Kallesten

Ressursgruppen for energi

Ressursgruppen for energi er satt sammen fra store og små bedrifter, nasjonale og internasjonale med tilknytning til energibransjen.

Regionen lever av  betydelige energiressurser. En viktig oppgave for gruppen er derfor å gi saklig informasjon om  energi, nye energiformer og hvilke ressurser det fortsatt er på norsk sokkel med de positive ringvirkninger dette har på fremtidig sysselsetting.
Gruppen har organisert seg i to miljøer,  et miljø betjener det alminnelige behov for opplysning om bransjene tilknyttet energi, og et ungt miljø arbeider med å forsterke interessen  blant yngre for energi og miljøsaker i tilknytning til energi, deriblant nettverksarenaen Energyfriend.

Medlemmer:

Kyrre Martinius Knudsen, SR-Bank (leder)
Peter Vik, Subsea 7
Birger Haraldseid, Greater Stavanger
Marit Blaasmo og Ørjan Heraldstveit, Statoil
Alf Inge Enoksen, EY AS
Maiken Ims, Norsk Olje og gass
Susann Jøraandstad, Schlumberger
Merete Vadla Madland og Atle Blomgren, IRIS/UiS
Fra administrasjonen: Frode Berge

Kontaktinformasjon:

Kyrre Martinus Knudsen
Tlf: 93883518

Tlf: 414 76 639


Skriv ut
annonse formuesforvaltning

Nytt fra ressursgruppen

 • Stinn brakke om digital drilling

  31. mai 2017
  Oljeindustrien er inne i en intensiv fase med kostnadsreduksjoner, prosessforbedringer og digitalisering. Boring- og brønnoperasjoner er et av områdene der det skjer framskritt kontinuerlig, og selskapene som opererer på norsk sokkel er ledende på området.
 • Søviknes har klokkertro på havet

  21. feb 2017
  Den nyslåtte olje- og energiministeren Terje Søviknes (Frp) møtte et bredt utvalg personer fra havnæringene i Oljemuseet i dag. Møtet ga det lokale næringslivet anledning til å få innsikt i regjeringens nye havstrategi generelt, og statsrådens ambisjoner for energinæringen spesielt.
 • Stavanger-selskap vant teknologipris

  30. aug 2016
  Det vesle Stavanger-selskapet TechInvent stakk av med innovasjonsprisen til ONS. – Helt fantastisk, sier gründer Alf Egil Stensen, som har jobbet i 10 år for å utvikle den ventilteknologien som gikk til topps i den prestisjetunge kåringen.
 • Besøk oss på ONS

  25. aug 2016
  Næringsforeningen er tilstede under ONS hele neste uke. På «Greater Stavanger Pavillion» møter du i tillegg Greater Stavanger, Region Stavanger og 17 spennende regionale bedrifter.
 • Til Oljetrykket for å snakke om oljeprisen

  19. apr 2016
  For femte gang arrangerer DNB og Næringsforeningen konferansen Oljetrykket. Torbjørn Kjus, oljeanalytiker i DNB Markets, stiller også i år for å avsløre sine analyser rundt oljeprisen. I tillegg kommer både Eivind Reiten og Ådne Cappelen.
 • Ordførermøte om oljeindustrien

  22. mai 2015
  Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø vil samle en rekke ordfører­kolleger til møte om situasjonen i olje- og gassindustrien.
 • Fortsatt høytrykk

  31. jan 2014
  EY har nylig ferdigstilt sin årlige oljeserviceundersøkelse. Analysen tegner et bilde av en bransje preget av fortsatt høytrykk og bedre marginer.
 • Moen ny toppsjef

  28. mai 2013
  Hun var regnet som en av de heteste kandidatene til å overta etter Kjell Pedersen som går av med pensjon i juni. I dag ble det klart at styret i Petoro fant etterfølgeren i egne rekker.