Ledernettverket til U37 er i gang for fullt

Ledernettverket til U37 er i gang for fullt

Ledernettverket startet opp igjen august, og nå er to innholdsrike og kjekke samlinger tilbakelagt. Årshjulet for nettverket er satt og stemningen er god. Fremover skal det avholdes en ledersamling i måneden, på ulike lokasjoner med forskjellige typer tema. Personlig utvikling var fokus på første samling.
16.september 2022 Marius Johnsen

– Første samling ble avholdt på InnovationDock hvor vi ble kjent, og laget en felles ønskeliste for tema, struktur og hvordan vi ønsker å jobbe sammen som en gruppe. Første tema som ble belyst var refleksjon rundt egen rolle, og hvilke grep du kan ta for din egen personlige utvikling i året som kommer, forklarer Pia Warland, som er med som ansvarlig for nettverket.

Det er Næringsforeningen sin ressursgruppe for U37 som står bak Ledernettverket. Pia Warland og Sverre Jonassen fra U37 administrerer nettverket, og er ansvarlige for årets lederkull. Dette er imidlertid et forum hvor deltakerne selv er med å definere innhold, sette agenda og skape driv i teamet.

– Erfaringen så langt, er at det er en fantastisk gjeng som har driv, engasjement og pågangsmot. Rollen vår blir i større grad å være en støttespiller og fasilitator i tiden som kommer, påpeker Pia.

U37 har en målsetting om å bygge morgendagens ledere, og har flere initiativ som understøtter målsetningen.

– Et ledernettverk er i så måte en naturlig forlengelse, hvor vi søker å skape en møteplass for unge i lederroller og støtte utviklingen som forhåpentligvis gir livslange relasjoner, vennskap og verdiskapning til regionen, konkluderer Pia Warland.

Andre liknende nyheter

Gruvedrift kan gi 1000 nye arbeidsplasser

Med statlig og regional vilje kan utvinning av mineraler i Eigersund kommune og videreforedling totalt skape 1000 arbeidsplasser. Til høsten starter N…

PROFILEN: Målet er en besettelse

Det strider kanskje mot en uskreven naturlov at en ung gutt fra det milde Sør-Vestlandet er det som skal til for å gjenvinne begeistringen og troen på…

LEDER: Det nye Vestlandet

Påsken ble ikke så stille som planlagt! I palmehelgen sendte nemlig Næringsforeningen denne tegningen til Bergens Tidende. Da smalt det skikkelig i ko…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner