Kallesten
Lederskolen I: Endring og omstilling

Møteinformasjon

Fredag 29. sep Kl. 09:45 - 13:00

Sted: BI Stavanger

Medlem: kr 750 (mva-fritt)

Ikke medlem: kr 2200 (mva-fritt)

Påmeldingsfrist: 28. sep Kl. 12:00

29 sep

Lederskolen I: Endring og omstilling

I 2012 sto SAS bare to timer fra å gå konkurs. Siden den gang har selskapet gjennomført en av Nordens største snuoperasjoner. Fremtidens SAS er et høyteknologisk selskap som setter kunden i fokus. Nå kommer konserndirektør Eivind Roald til Lederskolen for å gi oss innsikt i snuoperasjonen og hvilke grep som er tatt og blir tatt for å bygge et finansielt sterkt SAS. Vi får også besøk av Irene Grastveit, konsulent og innehaver av selskapet Mindup.

From a dying dinosaur to a profitable lifestyle company
Eivind Roald er konserndirektør i SAS og medlem av SAS Konsernledelsen siden 1. april 2012. Han er globalt ansvarlig for SAS merkevare, salgs- og markedsaktiviteter, produktutvikling og revenue management samt ansvarlig for EuroBonus. Roald kom fra Hewlett Packard (HP) i Norge, der han var administrerende direktør fra 2005. Før han begynte i HP var Eivind Roald partner i Accenture. Han har en BA fra Norwegian Business School.

Du får også høre: 

Irene Grastveit, konsulent og eier av sitt eget selskap; Mindup. Hun er også foreleser på Handelshøgskolen BI og har flere verv som styreleder- og styremedlem. Hun var med og etablerte Koriander og har også vært regionbanksjef i SpareBank 1 SR-bank. Nå jobber hun som konsulent med mentoring, coaching og trening av ledere og senior fagfolk. 

Dette er første samling i høtens ledereskole. Lederskolen er et tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Foredrag om tema innen ledelse. Ønsker du å delta på alle samlingene til en rimeligere pris kan du MELDE DEG PÅ HER.


PROGRAM:

09:45 Nettverkstimen med drøs og kaffi.
11:00 Faglig foredrag
13:00 SluttFor spørsmål, ta kontakt med Elianne Strøm Topstad, Næringsforeningen.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Lederskolen er et samarbeid med BI Stavanger.

Tilbake til oversikten
Skriv ut

Påmelding

Hvis du er medlem, vil påmeldings- skjemaet automatisk fylles ut.
Du kan betale med kredittkort eller faktura. Bruker du kredittkort, slipper du fakturagebyr!