Fra OTC til ONS
F.v: Kari Anne Lien, Innovasjon Norge Houston, Leif Johan Sevland, ONS og Hilde Skorpen, Generalkonsul Houston. Foto: Mariell Pettersen og Fredrikke Schrøder, Innovasjon Norge.

Fra OTC til ONS

ONS var aktivt tilstede på OTC messen, og kan melde om meget god interesse for den kommende ONS messa i Stavanger.
06.mai 2022 Inger Tone Ødegård

Her kommer en liten stemningsrapport fra Houston, på fjerde og siste dag av OTC. Det er tre år siden forrige messe, og det har vært stor usikkerhet rundt årets arrangement. Selv om antall utstillere og besøkende ikke er tilbake som "toppårene" før Covid, så satte både bedrifter og kunder pris på å kunne snakke sammen ansikt til ansikt.

Med det sagt, så har OTC stivnet litt i formen, men det har dukket opp mange gode grønne initiativ i Houston siden vi besøkte byen sist. Det er et stort potensiale for å utveksle kunnskap og ideer mellom miljøene i Houston og Stavanger, ikke bare under OTC.

Se bare på Grenntown LabsThe Ion HoustonDigital Wildcatters og  Center for Houston´s Future, for å nevne noen.

I samtlige arrangement vi har deltatt på, så har vi invitert til ONS og Norway i august. 
Etter meget nyttige dager i Houston, så vender vi nesen hjemover. En stor takk til Norwep som koordinerer delegasjonsreiser i samarbeid med alle klyngene.

Andre liknende nyheter

PROFILEN: Målet er en besettelse

Det strider kanskje mot en uskreven naturlov at en ung gutt fra det milde Sør-Vestlandet er det som skal til for å gjenvinne begeistringen og troen på…

LEDER: Det nye Vestlandet

Påsken ble ikke så stille som planlagt! I palmehelgen sendte nemlig Næringsforeningen denne tegningen til Bergens Tidende. Da smalt det skikkelig i ko…

Aksjeåret: Hvem leder etter 1. kvartal?

Slik ligger det an med 2024-aksjene ekspertene plukket ut på Aksjeåret i januar.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner