Kallesten

Ressursgruppen for Lean

Ressursgruppen for Lean skal fremme forbedringer innen effektiv drift på tvers av bransjer og på tvers av privat og offentlig sektor.

Næringsforeningens ressursgruppe for LEAN/ LEAN FORUM Stavanger er et ledende nettverk i Rogaland for LEAN og kontinuerlig forbedring. Ressursguppen skal fremme forbedringer innen effektiv drift på tvers av bransjer og på tvers av privat og offentlig sektor. 

Kravene til effektivitet/forbedringer innen blant annet offshorebransjen blir stadig utfordret. Derfor ønsker ressursgruppen å skape oppmerksomhet rundt Lean prosesstenking og andre forbedringsprosesser. Dette som et bidrag til å adressere de utfordringene ulike bransjen har, offentlige så vel som private. Gruppen skal bidra til å utvikle et miljø i regionen som er i front i Norge på dette området. 

Medlemmer:

Kenneth Gilje, Gilje Tre 
Torbjørn Gjerdevik, Laerdal Medical
Helge Totland, Sintef 
Marianne Wiig, Attende 
Tom Helgesen, Lean Freelance Consulting
Bente Elin Eliassen Lillemo, Statoil
Håkon Brydøy, Helse Stavanger HF
Fra administrasjonen: Ragne Kristin Farmen

Kontaktinformasjon:

Christine Wathne Seloter
Tlf: 995 07 261
Ragne Kristin Farmen
Tlf: 922 02 143

Skriv ut
annonse formuesforvaltning

Nytt fra ressursgruppen

 • - Kultur slår metodikk og metoder

  06. apr 2017
  - Kultur slår metodikk og metoder, fastslo landslagssjef Thorir Hergeirsson foran 250 deltakere på LEAN-dagen i Stavanger Forum.
 • Møt de beste på årets LEAN-dag

  07. mar 2017
  Få trenere har hatt mer suksess enn Thorir Hergeirsson. Landslagstreneren for det norske kvinnelandslaget er en av dem du får møte under årets LEAN-dag i Stavanger Forum.
 • LEAN-DAGEN: Var best, men hadde mye å lære

  20. apr 2016
  - I Harley Davidson var vi best i bransjen og så ikke mulighetene til forbedringer i produksjonen, fortalte Don Kieffer til deltakerne på LEAN-dagen i Stavanger Forum. Parallellene til olje- og gassindustrien i Stavanger-regionen var åpenbare.
 • Studietur til verdensledende Lean-bedrifter!

  07. apr 2016
  Bli med på tur til Tsjekkia 22. -25. mai og lær om Lean og kontinuerlig forbedring av internasjonalt ledende bedrifter som Doosan Robcat, Skoda og TPCA (Toyota, Peugot, Citroen, Automobile).
 • Weatherford går den smale vei

  06. apr 2016
  Hos Weatherford tildeles Lean-sertifikater på løpende bånd om dagen. Oljeserviceselskapet er i ferd med å bli en spydspiss i arbeidet med kontinuerlig forbedring.
 • Dette er 5S

  06. apr 2016
 • - Never waste a good crisis!

  10. mar 2016
  Don Kieffer er en internasjonalt høyt respektert ekspert på Lean og kontinuerlig forbedring. Han har blant 15 års erfaring fra toppledelsen i Harley Davidson. Den 20. april kan du møte ham på Lean-dagen 2016.
 • 13.000 forbedringer på ni år

  15. mar 2016
  Med over 13.000 gjennomførte forbedringer over ni år, et sterkt kundefokus og meget gode forbedringer i ledetid og kvalitet, har Gilje Tre utmerket seg. Resultatene er så gode at bedriften nylig ble kåret til Årets Leanvirksomhet av Lean Forum Norge. Nå går de foran og viser vei i en tid der mange har behov for å bli bedre og stryke egen konkurransekraft.