23.mar

Jærmøtet - KUN KONFERANSE

Vi gjentar fjorårets suksess med å fylle Storstova på Bryne. På scenen vil du blant annet høre fra Are Kalvø og næringsminister Jan Christian Vestre.

Dette vil du ikke gå glipp av!  Sammen med gode partnere har vi som mål å lage Jærens viktigste og mest inspirerende møteplass. Vi starter med lunsj i Storstova med foredragsholdere som det lukter svidd av og ender opp med en forrykende kveld med underholdning og jærsk mat og drikke.

Dette er møteplassen som passer for både bedrifter og offentlig sektor. Alle som er opptatt av utvikling og nyskaping på Jæren bør kjenne sin besøkelsestid. Av erfaring vet vi at det blir fullt hus, så ikke nøl med påmeldingen. 

På scenen har vi plassert Jærbuer som kjenner det lokale næringslivet inn og ut, men vi har og invitert noen som kan komme med betrakninger fra utsiden. Årets Jærmøte vil by på gode historier, debatt, humor, kunnskap og inspirasjon. Enda viktigere er miksen av gründere, etablerte, unge og erfarne du vil møte. Konferansierene, Leif Tore Lindø og Jan Zahl har som alltid noen overraskelser på lur.

 

Hovedsamarbeidspartner: Jæren Sparebank

Samarbeidspartnere: Hå kommune, Klepp kommune, Time kommune og Nordic Steel.

 

Husk å melde inn allergier på forhånd. 

For mer informasjon vennligst kontakt Hanne Hernes.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Foredragsholdere

Are Kalvø

Are Kalvø er forfatter, satiriker og en av de i landet som var tidligst ute som standup- komiker i 1990! I tillegg til forfatterskapet har han lang erfaring fra scene, show og TV. Hans første soloforestilling «Kalvø – ein time av livet ditt du aldri får tilbake» ble kåret til årets sceneforestilling under Komiprisen 2015.

Øyvind Nordsletten

Øyvind Nordsletten er en norsk diplomat og ambassadør. Han har blant annet vært Norges ambassadør i Ukraina, til Russland, til Irland og generalkonsulent i Murmansk. 

Randi Skårland Doka

Randi Skårland Doka er eldste datter på Herikstad Gaard som driver Jerseymeieriet. Hun er opprinnelig utdannet sykepleier, men har det siste 1,5 året jobbet innenfor prosjektarbeid i Helse Stavanger. Fra februar i år ble hun ansatt i Jerseymeieriet som salgs- og markedssjef. Jerseymeieriet er et lite gårdsmeieri rett sør for Bryne. Vi satser på småskalaproduksjon av prima meieriprodukt av 100% jerseymelk.

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner