19.aug

Den ultimate LinkedIn profilen

Du er allerede påmeldt dette arrangementet

Fyll inn organisasjonsnummer eller navn
Ved mange, eller mangelfulle treff, bruk organisasjonsnummer.
Ingen bedrifter funnet
Feil selskap?
Det er ikke flere plasser igjen for denne rabattkoden.
Fjern koden for å melde deg på til standard pris.
{{price}},- eks. mva.
Uansett hva du ønsker å bruke LinkedIn til, er det viktig at profilen er representativ for hvem du er og hva du kan. Med en bevisst personlig merkevarebygging på LinkedIn kan du skaffe deg den riktige kunden, jobben eller muligheten.

I denne samlingen gir Susanne Wærholm deg kunnskap om personlig merkevarebygging og konkrete nyttige tips til hvordan du får en god LinkedIn-profil. Det handler om å bygge opp profilen ift hvilke mål du har med profilen din, samt om du er jobbsøker, medarbeider, leder, politiker eller annet? 

Avslutningsvis vil Susanne ha en dialog med Silje Finnskog Jensen om hvordan beslutningstakere bruker LinkedIn i rekrutteringsprosessen, og hvordan du kan gjøre deg attraktiv for beslutningstakerne. 

Hva vil du ta med deg etter foredraget?
Hvordan du bygger opp din LinkedIn-profil, for å vise hva du kan og vil.

Hvem er møtet for?
Alle med LinkedIn-profil som vil justere karrieren, hente kunder ol. Det er en forutsetning at du kjenner til LinkedIn fra før, og gjerne allerede har en profil.

Denne konferansen er andre del i vår møteserie om LinkedIn. Gjennom tre samlinger ønsker vi å gi deg råd og tips til hvordan du kan utnytte LinkedIn enda bedre enn det du gjør i dag. Dersom du ønsker å melde deg på den tredje samlingene også, kan du gjøre det HER.

>> Det skal være trygt å besøke oss! Næringsforeningen følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og norske myndigheter for å sikre at våre møteplasser er trygge. Vi ber deg sette deg inn i våre krav og rutiner HER, før du kommer

For spørsmål ta kontakt med Elianne Strøm Topstad, Næringsforeningen. 
>> Avbestilling må gjøres innen 48 timer før møtestart. 

Program

13.00 Velkommen, ved Næringsforeningen.

13.05 LinkedIn oppbygging, ved Susanne Wærholm, høyskolelektor på BI.

13.50 Dialog om hvordan proffene bruker LinkedIn, ved Silje Finnskog Jensen i Næringsforeningen og Susanne Wærholm på BI.

14.10 Q&A.

14.30 Takk for i dag.

Foredragsholdere

© Næringsforeningen 2019-2021 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner