Hanne Berentzen ny styreleder i Næringsforeningen

Hanne Berentzen ny styreleder i Næringsforeningen

Hanne N. Berentzen er i dag valgt til ny styreleder i Næringsforeningen. Berentzen er gründer og eier av Ostehuset, og tar over vervet etter Ådne Kverneland.
22.april 2021 Ståle Frafjord

På generalforsamlingen i dag ble også Yuhong Jin Hermansen fra Herfo Finans AS valgt inn som nytt styremedlem. Det samme ble Børre Lobek fra Nordic Steel.

Hanne N. Berentzen har drevet Ostehuset sammen med sin ektefelle Tom Helge Sørensen siden 1999, og har også vært aktiv i Næringsforeningen i en årrekke. Hun har blant annet ledet ressursgruppen 50/50 som arbeider for å øke andelen kvinner i styrer og ledelse i regionens virksomheter. 

Det nye styret i Næringsforeningen består nå av seks kvinner og tre menn. De øvrige i styret er nestleder Grethe Skundberg fra Kolumbus, Ingvild Meland fra Nysnø Klimainvesteringer, Ragnar Tveteraas fra Universitetet i Stavanger, Siri Aarrestad Ravndal fra Bate Boligbyggelag, Frank Emil Moen fra Energy Innovation og Tone Herigstad fra Eilert Smith Hotel.

Valget var i tråd med valgkomiteens innstilling.

Andre liknende nyheter

Aksjeåret: Hvem leder etter 1. kvartal?

Slik ligger det an med 2024-aksjene ekspertene plukket ut på Aksjeåret i januar.

Ventyr på Stavanger-besøk: – Vil satse lokalt

88 vindmøller på et område like stort som Bjerkreim midt i sjøen. Med base i Stavanger-regionen tror Ventyr på lukrative ringvirkninger for det offsho…

Derfor må du på Leandagen

– Få det beste ut av bedriften og menneskene som jobber der.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner