Kallesten
Turisme som næringsutvikler               - bo , arbeid og opplevelser!

Møteinformasjon

Onsdag 18. apr Kl. 08:00 - 12:00

Sted: Rosenkildehuset

Medlem: kr 350 (mva-fritt)

Ikke medlem: kr 600 (mva-fritt)

Påmeldingsfrist: 17. apr Kl. 12:00

18 apr

Turisme som næringsutvikler - bo , arbeid og opplevelser!

Hvor viktig er egentlig reiselivsnæringen for oss, og hvilke muligheter har vi? Utnytter vi det til det fulle, eller er det på tide å tenke nytt? Velkommen til spennende foredrag og diskusjon om reiselivets betydning og potensiale for regionen vår.

DU FÅR HØRE:

Christine Sagen Helgø
Ordfører, Stavanger kommune. Sagen Helgø har tolv år bak seg i Stavanger-politikken, de siste åtte årene som gruppeleder for Høyre. Hun vil snakke om hva reiseliv betyr for regionen. 

Daniel Skjeldam
Kommersiell direktør i Norwegian. Skjeldam har vært i Norwegian siden oppstarten i 2002, og snakker om turisme og næringsliv en verdiskapende symbiose. 

Heidi Jeanette Nygård
Kommersiell leder i Region Stavanger, har siden 2008 jobbet for å få styrket Region Stavangers omdømme lokalt i media, og ikke minst fått Stavangerregionen topptrent og aktuell for events, kongresser og konferanser.  

Reidar J. Mykletun
Professor ved Norsk Hotellhøgskole, UiS. Norsk Hotellhøgskole markerer 100 - års jubileum i år og det er i den forbindelse at Mykletun deltar. Han har forsket og undervis i reiseliv og turisme i 20 år. Han stillerspørsmålet: Vil vi egentlig ha turister i Stavanger?

Ståle Brandshaug
Reiselivsdirektør i Region Stavanger, har tidligere vært ved Høgskolen i Sogn og Fjordane, og var ogsåreiselivsdirektør i Destinasjon Stavanger, daglig leder i Nordsjøvegen og reiselivssjef i Sandnes. 

 

 

Registrering og frokost fra kl. 08:00

Møtet starter kl. 09:00
Slutt kl. 12:00

Møtet er i samarbeid med Region Stavanger. 

 

Tilbake til oversikten
Skriv ut

Påmelding

Påmeldingsfristen er utløpt.