Kompetansedelingsprisen 2022 til ONS
Administrerende direktør i ONS, Leif Johan Sevland, mottok prisen på vegne av organisasjonen.

Kompetansedelingsprisen 2022 til ONS

ONS ble tildelt Kompetansedelingsprisen 2022 under Næringsforeningens tradisjonsrike julemøte i Rogaland Teater.
16.desember 2022 Egil Hollund

Se bilder fra Julemøtet 2022 her!

– Årets vinner genererer først og fremst store verdier for alle andre enn seg selv. Hovedaktiviteten har i mange tiår ført til høy verdiskaping for en rekke næringer i regionen. Spesielt fornøyde er kanskje hotell- restaurant og taxinæringen. Samtidig er det også slik at vinneren engasjerer og skaper kjekk aktivitet for alle innbyggerne i regionen, sa Hanne N. Berentzen, styreleder i Næringsforeningen og leder av årets jury.
I tillegg til Berentzen, har juryen bestått av Bjørg Kaspersen, initiativtaker til prisen, fjorårets prisvinner professor Marte Solheim og administrerende direktør i Næringsforeningen, Harald Minge.
Prisen ble i år delt ut for 14. gang. Målet med prisen er å stimulere til deling av kompetanse og læring – både eksternt og internt, synliggjøre Næringsforeningens fokus på Stavanger-regionen som en kompetanse-region og belønne personer eller virksomheter som i særlig grad har bidratt til deling. Kriteriene er at kandidaten i særlig grad skal ha bidratt til kompetansedeling eller erfaringsoverføring innen en bedrift eller organisasjon, eller i en næringsklynge.
– I mange tiår har årets vinner, ONS, hatt en helt spesiell betydning for Stavanger-regionen. På mange måter er virksomheten bygd opp rundt å dele kompetanse, men også å sørge for at kompetanse blir delt mellom andre. Kompetanse som har og skal bidra til at det skapes tusenvis av arbeidsplasser – både i Stavanger-regionen og resten av landet. Organisasjonen har også bidratt til å skape internasjonale nettverk og trukket utenlandsk kompetanse til vår region. Og ikke minst: bidratt sterkt til at denne regionen, innenfor dette området, er verdensledende, påpekte Berentzen.
Administrerende direktør i ONS, Leif Johan Sevland, mottok prisen på vegne av organisasjonen.
Årets julemøte i teatret hadde rekorddeltakelse med rundt 250 deltakere. Foruten Kompetansedelingsprisen, fikk folk med seg en musikalsk oppsummering av 2022 fra Harald Minge, oberstløytnant Palle Ydstebø fortalte om et år med krig i Ukraina og hvordan han ser for seg i utviklingen i 2023.
Vinner av Kompetansedelingsprisen 2021, Marte Cecilie W. Solheim, presenterte hvordan hun jobber med kompetansedeling på Universitetet. Fulltidsinfluenser og showkvinne Veronica Simoné Fjeld aka Yummymummy tok folk med på en en julerelatert stand up.
Det var som vanlig trekninger av premier, mandel i grøten – og avslutningsvis nydelig julemusikk av Rogaland Teaters skuespiller og musiker Espen Hana.
Alt foregikk også samtidig som innsamlingen av aggregat til Ukraina pågikk i Stavanger Forum.

Andre liknende nyheter

Kronikk: Hva betyr geopolitikken for næringslivet?

Når vi går inn i mer usikre tider, blir det viktigere også for næringslivet å engasjere seg i utenrikspolitiske spørsmål.

Hjelp Ukraina med strømgeneratorer og strømkabler

Næringslivet i Stavanger-regionen samler inn strømaggregater og annet utstyr for å sikre oppvarming og lys til sykehus, skoler, barnehager, gamlehjem…

Les Økonomisk Rapport 2022 her!

2021 ble et av tidenes beste år – mens forventingene til 2023 er lavere. De store energiselskapene hadde et knallgodt 2021, vil gjøre det enda bedre i…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner