09.jan

Cannes Lions: Verdens mest kreative løver kommer til Stavanger

Du er allerede påmeldt dette arrangementet

Fyll inn organisasjonsnummer eller navn
Ved mange, eller mangelfulle treff, bruk organisasjonsnummer.
Ingen bedrifter funnet
Feil selskap?
{{price}},- eks. mva.
Hvert år arrangeres Cannes Lions på den franske rivieraen og er det nærmeste man kommer et VM i kreativitet. Det blir sendt inn over 30.000 bidrag i 26 forskjellige kategorier før verdens mest kreative kampanjer blir kåret.

CAPA og Næringsforeningens ressursgruppe KKN tar Cannes Lions med til Stavanger. Du er herved invitert til frokostmøte på ODEON Stavanger!

Det blir servert kaffe og noe enkelt å bite i før Kreativt Stavanger starter frokostmøte og Espen Strand Henriksen – Cannes Lions og Eurobest Representative vil vise høydepunktene fra Cannes Lions 2019.

- Hvilke jobber vant flest løver?

- Hva var trendene?

- Hvordan gjorde Norge det?

Cannes Lions er verdens største prisutdeling for kreativitet og er det nærmeste man kommer et VM i kreativitet. Festivalen ble første gang avholdt i 1954, den gang med érn kategori, som var «film». Siden da har Cannes Lions vokst til å bli en møteplass for å bringe bransjen sammen på tvers av landegrenser, med 932 løver som ble delt ut i 2019.

Meld deg på frokostseminaret med CAPA og Kreativt Stavanger som loser oss gjennom en morgen med de beste jobbene fra verdens største prisutdeling for kreativ reklame - Cannes Lions 2019. Ses vi?

 

Medlemspris til medlemmer i Næringsforeningen, Grafill, Kreativt Forum og Kreativt Stavanger. Kontakt din forening for å få rabattkode til bruk ved registrering. Næringsforeningens medlemsbedrifter får automatisk medlemspris ved påmelding.

For info om møtet, kontakt Trude Hembre, Næringsforeningen.

© Næringsforeningen 2019-2019 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner