14.sep

Smaksfest for næringslivet

Du er allerede påmeldt dette arrangementet

Fyll inn organisasjonsnummer eller navn
Ved mange, eller mangelfulle treff, bruk organisasjonsnummer.
Ingen bedrifter funnet
Feil selskap?
Det er ikke flere plasser igjen for denne rabattkoden.
Fjern koden for å melde deg på til standard pris.
{{price}},- eks. mva.
Velkommen til en pustepause! Før årets Sola Smaksfest går av stabelen inviterer vi til en smaksrik og uformell minglelunsj med kjente og kjære i næringslivet. Midt i matfatet får du både faglig innhold og ureiste råvarer som gir deg vann i munnen.

Med utsikt mot bølgene som slår mot sanddynene på Ølberg, vil den gode samtalen kombinert med lokale smaksopplevelser være i fokus. Nærmere havet kommer du ikke! På strandhuset på Ølberg vil det serveres tre retters lunsj for næringslivet. Dette er møteplassen som passer for både bedrifter og offentlig sektor. Næringslivets Smaksfest er knyttet opp mot Sola Smaksfest som arrangeres for sjette gang i Sola sentrum på lørdagen. Her serveres det beste Sola kan by på av ureiste råvarer fra de fleste mataktører i kommunen. 

Kjent for sin unike formidling av følelser, har vi invitert Dag Sindre Vagle til å sette stemningen. Kristina Renberg, markeds- og kommunikasjonsdirektør for Samskipnaden i Stavanger, vil snakke om hvordan den neste generasjonen tenker i dag. Elisabeth Saupstad fra Quality Hotel Norge kommer for å snakke om hvilken betydning rebranding har, og hvorfor det er nødvendig. Slik som i fjor har vi invitert kjødhannlaren Idar Håland til å lede oss gjennom lunsjen. Vi håper at de fleste benytter anledningen til å sette igjen bilen og bli lengre enn det programmet tilsier.

Ta med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere til en inspirerende og stemningsfull lunsjopplevelse, og en perfekt oppladning til Sola Smaksfest.

Prisen inkluderer en drikkepakke hvor du kan velge mellom vil eller juice. 

For spørsmål ta kontakt med Hanne Hernes, Næringsforeningen. 

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Program

13.00 Registrering og mingling

13.30 Velkommen, ved konferansier Idar Håland, Håland kjøtt,

13.35 Nytt i Sola, ved Gry Isabel Sannes. nærings- og resielivssjef i Sola kommune.

13.40 Forrett

14.10 Musikals innslag, ved Dag Sindre Vagle

14.20 Catch of the day! Ved Idar Håland og den lokale fiskeren.

14.30 De kloke unge hodene, ved Kristina Renberg, SiS.

14.40 Hovedrett

15.30 Hvorfor rebranding, ved Elisabeth Saupstad, Director of Operations, Quality Hotels Norge

15.45 Dessert

16.15 Musikals innslag, ved Dag Sindre Vagle

17.00 Baren åpner!

Foredragsholdere

Kristina Renberg

Kristina Renberg er marked- og kommunikasjonsdirektør i SIS 

Hun har bakgrunn som strategisk markedssjef, tjenestedesigner og som styremedlem i flere styrer. Hun har en bakgrunn som markedsansvarlig og en bachelor i PR og kommunikasjon med en minor i Business fra Long Island University, New York.

Dag Sindre Vagle

Dag Sindre Vagle spiller en rekke forskjellige instrument, hovedsakelig strengeinstrument. Han er vokalist, gitarist og komponist i rockebandet Helldorado og spiller bouzouki og fløyte i det irskinspirerte bandet The Tramps. Han har også vært med på innspillinger med artister som Svein Tang Wa, Tønes, Stonefish Brigade og har spilt i The Harbour Folk Band.

Elisabeth Saupstad

Elisabet er driftsdirektør for Quality hotel Norge. Tidligere har hun jobbet som reiselivsdirektør i Stavanger.

Idar Håland

Kjødhannlaren Idar Håland driver Håland kjøtt. Som baserer sin drift på å utnytte hele dyret fra håve til hale. 

Andre lignende møter:

02. jun 2023 -

Lederskolen: Markedsføring, relasjoner og nettverk

21. sep 2023 -

PIONÈR 2023

07. sep 2023 -

H2 Conference Norway

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner