varaordfører i Sandnes, Pål Morten Borgli (Frp), mener det er bra at biltrafikken i Sandnes øker, og er også uenig i at nullvekstmålet er viktig for regionen.
 • Kartlegger behovet for nye ruter

  16. okt 2018
  Flytrafikken til og fra Sola øker på alle områder, viser passasjerstatistikken fra Avinor. Utlandstrafikken vokser minst – først og fremst fordi nye ruter lar vente på seg. Det arbeides det nå målrettet med
 • Profilen: En kreativ morgenfugl på Jærens topp

  19. okt 2018
  Harald Gudmestad har hatt mange drømmer. En av dem handler om sitt eget ettermæle: Han kan gjerne bli sett på som en galen jævel, men da absolutt av det gode slaget.
 • Skattefunn og andre ordninger

  16. okt 2018
  Gikk du glipp av dagens møte om SkatteFUNN på Rosenkildehuset? Fortvil ikke – her kan du finne ut mer!
 • Nå ringer de for TV-aksjonen igjen

  15. okt 2018
  Tirsdag må alle bedrifter i Stavanger-regionen forberede seg på å få en telefon fra TV-aksjonen. Da samles over 90 næringslivsledere, kommunetopper, ordførere og folkevalgte til ringedugnad i Stavanger konserthus. Bli med og bidra du også – og husk at TV-aksjonen også trenger bøssebærere på søndag.
 • Et budsjett for kompetansedrevet næringsutvikling

  08. okt 2018
  Regjeringen foreslår å bevilge 9,7 milliarder kroner til næringsrettet forskning og innovasjon. Det er en dobling siden regjeringen tiltrådte i 2013. Inkludert i denne summen er Skattefunn-ordningen. – Dette er et av de mest positive trekkene med forslaget til statsbudsjett, siden vi trenger fortsatt full innsats i forhold til nye muligheter og innovasjon, til tross for at pilene peker oppover igjen innenfor olje- og gassindustrien, sier Harald Minge, administrerende direktør i Næringsforeningen. Han legger til at forslaget til statsbudsjett inneholder få overraskelser for næringslivet i Stavanger-regionen.
 • Kronprinsen inviterer unge ledere til SIKT i Stavanger

  07. okt 2018
  Kronprins Haakon inviterer talenter og unge ledere under 40 år til SIKT-konferanse i Stavanger nå i oktober. Årets tema er endring. – Jeg ønsket å skape et unikt møtested for unge ledere og talenter, der vi tester ut ideer og drømmer, lærer av hverandre, diskuterer løsninger på felles utfordringer og deler positive opplevelser, sier kronprinsen.