Ledernettverket til U37 er i gang for fullt

Ledernettverket til U37 er i gang for fullt

Ledernettverket startet opp igjen august, og nå er to innholdsrike og kjekke samlinger tilbakelagt. Årshjulet for nettverket er satt og stemningen er god. Fremover skal det avholdes en ledersamling i måneden, på ulike lokasjoner med forskjellige typer tema. Personlig utvikling var fokus på første samling.
16.september 2022 Marius Johnsen

– Første samling ble avholdt på InnovationDock hvor vi ble kjent, og laget en felles ønskeliste for tema, struktur og hvordan vi ønsker å jobbe sammen som en gruppe. Første tema som ble belyst var refleksjon rundt egen rolle, og hvilke grep du kan ta for din egen personlige utvikling i året som kommer, forklarer Pia Warland, som er med som ansvarlig for nettverket.

Det er Næringsforeningen sin ressursgruppe for U37 som står bak Ledernettverket. Pia Warland og Sverre Jonassen fra U37 administrerer nettverket, og er ansvarlige for årets lederkull. Dette er imidlertid et forum hvor deltakerne selv er med å definere innhold, sette agenda og skape driv i teamet.

– Erfaringen så langt, er at det er en fantastisk gjeng som har driv, engasjement og pågangsmot. Rollen vår blir i større grad å være en støttespiller og fasilitator i tiden som kommer, påpeker Pia.

U37 har en målsetting om å bygge morgendagens ledere, og har flere initiativ som understøtter målsetningen.

– Et ledernettverk er i så måte en naturlig forlengelse, hvor vi søker å skape en møteplass for unge i lederroller og støtte utviklingen som forhåpentligvis gir livslange relasjoner, vennskap og verdiskapning til regionen, konkluderer Pia Warland.

Andre liknende nyheter

Energihovedstaden: Dette blir viktig fremover!

Aktører fra næringslivet kom med klare oppfordringer til politikere i salen på Energihovedstadkonferansen 2023. Stabile rammebetingelser er Norges all…

– Vi har ligget bakpå

Den største utfordringen med å etablere fremtidsrettet kraftkrevende industri i Rogaland, er tilgangen på strøm. Vi har vært bakpå, sier administreren…

Sammen for utbygging av E39

Næringsforeningene i Stavanger-regionen, Kristiansands-regionen og Lister har samlet ordførerne mellom Stavanger og Kristiansand, samt fylkeskommunene…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner