Kallesten

Ressursgruppen for finans- og kapitalforvaltning

Ressursgruppen for finans- og kapitalforvaltning startet opp i august 2001 og representerer en bred sammensetning av kapitalmiljøet i regionen.

Ressursgruppen arrangerer et årlig medlemsmøte i januar, ”Aksjeåret” samt en rekke andre medlemsmøter innen finans- og økonomirelaterte tema.

Medlemmer:

Ole Henry Slette, Handelsbanken (leder)
Egil Østensen, DNB
Rune Mæle, Avanto Capital
Pål A Dahlberg, HitecVision 
Kjetil Svihus, Grieg Investor
Leif Ramsnes, SR-Markets
Thomas Ludvigsen, Equinor
Bent Sjursen, Pareto
Lars Kristiansen, Danske Bank
Bernt Arne Ødegård, HHUiS
Karen Thorsen Vatnamot, PwC
Pål Bergskaug, Skagenfondene
Rune Jensen, Energy Ventures
Stian Wathne, Link Aktivt Eierskap
Øystein Lende Eriksen, Børsklubben UiS
Martin Lapin Larsen, BIS Invest
Eivind Egeland Olsen, Nysnø Klimainvest
Inger Tone Ødegård, Næringsforeningen

Kontaktinformasjon:

Ole Henry Slette
Tlf: 915 87 410

Inger Tone Ødegård
Tlf: 458 54 130

Skriv ut

Nytt fra ressursgruppen

 • To økonomistudenter fikk 50.000 i stipend

  19. jun 2018
  Stiftelsen Stavanger Børs gir 50.000 kroner hver i stipend til økonomistudentene Benjamin Vidnes og Silje Nilsskog. – Det er en stor glede å kunne bidra til at studenter med røtter i Stavanger-regionen kan videreutdanne seg i utlandet og øke sin kompetanse for bruk i lokalt næringsliv senere, sier styreleder Ole Henry Slette.
 • - To-tre gode år

  24. jan 2018
  Senioranalytiker Eirik Larsen i DNB ser for seg to-tre gode år framover. – Det er mye hyggeligere å stå her i år enn det var i fjor, fastslo han da han snakket til deltakerne på Rogaland på Børs: Utsikter 2018.
 • 100.000 kroner i stipend til finansstudenter

  17. jan 2018
  Studerer du økonomi og finans på høyere nivå i utlandet? Da kan du være med å kjempe om et årlig stipend fra Stiftelsen Stavanger Børs på 100.000 kroner.
 • Her er aksjetipsene for 2018!

  05. jan 2018
  - Akkurat nå har jeg gode vibber for Stavanger, fastslo sjefstrateg Peter Hermanrud i Sparebank 1 Markets, da han presenterte sine aksjetips på Aksjeåret sammen med hovedforvalter Øyvind Fjell i Skagen.
 • Hele Stavanger-regionen feiret

  23. feb 2017
  Hele Stavanger feiret i dag da det ble klart at Fornybar AS lokaliseres til byen. - Jeg ser denne beslutningen som en anerkjennelse av den betydelige forvaltningskompetansen som finnes i regionen, ikke bare innenfor vanlig fondsforvaltning, men spesielt innenfor energisektoren, sier Ole Henry Slette, banksjef i Handelsbanken og leder av Næringsforeningens ressursgruppe for kapitalforvaltning.
 • LAST NED RAPPORT: - 70 dollar mot slutten av året

  18. jan 2017
  - Oljeprisen kan stige til 70 dollar mot slutten av året, sa senioranalytiker Eirik Larsen i DNB Markets fra scenen under Rogaland på Børs: Utsikter 2017. Han og storbanken forventer det de beskriver som et mildt omslag for norsk økonomi i år – det vil si at det skal gå litt bedre enn i 2016.
 • DNBs Eirik Larsen: - Største forandringer på mange år

  10. jan 2017
  - Verden gjennomgår nå de største, sekulære forandringene på svært mange år; så vel politisk og teknologisk som i form av endret hverdag for bedrifter og folk flest, sier senioranalytiker Eirik Larsen i DNB.
 • Årets aksjetips

  06. jan 2011
  2011 er kaninens år. - Det betyr gode muligheter til å tjene penger uten for mye arbeid, sa J. Kristoffer C. Stensrud, da han ga sine beste aksjetips for 2011 i Næringsforeningen - i konkurranse med Peter Hermanrud.