Kallesten

Ressursgruppen for Sandnes

Ressursgruppen for Sandnes startet opp i desember 2002. Gruppen arrangerer medlemsmøter, gir næringspolitiske innspill til høringer og deltar aktivt i samfunnsdebatten. Viktige saker er utbygging av Sandnes øst, E39 og dobbeltspor på Jærbanen.

Medlemmer:

Dag Halvorsen, Sig. Halvorsen AS (leder) 
Olav Birkeland, Kruse Smith 
Norman Oftedal, Sandnes Sparebank 
Nina Othilie Høiland, Sandnes kommune 
Sjur Hana, Backe Bygg
Egil Lillebø, Skjæveland Cementstøperi/Multiblock
Helmer Steinsvåg, Kronengruppen 
Heidi Senstad, Muliticonsult
Bent O. Hansen, AMFI Kvadrat
Fra administrasjonen: Roald Bergsaker og Anne Woie

Kontaktinformasjon:

Dag Halvorsen
Tlf: 982 67 702
Roald Bergsaker
Tlf: 906 11 207
Tlf: 995 12 623
Skriv ut
annonse formuesforvaltning

Nytt fra ressursgruppen

 • Norrønaprisen til Block Berge Bygg

  01. jun 2017
  Block Berge Bygg ble torsdag tildelt Norrønaprisen 2017. Administrerende direktør Yngvar Karlsen mottok prisen under årets Norrøna-konferanse i Sandnes.
 • - Dobbeltsporet må med i NTP

  23. feb 2017
  Sammen med Jernbaneforum Sør og Agder-fylkene reiste torsdag nok en delegasjon fra Jæren, Rogaland fylkeskommune og Næringsforeningen til Løvebakken for å få sikre framdrift på Sørlandsbanen, dobbeltspor på Jærbanen og jobbe for en fullverdig jernbane som kopler sammen regionene langs hele kysten fra Stavanger til Oslo.
 • Snuoperasjon gir solide resultater

  17. jan 2017
  I 2016 gikk Sandnesposten med overskudd for første gang på mange år, i et marked som preges av nedgang og stor konkurranse. - Vi lager en avis folk vil ha, og bruker dørsalg for å nå flere abonnenter, er ledelsens forklaring på suksessen.
 • Optimisme sør i Sandnes

  14. nov 2016
  Etter to år med økonomisk ruskevær dukker det opp stadig flere eksempler på at pilene begynner å peke oppover. I Hoveveien skyter nye næringsbygg i været, og optimismen råder.
 • 140-åring flytter hjem

  12. apr 2016
  Sandnes Sparebank vil være en litt annerledes og selvstendig bank. 11. april flyttet de inn i nytt bygg i Sandnes havnepark. Med nytt hovedkontor i sentrum, vil banken forsterke sin identitet til byen.
 • Sandnes til topps

  02. jan 2013
  Stanley Wirak kunne neppe fått en bedre start på 2013. Sandnes kommune gikk rett til topps i NHOs Nærings-NM 2012, med Eigersund på en solid andreplass.
 • Styreleder i Sandnes Sparebank

  12. mar 2015
  Harald Espedal er innstilt som my styreleder i Sandnes Sparebank. Fra før er han også innstilt som ny styreleder i Lyse.
 • Sandnes målby

  10. nov 2014
  Sandnes blir målby for 4. etappe av Tour des Fjords 2015. - Det er med stor glede vi nå kan offentliggjøre dette, sier Roy Hegreberg, daglig leder i Tour des Fjords. Det er Sandnes Tomteselskap som gjør satsingen mulig.