mai jazz 2019
U37: Få den innflytelsen du trenger

Møteinformasjon

Onsdag 25. apr Kl. 19:00 - 21:00

Sted: Tou Scene

Medlem: kr 300 (mva-fritt)

Ikke medlem: kr 300 (mva-fritt)

Påmeldingsfrist: 24. apr Kl. 12:00

25 apr

U37: Få den innflytelsen du trenger

Denne kvelden møtes vi på tvers av nettverk og bakgrunn. Vi tilbyr faglig påfyll, og gode muligheter til å knytte kontakter og bygge relasjoner. Vi får besøk av Nashater Deu Solheim, som vil gi råd om hvordan du kan oppnå den innflytelsen du trenger for å motivere dine medarbeidere, og til å forhandle med ledere, interessenter og konkurrenter.

Nashater Deu Solheim har nærmere 25 års ledererfaring fra Norge og internasjonalt. Hun har vært direktør i forskjellige selskaper innen strategi, organisasjons- og kompetanseutvikling, og coach for toppledere. Solheim har doktorgrad i psykologi og er videreutdannet i forhandlingsteknikk og innflytelse fra Harvard Law School.

Hun vil vise oss hvordan vi kan få gjennomslag for det vi ønsker – både som ledere, ansatte eller i hverdagens forhandlingssituasjoner. Nashater Solheim snakker engelsk, men diskusjon/spørsmål under hennes foredrag kan tas på norsk.
Nashater Deu Solheim, psykolog, gründer og daglig leder i Progressing Minds: «Influence without authority».


Dette er vår felles arena for Ledernettverkene og Styrekandidatene, men vi ønsker alle U37-ere som er interessert velkommen.

Vi avslutter kvelden på ØST.

VI OPPFORDRER ALLE TIL Å BETALE MED KORT.


U37 har som mål å sette agenda for unge i næringslivet. Ressursgruppen skal være en engasjert døråpner for deg som er under 37 år.

For mer informasjon ta kontakt med Elianne Strøm Topstad, Næringsforeningen.
Tilbake til oversikten
Skriv ut

Påmelding

Påmeldingsfristen er utløpt.