Smedvig

U37

Ressursgruppen U37 har som mål å synliggjøre unge og deres kompetanse til næringslivet i regionen.

Ressursgruppen U37 skal være et attraktivt knutepunkt for aktive samfunns- og næringslivsinteresserte personer under 37 år. U37 skal gjennom sine aktiviteter bidra til å skape nye muligheter for unge og være en døråpner til regionens næringsliv.

Gjennom etablerte og relevante kompetansenettverk bygger vi broer og åpner dører mellom ung kompetanse og til etablert næringsliv. Ressursgruppen er en stolt heiagjeng til unge i regionen.

Disse nettverkene skal gi deltakerne faglig påfyll, erfaringsutveksling, tilgang til Næringsforeningen sine aktiviteter og et bredere nettverk.


U37 Styrekandidatene
Styrekandidatene skal bidra til at flere unge blir aktuelle for profesjonelle styreverv. Styrekandidatene ble satt i gang høsten 2017 og er vårt bidrag til å gjøre noe med alderssammensetningen i regionens styrer. Gjennom Styrekandidatene gir vi unge en mulighet til å ta del i styrearbeidet i en bedrift gjennom et år. 

U37 Ledernettverk
U37 sitt eget nettverk for unge ledere. Her kan unge ledere møtes, utveksle erfaringer og diskutere tema innenfor ledelse. Programmet går over et år med to-tre samlinger per semester. 

DU KAN SØKE DEG TIL LEDERNETTVERKET HER:
Send e-post til John Berg  og Christer Olsnes

E-posten må inneholde følgende:
Navn:
Telefonnummer:
E-postadresse:
Firma:
Kort om bakgrunn:
Beskrivelse av nåværende rolle:
Temaer/problemstillinger som vil være interessant å ta opp i nettverket:
Hvorfor du vil være med i Ledernettverket:
Hva kan du bidra med inn i en slik gruppe:
Hva du forventer du å få utav din deltakelse:


Medlemmer:
Christian Friestad, Rogaland Revisjon IKS (leder)
Lise Pedersen, SpareBank 1 SR-Bank

Tor Christian Nome, K30
John Berg, Prohousing

Joachim Sannes, Kolent


Fredrik Harestad, Harestad Consulting
Kristina Renberg, Bate boligbyggelag
Espen Hanstad, Arntzen de Besche
Pia Warland, Innovation Dock
Eline Bjørnevik, efab
Fra administrasjonen: Elianne Strøm Topstad


Kontaktinformasjon:

Christian Friestad
Tlf: 467 61 166

Elianne Strøm Topstad

Tlf: 926 42 583

Skriv ut

Nytt fra ressursgruppen

 • Søk deg til Styrekandidatene 2019

  04. okt 2018
  FRISTEN FOR Å SØKE STYREKANDIDATENE 2019 ER GÅTT UT.
 • Unik mulighet til å få styreerfaring

  04. okt 2018
  Nærmere 80 unge mennesker møtte opp på Rosenkildehuset torsdag kveld for å høre mer om hvordan de kan bli med på Styrekandidatene og sikre seg en plass i et bedriftsstyre.
 • Vi søker unge ledere til ledernettverk

  30. aug 2018
  Ressursgruppen U37 starter straks opp enda et nytt kull med unge ledere. I den forbindelse har vi spurt Stian Stenlund (33) i 4Service om hans erfaringer fra nettverket.
 • Nå kan din bedrift få ekstern styrekompetanse

  08. jun 2018
  – Styrekandidatene er en glimrende mulighet for bedrifter til å få tilført ekstern styrekompetanse. Vår styrekandidat, Ellen Marie Haarr, har nettopp blitt ordinært styremedlem hos oss, forteller Henrik Jelsa, daglig leder og medgründer i Efab. Nå starter snart runde to av prosjektet som har som mål å gi unge styrekandidater muligheten til å prøve seg – og bedrifter muligheten til å få testet ut uvurderlig ekstern kompetanse.
 • U37 Ledernettverk søker flere unge ledere

  15. jan 2018
  Elise Folkvord (33) jobber til daglig med utvikling av eiendommer, boligselskaper og boligområder i sin rolle som sjef for bomiljø i Bate Boligbyggelag. Det siste halvåret har hun vært medlem av U37 Ledernettverk, en arena hvor unge ledere kan møte andre i samme situasjon, utveksle erfaringer og diskutere relevante problemstillinger. Vi har spurt henne om hennes erfaringer i forbindelse med oppstart av et nytt kull.
 • Stor oppslutning rundt unge styrekandidater

  18. okt 2017
  Mange unge ønsker seg inn i styrer, men nåløyet kan til tider virke trangt. Nå gir ressursgruppen for U37 deg som er ung muligheten til å hospitere i et styre og over 40 deltok på Kick off-arrangementet i Rosenkildehuset onsdag kveld.
 • Søk deg til Styrekandidatene 2018

  18. okt 2017
  Styrekandidatene er et program for deg som er under 37 år og som ønsker å jobbe med styrearbeid. Med en varighet på ett år skal kandidatene ta del i styrearbeidet i en bedrift. Hensikten med programmet er å introdusere yngre, dyktige personer til styrearbeid.
 • Vi søker unge ledere til nettverk

  24. aug 2017
  Bård Skavland har arbeidet i Rønning elektro siden 2003, og har «gått gradene» fra lærling til montør, prosjektleder og driftsleder – før han tok rollen som daglig leder høsten 2016. Han er også medlem av U37s nettverk for unge ledere, og anbefaler nå andre å søke til kommende opptak.