14.apr

Styrearbeid satt i system

DIGITALKONFERANSE: Solid styrearbeid er avgjørende for alle virksomheter og organisasjoner. Om din bedrift er i oppstartsfasen eller godt etablert, så er det tid for årsoppgjør, inkl. sammensetning av nytt styre som skal sikre bedriftens videre drift på best mulig måte.

I dette kurset har vi lagt opp til en helt praktisk tilnærming av styrets ansvar og rolle, og vi vil snakke mye om hvilke muligheter det ligger i solid styrearbeid. Hvordan få med de rette personene inn i  styret med tanke på ulik kompetanse, mangfold og alder for å få spenstige diskusjoner i styret, samtidig som juss og kontrolloppgaver utøves.  I tillegg skal det være interessant og utviklende for styremedlemmer å påta seg styreverv, slik at samarbeid og rolleforståelse mellom administrasjonen og styret er viktig. 

Dette kurset er startpakke og skal gjøre deg godt forberedt enten du representerer eierne, de ansatte eller er leder med ansvar for oppfølging av styret.  Videre trening innen styrearbeid, inkl. økonomistyring og modeller for strategiutvikling kommer i samarbeid med Handelshøyskolen UiS senere i 2021.

Stikkord i programmet:

* Ny i styrerommet: sammensetning av styret, opplæring og forventninger

* Rammer for styre institusjonen: God styreskikk og Corporate Governance

* Aksjeloven

* Styrets rolle og funksjon

* Styrearbeid i praksis

 

Tilstede i studio for å dele både juss og praktiske råd er Per Bergstad i Projure og Rita Bach Omdal som har deltatt i programmet styrekandidatene.

For mer informasjon vennligst kontakt Inger Tone Ødegård.  Deltakerne får tilsendt lenke til pålogging om ettermiddagen 13 april (sjekk spam boks om du ikke har mottatt link innen oppstart) 


>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Program

08.30 Velkommen til styrearbeid, ved Inger Tone Ødegård, Næringsforeningen.

08.35 Ny i styret: rolle, oppstart og forventnings avklaringer, ved Rita Bach.

08.50 Rammer for styre institusjonen, Aksjeloven, Styrets rolle og funksjon og Styrearbeid i praksis, ved Per Bergstad, partner og advokat i Projure.

10.55 Oppsummering.

11.00 Slutt.

Foredragsholdere

Presentasjoner

Oppstart, Egil Hollund

Oppstart_webinar.pptx

Styrearbeid satt i system, Per Bergstad

Styreseminar 14.april 2021.pptx

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner