STEM: Hvem er mest handlekraftig?
Foto: Handlekraftprisen

STEM: Hvem er mest handlekraftig?

Det trengs både evne og vilje for å vise handlekraft, noe de fire finalistene til årets Handlekraftpris vet alt om. Hvem synes du bør få den gjeve tittelen «Vestlandet si mest handlekraftige bedrift»?
03.februar 2023 Egil Hollund

Handlekraftprisen er en heilt ny pris som Agenda Vestlandet deler ut når Vestlandskonferansen går av stabelen 14. februar. Nettopp handlekraft er tema for årets konferanse. Spilka fra Ålesund, Brødrene Aa fra Hyen, Wergelandgruppa fra Hyvåg og Aibel fra Stavanger, og som også har stort verft i Haugesund, er de fire finalistene.

KLIKK HER FOR Å STEMME PÅ DIN FAVORITT!!

– Aldri før har verden trengt menneske med samlende, skapende handlekraft mer enn akkurat nå, og aldri før har Vestlandet hatt mer å vinne på storskala samarbeid. Det er derfor vi i Agenda Vestlandet setter handlekraft på dagsorden, seier Siren Sundland, konserndirektør for strategi og digital distribusjon, og styreleder i Agenda Vestlandet.

– Vi ønsker å løfte fram de mest inspirerende suksesshistoriene for næringslivet på Vestlandet. Bedrifter og ledere som går fra preik til praksis. Derfor har vi i Agenda Vestlandet opprettet denne prisen, sier Frode Fjelstad, daglig leder i Agenda Vestlandet.

Fjeldstad framhever at alle finalistene har vist en imponerende evne til å snu seg rundt, og til å skape nye grønne produkt og tjenester på vei inn i nullutslippssamfunnet.

KLIKK HER FOR Å STEMME!

Andre liknende nyheter

Roboter på styremøtet: Fremtiden er nå!

I det pulserende forretningslandskapet for 2024 tar bedrifter steget inn i en ny æra, der roboter ikke bare er medhjelpere, men også støtter beslutnin…

NTP: En seier for Østlandet og Jernbaneprosjekter rundt Oslo

– Uten innsatsen til Rogalendinger i regjeringsapparatet hadde dette vært katastrofalt. Nå har vi fått noen plaster på såret, men såret er likefult åp…

Stavanger-selskapet Lingu vinner nasjonalt anbud med innovative løsninger

Stavanger-bedriften Lingu har nylig markert seg nasjonalt ved å vinne et omfattende anbud for digital språkopplæring, en milepæl som bekrefter selskap…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner