Målgruppen for seminaret er de som ønsker å være i dagligvare- og serveringsmarkedet, men det er åpent for alle lokalmatprodusenter uavhengig av hvem dere leverer til.
Tema vil blant annet omhandle:
MATKJEDENE - hvordan komme inn og hvilke krav stiller kjedene til deg som leverandør, hva er viktig å ha på plass av registreringer?
MERKEORDNINGER - hvilke finnes, hvilke muligheter kan det gi og hvordan du bli med på ordningene?
TILGJENGELIGHET - hvordan få produktene ut i butikk, hva vektlegger kjedene og hvordan få produktene ut av butikk (sal, demo, PR)
Vel møtt!
Påmelding: https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=848980X6888&t=1
Arrangør: Fylkesmannen i Rogaland, Nofima/Kompetansenettverket SØR, Gladmat og Ressursgruppen for mat i Næringsforeningen.
For spørsmål, kontakt Næringsforeningen v/Trude R. Hembre.
09.30 Registrering og kaffe.
10.00 Velkommen ved arrangør.
10.10 Norgesgruppen, ved Eivind Haalien/Cecilie Klovning Espeland.
10.30 Coop, ved Grunnar Møller Syversen.
10.50 Rema, ved Trond Morten Helgesen.
11.10 Lunsj.
12.00 Matmerk/lokalmat, ved Petter Bjørgan.
12.15 Matfylket Rogaland/Spesialgrossisten, ved Leif André Pettersen.
12.30 Det norske måltid, ved Kristin Austigard.
12.45 Pause.
13.00 Arbeidsmøte (ta med egen laptop). Tema som gjennomgås:
Hva er lokalmat.no og hvordan kan du registrere deg? Hvilke registreringer må til for å selge til dagligvare?
15.00 Slutt for i dag.
© Næringsforeningen 2019-2025 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner