Kallesten
Administrerende direktør i Nysnø, Siri Kalvig, og daglig leder i Rosenkildehuset, Inger Tone Ødegård.
Administrerende direktør i Nysnø, Siri Kalvig, og daglig leder i Rosenkildehuset, Inger Tone Ødegård.

Nysnø flytter inn i Rosenkildehuset

Nysnø flytter inn i Rosenkildehuset

Nysnø Klimainvesteringer har flyttet inn i 1. etasje i Rosenkildehuset. Her belager Siri Kalvig og hennes medarbeidere på å være frem til lokalene forhåpentligvis blir for små.

Flere ansatte er allerede på plass i det selskapet som før var kjent under navnet Fornybarfondet - statens investeringsselskap som har som formål å bidra til reduserte klimagassutslipp gjennom å bidra til lønnsomme investeringer i ny, klimavennlig teknologi. 

Næringsforeningens ressursgrupper for Fornybar, Energi og Finans- og Kapitalforvaltning var sammen med Greater Stavanger og flere andre aktører, aktive pådrivere i kartleggingen for at Stavanger-regionen var riktig lokasjon for det nye statlige fondet.
Nysnø flyttet inn i Rosenkildehuset i slutten av september, men etableringen er midlertidig. Hvis veksten skjer så raskt som fondet håper og tror, vil Nysnø allerede neste år ha vokst ut av kontorlokalene i Rosenkildehuset.  

Strategidirektør i Næringsforeningen, Inger Tone Ødegård, er også daglig leder i Rosenkildehuset AS, sier at det derfor også jobbes med mer langsiktige planer for 1. etasje for å sikre videre utvikling til næringslivets beste.   

 

Sentralt

 ­– Næringslivets foreningshus er lokalisert så sentralt som det lar seg gjøre, og det skal vise igjen på lys i vinduene fra morgen til kveld - til glede for et pulserende liv i sentrum.Vi er veldig glade for at Nysnø Klimainvesteringer AS valgte Rosenkildehuset som lokasjon i etableringsfasen, slik at regionen kan jobbe veldig systematisk videre i fondets vekst periode, sier Ødegård.

Rosenkildehuset AS er et aktivt foreningshus, hvor foreningen selv bruker tilnærmet 75% av arealene til å være næringslivets møteplass nummer en i Stavanger-regionen.   Huset har vært gjennom en aktiv vedlikeholdsfase de siste to årene.  Det er lagt nytt tak, nytt ventilasjonssystem og administrasjonen er nå samlet i 2 etasje.   En samlet administrasjon i en etasje frigjorde plass i 1. og 3. etasje. 

 

Succedo 

I tillegg til Nysnø har også Succedo etablert seg med kontor i Rosenkildehuset. Det Oslo-baserte bemanningsselskapet har utvidet sin virksomhet til Stavanger-regionen, og har flyttet inn i det som var en kontordel i 3. etasje.
– Det setter vi stor pris på, og foreningen ønsker Succedo velkommen til regionen og Rosenkildehuset, sier Ødegård.

Skriv ut

Flere nyheter

 • Filmer mot arbeidskriminalitet

  19. feb 2019
  Sammen med flere bedrifter og organisasjoner tar Næringsforeningen nå i bruk filmer på sosiale medier i kampen for å bekjempe arbeidskriminalitet.
 • Inngår klyngesamarbeid

  18. feb 2019
  Næringsforeningen inngår nå et tett samarbeid med flere av klyngene i regionen.
 • Ren energi lokker gigantene

  17. feb 2019
  IT-gigantene er på vei inn i regionen. Jakten på ren energi er drivkraften. Det kan på sikt få svært positive følger både for næringsetablering og omstilling i regionen.
 • Rogaland på lærlingetoppen

  15. feb 2019
  Rogaland befester posisjonen som det beste lærlingefylket i landet. Det lover godt for et næringsliv i vekst og omstilling.
 • Rogaland på klyngekartet

  14. feb 2019
  I løpet av få år har fem næringsklynger fra Rogaland fått status som Arena-prosjekt i klyngeprogrammet Norwegian Innovation Cluster.
 • Sju års kamp for bedre rammevilkår

  13. feb 2019
  I sju år har Næringsforeningen jobbet for bedre rammevilkår når private utbyggere tar regningen for kommunal infrastruktur. – Endelig har flertallet av kommunene i vår region havnet på en fornuftig ordning som gjør at nye boliger ikke blir dyrere enn nødvendig, sier Anne Woie i Næringsforeningen.
 • Det lysner i oljeservice

  11. feb 2019
  Vår hjemlige leverandørindustri er på vei fra knestående til oppreist stilling. Dette er hovedkonklusjonen i  EYs omfattende, årlige oljeserviceanalyse.