Stavanger og Norge på plass i Houston
Fungerende ordfører Dagny Sunnanå Hausken (Sp), og næringssjef i Stavanger kommune, Anne Woie, er på plass i Houston

Stavanger og Norge på plass i Houston

Norway2OTC-delegasjonen er vel på plass i Houston med 130 deltakere fra hele Norge.
02.mai 2022 Egil Hollund

Foto og video: Fredrikke Schrøder og Mariell Pettersen

– Et tema som alle innledere har hatt fokus på i sine ulike innlegg gjennom de første konferansene er samhandling, forteller Inger Tone Ødegård, strategidirektør i Næringsforeningen.

– Det handler om at Norge som land er på størrelse med Houston. Energipolitikken og teknologien som diskuteres i Texas har fokus mot et marked med en populasjon på over 350 millioner i USA. Norge må jobbe sammen for størst mulig internasjonal oppmerksomhet, påpeker Ødegård.

Det er Norwep som koordinerer årets delegasjonen til OTC, i samarbeid med fire ulike næringsklynger. OTC er verdens største energimesse, og arrangeres årlig i Houston, Texas. Delegasjonen fra Norge består av bedrifter, politikere og næringssjefer fra Viken i øst, Vestland i vest, Agder i sør, Trondheim i nord og en sterk tilstedeværelse fra Energihovedstaden.

Dialogmøte med Center for Houston's future, ved Brett Perlman, CEO.

McGovern Gardens med Carden Medical Centre i bakgrunnen.

Besøk ved Rice Universtiy.

Downtown Houston: Blikjenttur med mediateamet til Innovasjon Norge, Fredrikke Schrøder og Mariell Pettersen. 29 grader varmt og regn.

Fungerende ordfører, Dagny Sunnanå Hausken (Sp), forklarer hva hennes inntrykk er så langt er av verden største energimesse i denne videoen:

Andre liknende nyheter

Gruvedrift kan gi 1000 nye arbeidsplasser

Med statlig og regional vilje kan utvinning av mineraler i Eigersund kommune og videreforedling totalt skape 1000 arbeidsplasser. Til høsten starter N…

PROFILEN: Målet er en besettelse

Det strider kanskje mot en uskreven naturlov at en ung gutt fra det milde Sør-Vestlandet er det som skal til for å gjenvinne begeistringen og troen på…

LEDER: Det nye Vestlandet

Påsken ble ikke så stille som planlagt! I palmehelgen sendte nemlig Næringsforeningen denne tegningen til Bergens Tidende. Da smalt det skikkelig i ko…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner