15.des

Julemøte i Teateret 2023

Du er allerede påmeldt dette arrangementet

Fyll inn organisasjonsnummer eller navn
Ved mange, eller mangelfulle treff, bruk organisasjonsnummer.
Ingen bedrifter funnet
Feil selskap?
Det er ikke flere plasser igjen for denne rabattkoden.
Fjern koden for å melde deg på til standard pris.
{{price}},- eks. mva.
På årets tradisjonsrike julemøte i Rogaland Teater får vi i år besøk av en rekke fine mennesker. Det blir perspektiver på situasjonen i vår region og i verden ved Kai Eide, prisutdeling, kunstnerisk innslag og ekte julestemning. Bli med på årets julemøte!

Teatersjef Glenn André Kaada og Næringsforeningens administrerende direktør Harald Minge ønsker velkommen og tar oss med på en liten reise i året som har vært og året som kommer.

Hovedtaler blir Kai Eide. Eide er mangeårig diplomat og tidligere ambassadør. Han har en lang karriere bak seg med internasjonal sikkerhetspolitikk og krisehåndtering som arbeidsfelt i tjeneste for Norge, FN og NATO. Han har jobbet utrettelig for å finne løsninger på en rekke av verdens konflikter og er en handlingens mann; kunnskapsrik og dyktig. De senere årene har Eide jobbet i krysningen mellom næringsliv, innovasjon og politikk. Han er en erfaren foredragsholder og styreleder, og vil dele erfaringer, tanker og synspunkter på regionens utfordringer med oss i salen.

Vinner av Kompetansedelingsprisen 2022, ONS, presenterer hvordan ONS jobber med kompetansedeling. Næringsforeningens styreleder Hanne N. Berentzen deler ut Kompetansedelingsprisen 2023. Prisen deles ut for 15. gang.

Det blir som vanlig trekninger, og vi lurer på hvem som blir de heldige vinnerne av reisegavesjekker fra SAS og Teaterets Dramakort – og hvem som finner mandelen i grøten?

Avslutningsvis nydelig julemusikk av Rogaland Teaters skuespiller og musiker Espen Hana.

Hjertelig velkommen!

For spørsmål om julemøtet, ta kontakt med Trude Hembre, Næringsforeningen.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Program

11.00 Registrering, risgrøt og mingling i foajeen.

12.00 Program i hovedsalen.

13.45 Takk for i dag!

Foredragsholdere

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner