08.nov

Muligheter: Hva skjer i Industrien?

DIGITALKONFERANSE: Hva skjer i industrien? Hvilken kompetanse er det behov for på kort sikt og på litt lenger sikt? Denne Muligheter-sendingen fokuserer på nettopp mulighetene i industrien.

Svarer det seg å ta et kurs for å raskt komme seg i jobb? Eller er jobbutsiktene innen industrien så lovende at det vil svare seg å ta fatt på et lengre utdanningsløp? Er det eventuelt behov for arbeidskraft med din kompetanse akkurat nå?

Sendingen starter med en status fra Elisabeth Lie Nilsen i NAV marked Nord-Rogaland. Hun vil presentere resultatene fra en industriundersøkelse som nylig ble gjennomført, samt gi en oversikt på utlyste stillinger og rekruttering i hele fylket.

Silje Nesheim fra HR-avdelingen i Aibel, Haugesund, vil fortelle litt om de forskjellige kompetansebehovene som kommer fremover - både med kort horisont og med litt lenger perspektiv.

Mads Frantsen og Oddvar Larsen fra Opptek kommer også i studio. De vil fokusere på at det finnes en hel del flere fag enn bare industrimekanikere og sveisere. De mener at behovet for rekruttering fremover ser veldig positivt ut, og de har også samarbeid med NAV for å hjelpe kandidater ut i et utdanningsløp.

 

For mer informasjon og påmelding, trykk på linken under:

Muligheter: Hva skjer i industrien? (nforeningen.no)

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner