28.apr

Treffpunkt Sandnes: Sånn blir Sandnes

Vil du være med å påvirke fremtiden til Sandnes? Vi får presentert forslaget til ny kommuneplan for Sandnes. Der du kan være med i dialogen og komme med innspill.

Hvordan skal Sandnes utvikle seg? Hvor skal vi bygge og hvor skal vi bo? Sandnes kommune har fremlagt ett forslag til ny kommuneplan for perioden 2023-2038 som skal videreutvikle og forsterke den gjeldende planen. Kommunen vil realisere langsiktige mål og strategier gjennom by- og stedsutvikling. Hensikten er å realisere kommunens overordnede visjon; Sandnes i sentrum for fremtiden. Romslig, modig og sunn. 

Disponert i en samfunnsdel og en arealdel legger forslaget frem en strategi med fokus på et inkluderende og mangfoldig samfunn med like muligheter, hvordan Sandnes kan gjøre seg attraktiv, og samtidig en ansvarlig og offensiv samfunnsutvikler. Med særskilt oppmerksomhet mot noen av FNs bærekraftsmål setter de god folkehelse og bærekraftig utvikling i sentrum. Den viser også hvordan kommunen skal jobbe med å nå overordna mål om jordvern og nullvekst i biltrafikken. 

Konferansen åpner for en bred og tilgjengelig medvirkning for alle innbyggerne i Sandnes. Gorm Kjernli, prosjektleder avd. Samfunnsutvikling, vil presentere forslag til kommuneplan for Sandnes 2023- 2038. Direktør byutvikling og teknisk i Sandnes kommune, Leif Aarthun Ims kommer for å diskutere utvikling i Sandnes. Til slutt samler vi Leif Aarthun Ims sammen med to viktige utviklere i Sandnes for en paneldebatt. 

Treffpunkt Sandnes arrangeres i samarbeid med Den Gule Banken.

For mer informasjon vennligst kontakt Hanne Hernes>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

 

Program

08.00 Registrering og frokost.

08.30 Velkommen, ved Tormod Andreassen, næringspolitisk leder Næringsforeningen

08.35 Kommuneplan for Sandnes 2023- 2038, ved Gorm Kjernli, prosjektleder avd. Samfunnsutvikling.

09.05 Utvikling i Sandnes, ved Leif Aarthun Ims, direktør byutvikling og teknisk.

09.35 Pause

09.45 Paneldebatt, med Harald Brynlund-lima, Leder areal og samfunn i Stafr, Elise Folkvord, eiendomsutvikler i Bate og Leif Aarthun, direktør byutvikling og teknisk.

10.05 Q&A

10.20 Noe godt til kaffen og mulighet for nettverksbygging.

Foredragsholdere

Andre lignende møter:

27. aug 2024 -

30 år med EØS og ESA

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost: Kjernekraft

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner