Håndverkere

Ressursgruppen for håndverkere jobber med saker som går på tvers av alle håndtverkerlaugene.

Ressursgruppen startet i 2015 og de har satt kriminalitet i byggebransjen, lærlingeklausul og innkjøp og anbudsprosesser som prioriterte saker. Gruppen ønsker også å lage møtesteder på tvers av fagområdene.

Medlemmer:

Nytt fra ressursgruppen

• Les nyhetsbrevet fra mai 2018

11. mai 2018
    Her kan du lese ressursgruppens siste nyhetsbrev fra mai 2018.
  • StartBANK og Boligmappa for byggebransjen

02. jun 2017
    Bygg- og håndverkerbransjen jobber for å få bort de useriøse aktørene fra markedet. Det finnes verktøy for å klare dette. Næringsforeningens ressursgruppe for Håndverkere inviterte derfor til et medlemsmøte om StartBANK og Boligmappa.
  • Tips oss om svart arbeid!

03. jan 2017
    Næringsforeningen bidrar i kampen mot svart arbeid og kriminalitet i næringslivet. Dersom du har nyttige tips og ønsker at Næringsforeningen skal videreformidle det til politiet og myndighetene, kan du gjøre det her. Du kan velge å være anonym, men det er selvsagt en stor fordel for en eventuell etterforskning om du oppgir kontaktinformasjon. Men uansett hva du oppgir av informasjon, er du som tipser sikret 100 prosent diskresjon.