04.mar

Rekruttering på dagsorden

Du er allerede påmeldt dette arrangementet

Fyll inn organisasjonsnummer eller navn
Ved mange, eller mangelfulle treff, bruk organisasjonsnummer.
Ingen bedrifter funnet
Feil selskap?
{{price}},- eks. mva.
Er du en av bedriftene som har behov for å finne nytt personell? Vi inviterer til et møte som tar temperaturen på markedet.

I både Konjunkturbarometeret og andre analyser svarer mange bedrifter at deres største utfordring på kort sikt er å finne nye medarbeidere med rett kompetanse. Mange bedrifter må ut av regionen for å finne de rette hodene og hendene.

På dette møtet vil du blant annet møte Marte Wilhelmsen Solheim, som snakker om mangfold og innovasjon. Solheim er en ettertraktet innleder på konferanser i hele Europa, for Norge er ikke alene om å rekruttere om dagen.

Hva skal til for at folk som kan velge hele verden som arbeidsplass kommer til Stavanger-regionen? Onboarding og beste praksis med Mariann Meinich-Bache (Intersearch), Rune Fagermoen (Olavstoppen), Synnøve Schei og Gustav Svane (NAV) og Helen Christensen (EY)

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med Inger Tone Ødegård.

>> Ber om at du skriver i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Program

08.30 Registrering og kaffe.

08.45 Velkommen ved Næringsforeningen, Inger Tone Ødegård.

08.55 Statistikk: Hva er NÅ situasjonen for vår region når det gjelder tilgjengelige ressurser, og hvem kan hjelpe med hva, ved Gustav Svane, Rådgiver for statistikk og analyse NAV Rogaland og Synnøve Schei, Seksjonsleder NAV Marked.

09.15 Mangfold – et nødvendig onde eller positivt bidrag, ved Marte Wilhelmsen Solheim, Associate Professor & Head of Stavanger Centre for Innovation Research, UiS.

09.50 Q & A.

10.00 Pause.

10.20 Onboarding: Systematikk for å gi nye ansatte en god og effektiv start, ved Mariann Meinich Bache, Seniorrådgiver, Intersearch.

10.35 Hva skal til for at verdensborgere velger Stavanger-regionen som destinasjon, ved Rune Fagermoen, Daglig leder Olavstoppen AS.

11.00 Rett første gang. Enkle grep som kan spare deg mye tid og frustrasjon når papirarbeidet skal på plass. Kontrakter, beregning av kostnader og dokumentasjon, ved Helen Christensen, Partner/Advokat EY Tax and Law.

11.20 Q & A.

11.30 Lunsj og erfaringsutveksling.

Foredragsholdere

© Næringsforeningen 2019-2020 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner