10.mar

Hva er Medieklyngen, og hva kan den gjøre for meg?

GRATIS INFOMØTE: Snart tas første spadetak for Mediebyen på Nytorget, men Medieklyngen er mer enn bare et bygg. Fra starten i miljøet rundt TV 2 i Bergen, er Medieklyngen nå en nasjonal medie- og medietech-klynge med mange medlemmer i Stavanger. På dette informøtet får du vite hvordan Medieklyngen jobber, høre litt om noe prosjekter klyngen og medlemmer har jobbet med, og til slutt vite mer om planene for Mediebyen på Nytorget.

På møtet får du høre fra  Helge O. Svela, daglig leder i Medieklyngen/Media City Bergen, Marianne Fjellhaug, prosjektleder for EU-prosjekter, Morten Salthe, produktsjef i Stavanger Aftenblad og Ragnar Christensen, distriktsredaktør i NRK Rogaland.

Dette møtet er aktuelt for alle som er interessert i medier og teknologi, eller som er nysgjerrige på hvordan Mediebyen på Nytorget blir.

For mer informasjon, vennligst kontakt Egil Hollund i Næringsforeningen. 

Program

08.00 Registrering og kaffe.

08.30 MØTESTART

08.30 Hva er egentlig Medieklyngen, og hva kan den gjøre for meg? ved Helge O. Svela, daglig leder i Medieklyngen/Media City Bergen.

08.50 Slik har Medieklyngen jobbet med start-ups og scale-ups, ved Marianne Fjellhaug, prosjektleder for EU-prosjektene MME og STADIEM.

09.10 Slik utvikler vi fremtidens nyhetsopplevelse, ved Morten Salthe, produktsjef i Stavanger Aftenblad.

09.30 Dette er planene for Mediebyen på Nytorget, ved Ragnar Christensen, distriktsredaktør NRK Rogaland.

09.50 Q&A

10.00 MØTESLUTT

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner