rsm
Nytt og nyttig i Dalane

Møteinformasjon

Onsdag 25. okt Kl. 19:00 - 21:30

Sted: Grand hotel

Medlem: kr 400 (mva-fritt)

Ikke medlem: kr 1200 (mva-fritt)

Påmeldingsfrist: 24. okt Kl. 12:00

25 okt

Nytt og nyttig i Dalane

Møbelmerket Eikund fra Hellvik har satt søkelyset på ikoniske norske design - og fått avtaler med rettighetshaverne om å starte opp igjen. Jørgen Tengesdal er daglig leder og tar selvsagt med et par stoler når han skal fortelle om strategien de har.

En annen med bakgrunn i fotball er Kjell Iversen. Han startet sin karriere med landets beste revisoreksamen i bunn, og har sett det lokale næringslivet på virkelig kloss hold de siste 40 år. Hva slags refleksjoner kan komme ut av det, spør kveldens vert Johan Aakre. 

Kristin Gustavsen er på sin side leder for Stavanger Sentrum AS og vet mye om byutvikling etter å tidligere ha ledet arbeidet med sentrumsplan for Stavanger og Urban Sjøfront i østre bydel. Hun kan også fortelle om hvordan sentrumshandel kan organiseres på nye måter. 

Elling Håmsø fra Håmsø Patentkontor i Sandnes dukker også opp og gir oss nyttige og underholdende tips om hvordan det går an å beskytte seg når man skal ut i verden med en ide eller et design.

Tekstforfatter Ingvar Hovland og musiker Øystein Ellingsen er tilbake i manesjen med uhøytidelige introduksjoner, sammen med minglemat og forfriskninger.
Kvelden er sponset av DNB.

For mer informasjon og innspill til møtet, vennligst kontakt Johan Aakre.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.
Tilbake til oversikten
Skriv ut

Påmelding

Påmeldingsfristen er utløpt.