Kallesten

Ressursgruppen for finans- og kapitalforvaltning

Ressursgruppen for finans- og kapitalforvaltning startet opp i august 2001 og representerer en bred sammensetning av kapitalmiljøet i regionen.

Ressursgruppen arrangerer et årlig medlemsmøte i januar, ”Aksjeåret” samt en rekke andre medlemsmøter innen finans- og økonomirelaterte tema.

Medlemmer:

Ole Henry Slette, Handelsbanken (leder)
Asbjørn Vagle, Asesor

Helge Hamre, DNB Markets 

Rune Mæle, Avanto Capital 

Pål A Dahlberg, HitecVision Private Equity 
Kjetil Svihus, Grieg Investor 
Leif Ramsnes, SR-Markets 

Thomas Ludvigsen, Statoil 

Bent Sjursen, Pareto

Lars Kristiansen, Danske Bank

Bernt Arne Ødegård, HHUiS
Karen Thorsen Vatnamot, PwC
Pål Bergskaug, Skagenfondene

Rune Jensen, Energy Ventures

Per Magne Ludvigsen, Heimdal Forvaltning AS

Stian Wathne, Link Aktivt Eierskap

Inger Tone Ødegård, Næringsforeningen

Kontaktinformasjon:

Ole Henry Slette
Tlf: 91587410 
Inger Tone Ødegård
Tlf: 45854130

Skriv ut
annonse formuesforvaltning

Nytt fra ressursgruppen

 • Hele Stavanger-regionen feiret

  23. feb 2017
  Hele Stavanger feiret i dag da det ble klart at Fornybar AS lokaliseres til byen. - Jeg ser denne beslutningen som en anerkjennelse av den betydelige forvaltningskompetansen som finnes i regionen, ikke bare innenfor vanlig fondsforvaltning, men spesielt innenfor energisektoren, sier Ole Henry Slette, banksjef i Handelsbanken og leder av Næringsforeningens ressursgruppe for kapitalforvaltning.
 • LAST NED RAPPORT: - 70 dollar mot slutten av året

  18. jan 2017
  - Oljeprisen kan stige til 70 dollar mot slutten av året, sa senioranalytiker Eirik Larsen i DNB Markets fra scenen under Rogaland på Børs: Utsikter 2017. Han og storbanken forventer det de beskriver som et mildt omslag for norsk økonomi i år – det vil si at det skal gå litt bedre enn i 2016.
 • DNBs Eirik Larsen: - Største forandringer på mange år

  10. jan 2017
  - Verden gjennomgår nå de største, sekulære forandringene på svært mange år; så vel politisk og teknologisk som i form av endret hverdag for bedrifter og folk flest, sier senioranalytiker Eirik Larsen i DNB.
 • Her er tipsene

  06. jan 2015
  2014 ble et turbulent aksjeår. Men både Peter Hermanrud og Kristoffer Stensrud tror på et bra aksjemarked i 2015. – 2015 er sauens år, og det kan bety gode tider for oss som lever av å plukke aksjer, sa Stensrud til nærmere 250 deltakere på Hall Toll. Her har du aksjetipsene deres for 2015.
 • – Blir rekordår!

  04. jan 2013
  Det har stort sett vært greit å sitte med aksjer i Norge de siste årene i motsetning til hva mange tror. Men selv om bedriftene går godt, er det i Norge som i ellers av Europa billig med aksjer. Les hvilke Kristoffer Stensrud og Peter Hermanrud mener du bør satse på i 2013.
 • Her er tipsene

  04. jan 2012
  Her har du Kristoffer Stensrud og Peter Hermanruds aksjetips for 2012. Fortsatt har tipsene deres slått knockout på Oslo børs, selv om 2011 ble et ruskete år også for de to aksjeguruene.
 • Kommer 4. januar

  16. des 2011
  J. Kristoffer C. Stensrud og Peter Hermanrud kommer til Næringsforeningen 4. januar, og gir deg tradisjonen tro aksjeråd for året vi går inn i. Det er bare å sikre seg plass med en gang.
 • Årets aksjetips

  06. jan 2011
  2011 er kaninens år. - Det betyr gode muligheter til å tjene penger uten for mye arbeid, sa J. Kristoffer C. Stensrud, da han ga sine beste aksjetips for 2011 i Næringsforeningen - i konkurranse med Peter Hermanrud.