26.nov

En milliard til samarbeid om grønne løsninger – noe for din bedrift?

DIGITALKONFERANSE: Grønne støtteordninger til morgendagens arbeidsliv. Regjeringen bevilger penger til forskning, teknologiutvikling og sirkulærøkonomi.

I regjeringens tiltakspakke for grønn omstilling ble det foreslått én milliard kroner over tre år til en ny grønn plattform for å skape grønne jobber og en mer bærekraftig fremtid. Satsingen bygger på eksisterende ordninger i Innovasjon Norge, Norges Forskningsråd, Siva og Enova og omfatter alle bransjer. Prosjektene vil bli målt på samme kriterier og indikatorer for grønne prosjekter som EU bruker for Green Deal. Det er lyst ut 20 millioner kroner til forprosjekt med frist allerede 6. januar.

Har din bedrift ambisjoner om grønn utvikling, samarbeid og internasjonal vekst så meld deg på nå. Her vil representanter fra Forskningsrådet, Enova og Innovasjon Norge si mer om denne satsingen, samt gi smakebiter på andre aktuelle ordninger for bedrifter som vil utvikle eller investere i grønne løsninger.

Representantene du møter på denne digitale konferansen vil koble dere videre til konkrete prosjektdiskusjoner med en eller flere av aktørene dersom dette er noe for deg! 

For mer informasjon, vennligst kontakt Inger Tone Ødegård.

Program

11.00 Velkommen ved Næringsforeningen, ved Inger Tone Ødegård.

11.02 Bakgrunn for satsingen på Grønn Plattform og litt om definisjon av miljøeffekt, ved Philip Lorentzen, Spesialrådgiver, Forskningsrådet.

11.20 Tidslinje for programmet og koblinger til hele spekteret av virkemidler og aktører, ved Anita Fossdal, ENOVA.

11.35 Rogalandsbedrifters potensiale og behov for å utvikle nye grønne verdikjeder og hvordan matche de med internasjonale markedsmuligheter, ved Kari Holmefjord Vervik, Regiondirektør, Innovasjon Norge Rogaland.

11.50 Spørsmål & svar og oppfordring om å ta kontakt, ved alle.

12.00 Slutt.

Foredragsholdere

Presentasjoner

Grønn plattform 261120 , Inger Tone Ødegård

Siste versjon grønn Plattform 26. nov 2020.pptx

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner