Du er allerede påmeldt dette arrangementet
Med utsikt mot bølgene som slår mot sanddynene på Ølberg, vil den gode samtalen kombinert med lokale smaksopplevelser være i fokus. Nærmere havet kommer du ikke! På strandhuset på Ølberg vil det serveres tre retters lunsj for næringslivet. Dette er møteplassen som passer for både bedrifter og offentlig sektor. Næringslivets Smaksfest er knyttet opp mot Sola Smaksfest som arrangeres for sjette gang i Sola sentrum på lørdagen. Her serveres det beste Sola kan by på av ureiste råvarer fra de fleste mataktører i kommunen.
Kjent for sin unike formidling av følelser, har vi invitert Dag Sindre Vagle til å sette stemningen. Kristina Renberg, markeds- og kommunikasjonsdirektør for Samskipnaden i Stavanger, vil snakke om hvordan den neste generasjonen tenker i dag. Elisabeth Saupstad fra Quality Hotel Norge kommer for å snakke om hvilken betydning rebranding har, og hvorfor det er nødvendig. Slik som i fjor har vi invitert kjødhannlaren Idar Håland til å lede oss gjennom lunsjen. Vi håper at de fleste benytter anledningen til å sette igjen bilen og bli lengre enn det programmet tilsier.
Ta med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere til en inspirerende og stemningsfull lunsjopplevelse, og en perfekt oppladning til Sola Smaksfest.
Prisen inkluderer en drikkepakke hvor du kan velge mellom vil eller juice.
For spørsmål ta kontakt med Hanne Hernes, Næringsforeningen.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.
13.00 Registrering og mingling
13.30 Velkommen, ved konferansier Idar Håland, Håland kjøtt,
13.35 Nytt i Sola, ved Gry Isabel Sannes. nærings- og resielivssjef i Sola kommune.
13.40 Forrett
14.10 Musikals innslag, ved Dag Sindre Vagle
14.20 Catch of the day! Ved Idar Håland og den lokale fiskeren.
14.30 De kloke unge hodene, ved Kristina Renberg, SiS.
14.40 Hovedrett
15.30 Hvorfor rebranding, ved Elisabeth Saupstad, Director of Operations, Quality Hotels Norge
15.45 Dessert
16.15 Musikals innslag, ved Dag Sindre Vagle
17.00 Baren åpner!
Dag Sindre Vagle spiller en rekke forskjellige instrument, hovedsakelig strengeinstrument. Han er vokalist, gitarist og komponist i rockebandet Helldorado og spiller bouzouki og fløyte i det irskinspirerte bandet The Tramps. Han har også vært med på innspillinger med artister som Svein Tang Wa, Tønes, Stonefish Brigade og har spilt i The Harbour Folk Band.
Elisabet er driftsdirektør for Quality hotel Norge. Tidligere har hun jobbet som reiselivsdirektør i Stavanger.
Kjødhannlaren Idar Håland driver Håland kjøtt. Som baserer sin drift på å utnytte hele dyret fra håve til hale.
© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner