05.sep

Hun spanderer

Du er allerede påmeldt dette arrangementet

Feil selskap?
{{price}},-
Velkommen til en unik kveld for egenutvikling i sammen med Isabelle Ringnes og Marie Louise Sunde. Likestilling i alle ordets forstand gjelder DEG!

Petro Ladies Club (PLC), i samarbeid med Næringsforeningen og Tekna, har gleden av å invitere herrer og damer fra olje-, gass- og energibransjen og tilhørende aktører, til en innholdsrik aften i Atlantic Hall. 

Vi har vært så heldige å få med oss grunnleggerne bak Hun Spanderer, Isabelle Ringnes og Marie Louise Sunde, som skal fortelle om og presentere funnene i boken "Hun spanderer", samt gi oss en innføring i arbeidet deres med Equality Check. 
Deretter vil Isabelle og Marie Louise delta i en forrykende paneldebatt sammen med topplederne John Markus Lervik, Vidar Nedrebø, Kristin Færøvik og Trine Stangeland - fasilitert av Ingveig Tveranger. 
Er vi klar for mangfold og likestilling? Så klar at de tar og vil ta grep for å få det til? Vi er spent på hva Norsk Olje og Gass, lederne i bransjen og administrerende direktør i Sandnes Sparebank vil si når de blir utfordret av «Hun spanderer», moderator og salen.
Velkommen til Atlantic Hall, torsdag 5. september kl 18.30!
Vi oppfordrer alle til å betale med kort ved påmelding. 

Vi har fått ny nettløsning, og dersom du opplever problemer med påmelding, ta kontakt med kontakt med i Trude R. Hembre i Næringsforeningen. 

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.


 

Program

18.30 Registrering og mingling

19.30 Velkommen, ved arrangørene

19.40 Hun spanderer, ved Isabelle Ringnes og Maria Louise Sunde.

20.30 Kort pause.

20.45 Paneldebatt, ved John Lervik, CEO, Cognite, Vidar Nedrebø, CEO, Repsol Norge, Kristin Færøvik, CEO, Lundin, Trine Stangeland, CEO Sandnes Sparebank, Isabelle Ringnes og Marie Louise Sunde.

21.30 Tapas buffet og mingling.

Foredragsholdere

Andre lignende møter:

04. sep 2019 -

Anskaffelsesdagen

06. sep 2019 -

AGENDA: Diskrimineringsreglene

13. aug 2019 -

Fra olje- og gassnasjonen til energilandet

© Næringsforeningen Sidekart Umbraco CMS Personvern og vilkår for bruk