01.nov

EKSPORTKURS I STAVANGER – har du meldt deg på?

Eksport byr på mange store muligheter, men risikoen for at ting går galt er også større når varer krysser grenser. Kjennskap til kjøreregler og hvilke verktøy som finnes, kan hjelpe deg å håndtere risiko, redusere kostnader og sikre dine rettigheter.

Den 1. november kl. 09.00-15.00 inviterer ICC Norge, Innovasjon Norge og Næringsforeningen i Stavanger-regionen til Eksportkurs for næringslivet. I løpet av en dag vil din bedrift være bedre rigget for å ta gode valg og vite når bedriften trenger eksperthjelp!

Kurset egner seg for eksportører, både de som er i startfasen og de som har en del erfaring. Innholdet passer for daglig ledere, logistikkansvarlige og ansvarlig for supply chain, tollansvarlige, selgere, innkjøpere.

Alle medlemmer hos Næringsforeningen i Stavanger-regionen og ICC får rabatt på kr. 1.000.- pr. deltaker! Les mer om kurset, se program og meld deg på HER.

// Om initiativet: Innovasjon Norge arrangerer i samarbeid med International Chamber of Commerce (ICC Norge) et helt nytt faglig tilbud til næringslivet: Eksportkurs.

Kurset holdes i seks norske byer.

Andre lignende møter:

30. nov 2022 -

AVLYST: AGENDA: Løypemeldingen: Bærekraft

04. nov 2022 -

FOLK 2022: Verdiskaping og ledelse

08. nov 2022 -

Logistikkdagen 2022

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner