Frogner House
AGENDA: Nytt regulativ for varsling

Møteinformasjon

Fredag 02. mar Kl. 08:00 - 10:00

Sted: Rosenkildehuset

Medlem: kr 350 (mva-fritt)

Ikke medlem: kr 350 (mva-fritt)

Påmeldingsfrist: 02. mar Kl. 08:00

02 mar

AGENDA: Nytt regulativ for varsling

AGENDA er korte informasjonsmøter med nyheter innen regelverk og jus. Hensikten er å sikre at den/de i bedriften som har ansvar for de ulike fagområdene skal få informasjon i tidlig fase.

Tema i mars er varsling. Presentasjonen vil ta utgangspunkt i nye varslingsbestemmelser i arbeidsmiljøloven, med en praktisk tilnærming til hvordan virksomheten kan jobbe foregyggende og håndtere varlslingssaker på en forsvarlig måte.

Varsling ble over natten et kjent begrep for alle knyttet til alle #metoo oppslagene, men varsling og det nye regelverket omfatter rutiner og forebygging innen alle områder i bedrifter. 

Program
08.00 Registrering og kaffe.
08.15 Velkommen ved Næringsforeningen, Inger Tone Ødegård.
08.20 Systmatikk for varslingsrutiner  ihht regelverk. Håndtering av varslingssaker på en forsvarlig måte.  Diskusjon om god og åpen arbeidskultur i praktis.  Christin Nylund Bergan, Prosjektleder varsling, Direktoratet for arbeidstilsynet.
09.45 Oppsummering.
09.50 Kaffe og nettverksbygging for aktørene som har anledning.


AGENDA er korte og effektive informasjonsmøter. Kaffe, B2B og individuelle spørsmål til innlederne i etterkant for dem som har anledning. Vi oppfordrer alle til å betale med kort ved påmelding for å spare fakturagebyr. 


Har du spørsmål angående møtet, kontakt Inger Tone Ødegård i Næringsforeningen.

>>No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.
Tilbake til oversikten
Skriv ut

Påmelding

Påmeldingsfristen er utløpt.