SAS

Ressursgruppen for finans- og kapitalforvaltning

Ressursgruppen for finans- og kapitalforvaltning startet opp i august 2001 og representerer en bred sammensetning av kapitalmiljøet i regionen.

Ressursgruppen arrangerer et årlig medlemsmøte i januar, ”Aksjeåret” samt en rekke andre medlemsmøter innen finans- og økonomirelaterte tema.

Medlemmer:

Ole Henry Slette, Handelsbanken (leder)
Asbjørn Vagle, Asesor

Helge Hamre, DNB Markets 

Rune Mæle, Avanto Capital 

Pål A Dahlberg, HitecVision Private Equity 
Kjetil Svihus, Grieg Investor 
Leif Ramsnes, SR-Markets 

Thomas Ludvigsen, Statoil 

Bent Sjursen, Pareto

Lars Kristiansen, Danske Bank

Bernt Arne Ødegård, HHUiS
Karen Thorsen Vatnamot, PwC
Pål Bergskaug, Skagenfondene

Rune Jensen, Energy Ventures

Per Magne Ludvigsen, Heimdal Forvaltning AS

Stian Wathne, Link Aktivt Eierskap

Inger Tone Ødegård, Næringsforeningen

Kontaktinformasjon:

Ole Henry Slette
Tlf: 915 87 410

Inger Tone Ødegård
Tlf: 458 54 130

Skriv ut
ny sintef

Nytt fra ressursgruppen

 • Her er aksjetipsene for 2018!

  05. jan 2018
  - Akkurat nå har jeg gode vibber for Stavanger, fastslo sjefstrateg Peter Hermanrud i Sparebank 1 Markets, da han presenterte sine aksjetips på Aksjeåret sammen med hovedforvalter Øyvind Fjell i Skagen.
 • Hele Stavanger-regionen feiret

  23. feb 2017
  Hele Stavanger feiret i dag da det ble klart at Fornybar AS lokaliseres til byen. - Jeg ser denne beslutningen som en anerkjennelse av den betydelige forvaltningskompetansen som finnes i regionen, ikke bare innenfor vanlig fondsforvaltning, men spesielt innenfor energisektoren, sier Ole Henry Slette, banksjef i Handelsbanken og leder av Næringsforeningens ressursgruppe for kapitalforvaltning.
 • LAST NED RAPPORT: - 70 dollar mot slutten av året

  18. jan 2017
  - Oljeprisen kan stige til 70 dollar mot slutten av året, sa senioranalytiker Eirik Larsen i DNB Markets fra scenen under Rogaland på Børs: Utsikter 2017. Han og storbanken forventer det de beskriver som et mildt omslag for norsk økonomi i år – det vil si at det skal gå litt bedre enn i 2016.
 • DNBs Eirik Larsen: - Største forandringer på mange år

  10. jan 2017
  - Verden gjennomgår nå de største, sekulære forandringene på svært mange år; så vel politisk og teknologisk som i form av endret hverdag for bedrifter og folk flest, sier senioranalytiker Eirik Larsen i DNB.
 • Årets aksjetips

  06. jan 2011
  2011 er kaninens år. - Det betyr gode muligheter til å tjene penger uten for mye arbeid, sa J. Kristoffer C. Stensrud, da han ga sine beste aksjetips for 2011 i Næringsforeningen - i konkurranse med Peter Hermanrud.