14.mar

Jærmøtet 2024 – kun konferanse

Du er allerede påmeldt dette arrangementet

Fyll inn organisasjonsnummer eller navn
Ved mange, eller mangelfulle treff, bruk organisasjonsnummer.
Ingen bedrifter funnet
Feil selskap?
Det er ikke flere plasser igjen for denne rabattkoden.
Fjern koden for å melde deg på til standard pris.
{{price}},- eks. mva.
Årets mest etterlengtede begivenhet for næringslivet på Jæren er rett rundt hjørnet. I miksen av spennende foredragsholdere har vi med oss Jon Lærdal og Torkell Tveitevoll Eide. – Velkommen til årets Jærmøtet!

Bli inspirert av suksesshistorier som viser styrke, innovasjon og lederskap, når Jon Lærdal, Torkell Tveitevoll Eide, Eli Laupstad Omdal og François Sibbald entrer scenen. I en stadig mer digitaliserte verden skal vi innom tema som datasenter og Kunstig Intelligens. Hamar-ordfører Vigdis Stensby kommer for å fortelle om når TikTok kom til Hamar. Vi har fått med oss NRKbeta sin fremste ekspert på kunstig intelligens, Eirik Solheim. Vi skal utforske de nyeste høyteknologiske fremskrittene og få innsikt i eksportstrategier fra jærske bedrifter, før vi til slutt tar en dykk i problemstillinger rundt gründere. Alle som er opptatt av utvikling og nyskaping på Jæren bør kjenne sin besøkelsestid. I kjent stil vil duoen Leif Tore Lindø og Jan Zahl lede oss gjennom dagen.

Av erfaring vet vi at det blir fullt hus, så ikke nøl med påmeldingen. 

Hovedsamarbeidspartner: Jæren Sparebank

Samarbeidspartnere: Hå kommune, Klepp kommune, Time kommune og Nordic Steel.

 

Husk å melde inn allergier på forhånd. 

For mer informasjon vennligst kontakt Hanne Hernes.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 1 uke før møtestart.

Program

12.00 Registrering, kaffe og enkel servering

12.0 Velkommen til Jærmøtet 2024

18.00 Konferanseslutt.

Foredragsholdere

François Sibbald

François Sibbald har en verktøykasse full av kommunikasjon og kulturbygging som vil komme til nytte når vi må jobbe smartere sammen i tider som preges av endring. Med 7 års høyskoleutdanning innen språk og kultur setter hans samfunnskritiske blikk enhver bedriftskultur på sin rette plass. 

Eli Laupstad Omda

Eli Laupstad Omdal er daglig leder og medeier av Sogndalstrand Kulturhotell. Hotellet ble etablert i 1996 av ildsjelene Eli Laupstad Omdal og Jan Oddvar Omdal som startet en krambukafe i 1994 i Sogndalsstrand, stedet var da i ferd med å forfalle. De startet en idealistisk dugnadsinnsats for å sette fokus på den unike landsbyen fra seilskutetiden. I 1996 kunne de åpne hotellet etter en omfattende restaurering.

Eirik Solheim

Eirik Solheim er en internasjonalt ettertraktet formidler og foredragsholder i medie- og teknologibransjen. Han har 25 års erfaring som teknologirådgiver, medieprodusent og journalist i NRK. En av Norges fremste AI-eksperter.

Vigdis Stensby

Vigdis Stensby er ordfører i Hamar kommune. Hun er kommunens første kvinnelige ordfører da hun ble valgt i 2023, og representerer lokalpartiet By- og bygdelista

Torkell Tveitevoll Eide

Torkell Tveitevoll Eide er porteføljeforvalter i AKO Capital, men nå går han over til å være bonde på heltid. Han begynte igjen i AKO i 2013 fra SKAGEN Fondene i Norge hvor han tilbrakte fire år som porteføljeforvalter på SKAGENs globale aksjefond på 9 milliarder dollar. Før det hadde Eide vært tre år i AKO Capital som investeringsanalytiker, og før AKO var han managementkonsulent hos McKinsey and Company i Corporate Finance-praksisen. Eide har en førsteklasses grad i økonomi fra London School of Economics and Political Science.

Jon Lærdal

Jon Lærdal er produktdirektør i Lærdal Medical.

Siri Tømmerås

Siri Tømmerås jobber i AKVA Group som Kommersiell direktør på landbasert oppdrett  Hun har en B.S. i akvakultur og en M.S. i Marine Nutrients fra Universitetet i Tromsø. Før hun begynte i AKVA group jobbet Siri i 10 år i Skretting Norge, med ulike stillinger. De siste fem årene var hun produktsjef for landbasert

Arild Gjerde

Arild Gjerde er administrerende direktør i Kverneland Group. Med sin utdanning i International Business fra både Copenhagen Business School og Stockholm School og Economics begynte han etterhvert Kverneland Group som direktør innen salg og marked.

Karin Anita Svindseth

Karin Anita Svindseth jobber som Investment manager i DSD AS, etter kun å ha drevet med investeringer privat og via Svndseth Invest i flere år. Karin er utdannet byggingeniør med mastergrad i industriell økonomi fra Universitetet i Stavanger. Har tidligere 10 år i bygg-og anlegg og oljeservice, sist som prosjektdirektør i Backe. 

Annette Anfinnsen

Annette Anfinnsen er daglig leder i Robotic Innovation AS. Hun er fra Jæren, og er gründer av teknologiselskapet Robotic Innovation. De leverer tilpassede mobile robotløsninger for transport og logistikk av varer og enheter i bygg og til industrien.

 

Andre lignende møter:

04. apr 2024 -

UTSIKTER 2024

14. mar 2024 -

Jærmøtet – konferanse og festkveld

25. apr 2024 -

Generalforsamling i Næringsforeningen

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner