100.000 grunner til å søke stipend
Owen Yang var stolt vinner av Stavanger Børs stipendet 2021. Styreleder i Stiftelsen Stavanger Børs Ole Henry Slette uttaler «Det er en stor glede å kunne bidra til at studenter med røtter i Stavanger-regionen kan videreutdanne seg i utlandet og øke sin kompetanse for bruk i lokalt næringsliv senere. Foto: Lars Idar Waage

100.000 grunner til å søke stipend

Ønsker du å studere økonomi og finans på et høyere nivå i utlandet? Da kan du være med og kjempe om et stipend fra Stiftelsen Stavanger Børs på 100.000 kroner.
21.februar 2022 Av Marius Johnsen, Frode Berge

Å ta utdanningen utenlands er ikke gratis. Derfor deler Stiftelsen Stavanger Børs ut et stipend på inntil 100.000 kroner, til en motivert finansstudent som ser for seg en jobbkarriere i Stavanger.

Ole Henry Slette er leder for styret i Stiftelsen Stavanger Børs. Han leder i tillegg næringsforeningens ressursgruppe for finans og kapitalforvaltning, og har uttalt seg om hvor viktig det er å rekruttere unge talenter til regionen.

– Vi har en finansklynge og et investormiljø her i regionen som er både sterk og spennende. Miljøet omfatter store aktører som Skagen Fondene og Equinor, alle de store bankene, Hitec Vision, Nysnø, og en rekke mindre, familieeide selskaper. I den omstillingen vi er inne i, vil finansklyngen bli stadig viktigere for oss.

Hensikten
Stipendet er opprettet for å motivere til tettere samarbeid mellom studentene og næringslivet i Stavanger – samt å motivere gode hoder til å vende hjem etter endte studier. Fjorårets vinner av stipendet, Owen Yang, masterstudent i finans ved University College i London, forklarte i fjor at stipendet kommer veldig godt med.

– Det skjer mye spennende i Stavanger i overgangen fra olje- til energiby, og det er en veldig god kultur for entreprenørskap her. I tillegg er det godt miljø og tette sosiale nettverk her. Jeg ser for meg å dra tilbake til Stavanger og søke jobb her når jeg er ferdig. Det er dyrt å studere i London, så et stipend på 100 000 kroner kommer veldig godt med, sier Owen Yang.

Stiftelsen Stavanger Børs sitt formål er å bidra til å styrke egenkapitalmarkedet og finans- og forvaltningsmiljøet i Stavanger. Det er Næringsforeningen i Stavanger-regionen, Stavanger Rederiforening og Verdipapirforetakenes Forbund som står bak Stiftelsen Stavanger Børs.

KLIKK HER for søknadsskjema og mer informasjon!

Søknadsfrist 30. april 2022

Andre liknende nyheter

Roboter på styremøtet: Fremtiden er nå!

I det pulserende forretningslandskapet for 2024 tar bedrifter steget inn i en ny æra, der roboter ikke bare er medhjelpere, men også støtter beslutnin…

NTP: En seier for Østlandet og Jernbaneprosjekter rundt Oslo

– Uten innsatsen til Rogalendinger i regjeringsapparatet hadde dette vært katastrofalt. Nå har vi fått noen plaster på såret, men såret er likefult åp…

Stavanger-selskapet Lingu vinner nasjonalt anbud med innovative løsninger

Stavanger-bedriften Lingu har nylig markert seg nasjonalt ved å vinne et omfattende anbud for digital språkopplæring, en milepæl som bekrefter selskap…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner