27.apr

Lean-dagen 2023: Digitalisering på godt og vondt

Du er allerede påmeldt dette arrangementet

Fyll inn organisasjonsnummer eller navn
Ved mange, eller mangelfulle treff, bruk organisasjonsnummer.
Ingen bedrifter funnet
Feil selskap?
Det er ikke flere plasser igjen for denne rabattkoden.
Fjern koden for å melde deg på til standard pris.
{{price}},- eks. mva.
Digitalisering bidrar til bedre flyt og mer effektiv bruk av ressursene. Samtidig innebærer digitaliseringen fallgruber. Årets Lean-dag handler om begge deler!

Omfanget og tempoet i digitaliseringen er skyhøyt både i privat og offentlig virksomhet. Gevinstene knyttet til bedre flyt og mer effektiv ressursbruk er store.

Potensialet for gevinst avhenger imidlertid av at virksomhetene digitaliserer på en klok og gjennomtenkt måte. Det finnes mer enn nok av snubletråder og fallgruber. Lean-dagen 2023 handler kort og godt om digitalisering "på godt og vondt".

Framtredende og meningssterke representanter fra modne Lean-bedrifter som Equinor, SpareBank 1 SR-Bank, Aker BP og Enorme vil dele egne erfaringer. Videre vil professor Anders Dysvik ved Handelshøyskolen BI kaste et analytisk blikk på digitaliseringens ulike sider på arbeidsplassen.

I tillegg blir det, som alltid, god anledning til meningsutveksling og nettverksbygging i flotte rammer på Clarion Energy Hotell.

Sett av dagen, og meld deg på allerede nå!

Lean-dagen arrangeres av Næringsforeningens ressursgruppe for Lean og Lean Forum Stavanger

Program

Digitalisering- effekter for produktivitet, fokus og samarbeid. Ved Anders Dysvik, professor ved Institutt for ledelse og organisasjon, Handelshøyskolen BI.

SR-Bank sin digitaliseringsreise- hva har vi lært? Ved Glenn Sæther, konserndirektør for teknologiutvikling og forretningsprosesser, SpareBank 1 SR-Bank.

Equinor sin digitaliseringsreise- hva har vi lært? Ved Annette Skjold, Equinor, leting og produksjon, Tove Stenberg Vold, Equinor Lokal forbedring Are Jaastad, Dusin og Siri Berge Aarestrup, produksjonssjef, Gudrun.

Aker BP sin digitaliseringsreise- hva har vi lært? Ved Tommy Skjerven, VP Drilling & Wells, Aker Bp.

Hva hindrer gode digitaliseringsinitiativ? Ved Sigurd Vik, daglig leder Enorme AS og CEO i Aqua Next AS.

Digital transformasjon i Gjesdal kommune. Ved Tom Kenneth Gilje, utviklingsleder, Gjesdal kommune.

Konferansier: Ingveig Tveranger.

Foredragsholdere

Anders Dysvik

Anders Dysvik er professor ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI. Han vil dele betraktninger om hvordan digitaliseringen påvirker produktivitet, fokus og samarbeid på arbeidsplassen.

Glenn Sæther

Glenn Sæther er konserndirektør for teknologiutvikling og forretningsprosesser i SpareBank 1 SR-Bank. Dette er den finansinstitusjonen i Norge som sannsynligvis har kommet aller lengst i arbeidet innen digitalisering, robotisering og bruk av AI (Artficial Intelligence). SR-Bank har definitivt mange interessante erfaringer å dele!

Annette Skjold

Annette Skjold er leder for lokal forbedring i Equinor. Hun har hatt et særlig ansvar for å utarbeide selskapets "Håndbok for kontinuerlig forbedring", som vil bli presentert på Lean-dagen.

Are Jaastad

Are Jaastad er daglig leder av konsulentselskapet Dusin. Han bistår Equinor i deres arbeid for å skape god struktur rundt digitaliseringsarbeidet.

Siri Berge Aarestrup

Siri Berge Aarestrup er produksjonssjef på Gudrun, og har vært tungt involvert i Equinors arbeid med lokal forbedring og digitalisering.

Tommy Skjerven

Tommy Skjerven er Vice President Drilling & Wells- Excellence i Aker BP. Aker BP er et selskap som i lang tid har jobbet intensivt med digitalisering og Lean. Aker BP har så avgjort mange interessante erfaringer å dele!

Sigurd Vik

Sigurd Vik er daglig leder i Enforme AS, og CEO i Aqua Next AS. Han har i lang tid vært involvert i Lean-arbeid i ulike roller, og i inngrep med både private og offentlige virksomheter. På Lean-dagen vil han blant annet fokusere på hva som hindrer gode digitaliseringsinitiativ, og på hvilken mæte "overdreven" digitalisering kan forringe kundeservicen.

Tom Kenneth Gilje

Tom Kenneth Gilje har, i ulike roller, jobbet med Lean og kontinuerlig forbedring i Gjesdal kommune siden 2012. Han er i dag utviklingsleder i kommunen.

Ingveig Tveranger

Ingveig Tveranger er konferansier på årets Lean-dag. Hun har erfaring som journalist og programleder i NRK radio og TV, som seniorrådgiver for kommunikasjon og samfunnskontakt for Nye SUS, Helse Stavanger. Nå driver hun som selvstendig rådgiver innen strategisk kommunikasjon, PR og krisehåndtering.

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner