07.des

Førjulstreff for næringslivet på GamlaVærket

Kom og hør om suksesshistorien FOMO, med god julestemning. Vi inviterer til et hyggelig førjulestreff for næringslivet i Sandnes. Her møter du Magnus Meisdal fra FOMO og Lars Kristiansen fra den Gule banken.

Denne desemberkvelden får vi besøk av Magnus Meisal fra FOMO Works AS. Han har forvandlet et nedslitt grått kontorbygg til arbeidsplassen der alle ingen vil dra hjem fra jobb. Han vil fortelle om hvilke ringvirkninger FOMO har skapt, og deler tanker om hvordan vi kan skape fremtidens arbeidsplasser. Er vi heldige får vi et nyss om de om de ideene som skal realiseres etter investeringen til Christian Ringnes. Med en litt tøffere vinter i vente kan det være lurt å tiltrekke seg den kunnskapen man kan få. Vi har derfor invitert Lars Kristiansen fra Den Gule Banken til å legge frem de økonomiske utsiktene for Sandnes i 2023. 

Utover kvelden vil Jonah Thomas Bjerga, med artistnavnet Jonahh spille nedstrippet og ærlig musikk for oss. Han debuterte som artist i 2021, der han ga ut hele 6 låter. Som resulterte i listing på NRK P3, NRK Rogaland/P1 og andre lokale radiostasjoner. Flere låter ble også lagt til på flere av de største norske spillelistene. I tillegg til å ha vært månedens urørt i P3 har han også spilt på Mablisfestivalen. 

Vi gleder oss til å se deg! Vi lover god atmosfære og gode samtaler - en perfekt avslutning på et spennende, og hektisk år.

Du får mulighet for å kjøpe drikke i baren, hele kvelden.

 

 

Arrangementet er et samarbeid med Den Gule Banken, Sandnes Sparebank.

For mer informasjon vennligst kontakt Hanne Hernes.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Program

18.30 Registrering og mingling

19.00 Velkommen, ved Dag Halvorsen, leder i ressursgruppen Sandnes.

19.05 Fremtidens arbeidsplasser, ved Magnus Meisal, daglig leder i FOMO.

19.25 Økonomiske utsikter for Sandnes, ved Lars Kristiansen, direktør bedriftsmarked, Den Gule Banken, Sandnes Sparebank.

19.50 Matfatet serveres.

20.30 Nedstrippet og personlig sang og musikk, ved Jonahh.

21.30 Takk for i år!

Foredragsholdere

Jonahh

Jonahh debuterte som artist i 2021, der han ga ut hele 6 låter. Det resulterte i listing på NRK P3, NRK Rogaland/P1 og andre lokale radiostasjoner. Flere låter ble også lagt til på flere av de største norske spillelistene. I en svært begrenset live-periode totalt for bransjen, rakk Jonahh likevel å gjennomføre flere konserter. Han opptrådte blant annet på samme scene som Isah, Kapteinen og Sløtface på Gjenoppdagelsesfesten i Stavanger i November. I 2022 fikk han også låtene ‘Neon Lights’ og ‘No Lights On’ i rotasjon på @nrkp3. Han er også aktuell med duetten ‘Let Me Hold You’ sammen med fiolinist og folke/pop-artist Marie Klåpbakken fra 27. Mai.

Lars Kristiansen

Lars Kristiansen er direktør bedriftsmarked i Den Gule Banken, Sandnes Sparebank. Han har sin utdannelse fra Høgskolen i Harstad, Handelshøgskolen BI og IMD i Sveits. Han kom til Den Gule Banken, Sandnes Sparebank etter 16 år som leder i Danske Bank- konsernet. De siste seks årene som regiondirektør på bedriftsmarkedet i SørVest, Norge og plassjef for Danske Bank i Stavanger. Før det jobbet han fire år som regionleder i Storebrand, og har også hatt flere andre lederroller i næringslivet.

Andre lignende møter:

27. aug 2024 -

30 år med EØS og ESA

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost: Kjernekraft

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner