Kallesten

Ressursgruppen for Risavika

Ressursgruppen for Risavika ble opprettet i februar 2006 og skal skape forståelse for verdiskapning i Risavika og betydningen som regional/nasjonal næringsklynge. Ressursgruppen har siden 2011 hatt størst fokus på Transportkorridor Vest.

Medlemmer:

Steinar Madsen, Risavika Havn AS 
Bjørn Anders Dahle, Mento AS 
Bjørn Røstad, SR-Transport AS
Anne Høgalmen, ConocoPhillips AS 
Jannike Cappelen, Kuehne + Nagel AS
Audun Iver Helgeland, Schlumberger Information Services AS
Geir Øvrebø, NorSea AS 
Cathrine Ogne, Logitrans AS
Leif Vigre, Halliburton AS 
Arild Gauthun, Baker Hughes AS 
Robert Ekehaug, Norske Shell AS 
Jan Håvard Hatteland, NHO Logistikk og Transport
Odd Fanuelsen, Jåsund Utviklingsselskap AS
Runar Hatletvedt, ASCO Norge
Fra administrasjonen: Anne Woie

Kontaktinformasjon:

Leder: Steinar Madsen

Anne Woie
Tlf: 995 12 623

 

Skriv ut
annonse formuesforvaltning

Nytt fra ressursgruppen

 • NorSea Group etablerer nytt digitalselskap

  30. mar 2017
  NorSea Group etablerer nytt selskap, NSG Digital. Det nye selskapet skal tilby egenutviklede digitale logistikkløsninger som skal forenkle kundenes logistikkstyring og sørge for god informasjonsflyt mellom alle aktører i en kundes vareflyt.
 • Kom med forslag på kandidater til Risavikaprisen 2016

  03. okt 2016
  Risavikadagen arrangeres torsdag 3. november. Da deles Risavikaprisen 2016 ut, og vi vil gjerne ha forslag på kandidater!
 • Bunkerser i hage kan utsette Transportkorridor Vest

  19. sep 2016
  Et bunkersanlegg fra andre verdenskrig i en privat hage, kan føre til flere års forsinkelser for Transportkorridor Vest, bussveien og ny Hafrsfjor bru. - Dette er svært uheldig. Vi trenger ikke denne typen utsettelser etter alle de utfordringene som prosjektet har hatt, sier Geir Øvrebø, eiendomssjef i NorSea.
 • Departementet vil gi veigarantier

  09. mai 2016
  Samferdselsdepartementet går nå inn for å gi garantier til Transportkorridor Vest (TKV), slik at fylkeskommunen kan forskuttere det videre arbeidet. – Svært viktig, både for framdriften og for å skape ny aktivitet i regionen, sier næringspolitisk leder i Næringsforeningen, Anne Woie.
 • - Vi trenger ingen omkamper om Transportkorridor Vest

  16. mar 2016
  I Stavanger kan det bli omkamp om bro og tunnel over Hafrsfjord, noe som kan bidra til at planleggingen av Transportkorridor Vest fra Sola til E29 tar enda lengre tid. – Nå er det viktig at vi lytter til næringslivet i denne saken og ikke bidrar til flere utsettelser, sier næringspolitisk leder i Næringsforeningen, Anne Woie, som har jobbet tett med saken siden 2011.
 • Pris til Fjord Line

  28. okt 2014
  Risavikaprisen 2014 gikk til Fjord Line. Gert Balling, direktør for det danske delen av selskapet og ansvarlig for alle havnene, mottok prisen fra ordfører Ole Ueland i forbindelse med Risavikadagen.
 • ConocoPhillips hedret

  26. okt 2013
  Risavikaprisen gikk i år til ConocoPhillips. Prisen deles ut for aller første gang og ble mottatt av administrerende direktør Steinar Våge under Risavikadagen 2013 på torsdag. Utdelingen var det Sola-ordfører Ole Ueland som stod for.
 • Ny pris

  04. sep 2013
  For første gang skal Risavikaprisen deles ut når Risavikadagen 2013 arrangeres 24. oktober. Ressursgruppen for Risavika er initiativtaker til prisen. Kjenner du noen som fortjener prisen?