03.jan

Karrieredagen 2024

Du er allerede påmeldt dette arrangementet

Fyll inn organisasjonsnummer eller navn
Ved mange, eller mangelfulle treff, bruk organisasjonsnummer.
Ingen bedrifter funnet
Feil selskap?
Karrieredagen er regionens største samlingspunkt for studenter og næringsliv - bli med, og møt din fremtidige arbeidsgiver eller dine fremtidige ansatte!

Tilgang på riktig kompetanse er avgjørende for hvordan regionen vår skal utvikle seg i fremtiden. Vi arrangerer Karrieredagen for at attraktive studenter skal oppdage og la seg friste av det mangfoldet av karrieremuligheter regionen vår har.

Som student er dette en unik mulighet til å komme i kontakt med interessante bedrifter fra ulike bransjer, og se hvilke karrieremuligheter som finnes i regionen. Kanskje møter du din fremtidige arbeidsgiver? Kanskje fører det til traineestilling eller internship? Kanskje møter du en bedrift du kan skrive masteroppgave for? Dette er dagen for å knytte verdifulle kontakter!

For næringslivet er dette en gyllen anledning til å vise frem karrieremulighetene som finnes i bedriften. På Karrieredagen møter du kompetanse fra flere ulike studieretninger fra inn- og utland, og studenter som spinner på startstreken for å starte i arbeidslivet. Vi tilbyr regionens bedrifter mulighet til å stille med stand.

Bestill stand her 

Vi lover en dag fylt med stands, aktiviteter, konkurranser, DJ og god stemning 🤩
 

Karrieredagen er et samarbeid mellom Næringsforeningen i Stavanger-regionen, Universitetet i Stavanger, Handelshøyskolen BI, ANSA - Association for Students Abroad, SIS - Studentsamskipnaden i Stavanger og Stavanger Business Region. 

For spørsmål kan du ta kontakt med Christin Møller. 

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner